Dostum yem fiatı geçen sene 85. 00 di şimdi 150.00 deniliyorsa gerisini önemsemeyen yönetim e kırmızı kart ı hak ediyor...
Printable View
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/16109611529901160390462.png
Benim eleman yine başladı okuma özürlü diyorum anlamıyorsunuz :)
2019 da böyleydi .
2019 hisse net arşiv:)
Reel sektörün içinde olup da, borsada işlem yapmak çok zor..Zira, dediğin gibi hem dünyada hem bizde reelden koptu fiyatlamalar...Büyük şirketler ve hisse piyasasını elinde tutan para sahipleri(özellikle gelişmiş ülkelerde) bu dönemde daha da zenginleştiler. orta direk vatandaş ve kobi ler yok olma riskiyle karşı karşıya.
Gelir dağılımı zaten kötüydü, çok daha kötüleşti pandemiyle (tüm dünyada). Dünyanın gidişatı hiç hoş değil...ama tavanlara devam..tam bir titanik sendromu var, bu gemi batmaz, dansa devam:)
Dolar 7.52 üzerinde kalmadığı sürece gripp ateşi gibi iner çıkar :)
7.52 üzerinde yer edinirse düşeni kırıp yukarı hareketin devamlılığı formasyon olarak gözüküyor.
Krdmd badem force zaten vardı şimdi aracı kurum ve bankaların model portföylerine girdi zaten bu yüzden alım geldikçe güçlü duruyor.
Dohol bile ne patlıyo ya, ki Verge anında uyarmıştı ama duble gider diyen kıvırınca.. :yes:
gelllll gellll gelllll