Şok atlatıldı bankalarda normale döndü şahsi düşüncem ytd.Her zaman garanti bankta tepki yükselişi beklemek mantıklı olandır ytd
Printable View
Şok atlatıldı bankalarda normale döndü şahsi düşüncem ytd.Her zaman garanti bankta tepki yükselişi beklemek mantıklı olandır ytd
Özel 4 büyük banka arasında bugün kötünün iyisi garanti bank orta vade için önemli göstergedir ytd.
Normalde yarın tepki yükselişi yaşaması gerekir fakat düşüş yaşamaya bugünde devam etti.Garanti temeli iyi beklenti üstü 1,çeyrek kar açıklamış,teknik iyi ve aylık takas iyi durumda.Xbank kapanış 4,143 kötü daha önce yazdım borsa yeni zirvelere Xbank ile gidecektir şahsi düşüncemdir ytd.Borsa kapanış 4,661 testere devam ytd.
Xbank haftalık kapanış 3,992 Garanti haftalık kapanış 25,00 daha önce düzeltmede 25,50 dipti ve dönüş yapmıştı.Fakat şuan durum farklı olumsuz algı piyasada yüksek ve düşüş devam eder gözüküyor şahsi düşüncemdir ytd.Bankaların düşüş yaşadığı yerde diğer hisselerde düşüş yaşamaya devam edecektir ytd.Tek olumlu tarafı genel seçimler 2 tur olması ve bitecek olması 1 hafta kaldı. Ayrıca piyasa düşüşü ve yükselişi her zaman abartır bunu unutmamak gerekir.Millet Vekiliği çoğunluğu Cumhur İttifakında bu yüzden 2,tur Sn Erdoğan kazanacaktır.Hayal ürünüdür dikkate almayınız.
Cumhur başkanlığı seçimi 2,tura kaldıysa Sn Ümit Özdağ tebrik etmek gerekir.Umudun sıfır olmadığı ve başarılı strateji sonuçtur.Ben Sinan Oğanı bilmiyordum aday oldu %5 oy aldı.2019 yılında Ekrem İmam oğlunu bilmiyordum aday oldu kazandı.Parti başkanlarında liderlik özelliği olmayabilir fakat o koltukta oturuyorsa sonuç alacak strateji oluşturmasıdır.Chp başkanında strateji yok.Koltuk sevdası var gerçekler acıdır.neyse umut ve umudun olması güzeldir.
Ben vermedim. Elimde işbank hariç sadece banka hisseleri var. Neler gördü bugüne kadar bu borsa. On yılın dibinde hepsi.
Evet Keşke İmamoglu başkan adayı olabilse idi.ama malum yargı meselesi tepesinde duruyor.Kilicdaroglu bu yaşında koşturuyor ve en önemlisi DURUST adam.Bu borsa neler gördü.Yabancilarin ilk geleceği hisseler Bankalar Holdingler.Kismet.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP kemik oyu %25 zaten eğer lider olsa üstüne %10 daha koy direk %35 oy alırdı CHP partisi milletvekili seçimlerinde fakat olmadı.Hatalar yapıldı strateji oluşturulmadı 1 yıl cumhur başkan adayı açıklanmadı.6 lı masada oyu olmayan partilere yer verildi ve millet vekilliği verildi sadece İyi parti ile olacaktı ittifak ciddi oyu olduğu için.Ekrem İmamoğlu yada Mansur Yavaş diye bakmamak lazım Ekrem İmamoğlu 2019 yılında çok bilinen bir insan değildi bende bilmiyordum ismini fakat kazandı.Chp partisinde lider yok lideri geçtim strateji kuracak üst akıl yok.Sinan Oğanı ben bilmiyordum aday oldu %5 oy aldı.