En son verilere göre, AB ülkelerinin toplam enerji tüketiminde yenilenebilir kaynakların payı yüzde 22 civarında seyrediyor. Hedef %42.5'e yükselti
En son verilere göre, AB ülkelerinin toplam enerji tüketiminde yenilenebilir kaynakların payı yüzde 22 civarında seyrediyor. Hedef %42.5'e yükselti
Gesan bu hisseye ayak bağı oluyor diye düşünmeye başladım. Piyasa gesanın piyasa değerinden çok fazla olmasını istemiyor ve gesana göre ayarlıyor ederini gibime gelmeye başladı. Tamam endeks kötü ama en çok düşen enerji hissesi olduk bugün, alfasın piyasa değeri bizden tam 12 milyar tl fazla bugün itibariyle.
Yorum yapan tüm arkadaşların. Eline saglik. Yıllar geçmesine rağmen hala yazan çizen olması güzel. Bence twiter daki kafa karişikliğindan daha iyi bir yer forum.Bu günün dip olması gerekiyor bence 208 i ikili dip yapıp yürumesini umuyorum.
Sorun patronajda da GESAN'in bu duruma dusuren patron Europower'a ne yapmaz. Piyasanin dusunce sekli budur. Patronun GESAN'da cizdigi kotu imajin cezasini burada bu sirkette cekiyor. Satis taahhut suresi dolar dolmaz piyasaya Europower hissesi boca ederse kimse sasirmaz. Yada bu sirket trendinde usulca giderken yatirim fonlariyla numara cevrilmez diyebilir miyiz.
Patronaj oncelikle GESAN'a yaptigi frenden ayagini cekmedikce, iki hisse de birbirini olumsuz etkilemeye devam eder.
Umarim dogru yola gelecek adimlar atilir.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Çalkantılı bir günü gayet iyi kapattı. 220 altında kalmaması iyi oldu bence. Bütün ortaklara bol kazançlar diliyorum
Kamu Binalarına #GES Kurulumu İçin İhale Duyurusu Yayımlandı
#Alfas #Astor #Cwene #Eupwr #Smrtg vs…
: “Yenilenebilir enerji konusunda, özellikle güneş ve rüzgarda büyük bir potansiyelimiz var. 2035’e kadar, 42 bin megavat güneş, 18 bin megavat rüzgar, 5 bin megavat offshore rüzgar enerji santrali planlıyoruz.â€