Originally Posted by
loner
ee bu jonathan denen vatandaşın öngörüsü doğruysa bu sene içinde ne mahkemeden ne de genel kuruldan hiçbir şey çıkmayacak, çıksa bile tahtacı tahtayı yatayda tutacak. Sonra 2 sene sonra herkes kozalı unutunca uçuracak vs. Valla hayat bu kadar mükemel senaryolanabiliyorsa , diğer senaryolar tutmuyorda senin ki nasıl tutuyor. Neyse işte tipik türk borsası o kadar yalan dolan, algıcı, blimum tip dolaşıp o kadar farklı şreyler söylüyor ki bizim gibi zaten uzun vadeli yatırımcı da arada kaynıyor. Ha bu arada türkiye de sermaye piyasası gelişmiyorsa niye gelişmiyor diye sormaya gerek var mı. Ha size bir hikaye anlatayım geçen kışın başında benim pastanede çalışan eniştem, bu sigorta şirketlerinin varlık fonunda birleşeceğini ve gideceklerini söyledi. Adam pasta yapıyor çok ta dikkate almadım, sonra nisan sonrası bu şirketler 4 5 ayda 3 katı gitti.Şimdi o tahtacı milleti çarpamadı, hikayenin yayılmasını önleyemedi mi, ne olmuştu sahi ? Bugün benzer hikaye kozal için söyleniyor, ama bu sefer gerçekleşmeyeceğinden herkes emin? dedim ya ilginç bir piyasamız var.