Kimse ağlamasın.!!!
Kendim ettim kendim buldum.!!
Şarkısını ezberlesin.!!!
Moratoryum tüm hızıyla otobanda.!!!
Yakında kıtlık açlık.!!!
Tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Printable View
Hasta oluyorum bunlara, seksen milyonluk ülkede adam bulamıyorlar öyle mi? Sanki ufak ada ülkesiyiz nüfus kısıtlı da gerçekten adam yok.
İki yüz üniversite var her alanda yetişmiş adam var hiç tatava yapmasınlar.
Ver dolgun maaş, doğru düzgün çalışma şartları sağla, bak nasıl binlerce kişi yığılıyor başvuruya.
Temizmama :he:
İthal iyice saçmaladı.. Kasaptan et alsam daha ucuza geliyor..
ki yerli de sağlam saçmalayık vaziyette... 22tl kg
tavuk/et papara yapsam daha sağlıklı beslenecekler.. hem de daha ucuz...
'atıktan' yapılan şeyin fiyatı kendisini geçebilir mi ? :he: :he:
hertaraf böyle saçmalık dolu..
bu enflasyon filen değil, çökme öncesi kargaşası/tumult...
https://pbs.twimg.com/media/FTWIGCuXwAI6DDS.jpg
:whistling:
oyle peynir vb fiyatlari paylasmakla bir yere varamazsiniz.su an ulke de hicbir urunun fiyati dovize vb endeksli degil.dolar 5 liraya dussun fiyatlar 1/3 dusmez 3 kati artar yine.
su an fiyatlar tamamen talebe bagli yukseliyor.
x urunu aliyorsunuz 10 liraya.12 lira oluyor,talep dusmuyor,hop 15 lira.
en basit ornegi bu ulkede 1 paket 50 li maske 300 tl ye bile satildi.sonra 50 tl ye fikslediler 2 yil boyunca.
evony maskeye gecen markette baktim 50 tanesine 8 tl yazmislar.ne oldu da dustu ? cunku talep dustu.
ozellikle ulkeye gelen milyonlarca multeciden sonra bu fiyatlarin artik dusmesine ihtimal yok.hatta orta-lux arasi tuketimi olan ( eski kasarin kalitelisi,peynirin iyisi,duzgun pasta tatli vs ) eskisinden cok ciddi farkli fiyatlarla almaya mahkumsunuz.
siz istediginiz kadar fiyat paylasin,talep asla dusmuyor.gida isi icerisindeyim. musterilerim 50 liraya gunde 20 pasta satarken su an 150 tl olan pastadan gunde 30 tane satiyorlar.
Gıdayı boşverin , Maduro diyeti yaparız :oleyo:
Benim mahallede banka taşınma olayından 2+1 daire kira ilanları 7.500 taban olmuş...Öğretmen çıplak maaş 6800 a.q ülkenin çivisi çıktı....