"Kenărın dilberi nazik de olsa nazenin olamaz."
Ne yapsak ne etsek de nazik görünümlü bu açgözleri doyuramayacağız anlaşılan ‼️‼️‼️
Printable View
"Kenărın dilberi nazik de olsa nazenin olamaz."
Ne yapsak ne etsek de nazik görünümlü bu açgözleri doyuramayacağız anlaşılan ‼️‼️‼️
4 yıldır bekliyoruz beklediğime değmedi...bu endekste 100 tl üzerinde olsaydı iyimser olurdum...bir ara ne güzel oldu pkart derken tekrar uyuza bağladı fabrika ayarlarına döndü amaç nedir anlamak güç....lot alacaklarını düşünmüyorum ama basıyor aşağı tahtacı...
Çok şükür, herkes doğruyu görmeye başlamış.
Yıllardır çabalıyorum, çok şükür gerçekler görülmeye başlandı!
İtiraflar teker teker samimi olarak gelmeye başladı.
Tahtada büyük eller ne derse o olur.
Büyüklerin kapışmasında küçükler ezilir!
Aradan sıyrılabilen kazançlı çıkıyor.
Arada bekleyen eziliyor!
Kimse kimseye bedava para kazandırmaz.
Şunu da öğrendik, kimsenin sözüne güven yok!
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar!
Benim misyonum tamamlanmış oldu.
60 lara geldik, düşüyoruz!
Gerçekler de görüldüğüne göre bana gerek kalmadı.
Alacağımı aldım, fazlasında gözüm yok.
Ben kendimce başarılı oldum, uzun bir süre kafa dinleyeceğim. :plc:
Şimdi şöyle zıplarız, böyle zıplarız, diyenler buyursun.
Öyle 50 kodamanla zıplarım demekle olmuyor.
Meydan sizlerin zıplayın da görelim, ne kadar marifetlisiniz?
Hiç bir yere zıplayamazsınız.
Zıplayan zıplamış zaten!
Bu bilanço ya 2 tavan yakişir...
Hayırlı olsun 455.5 ciro 15.4 net kar.
ben euronun durumundan bu ceyrek maliyetlerin biraz dusmesini ve net karinda biraz artmasini bekliyordum. 25-30 arası gelir diyordum ama olmadi. Tahtacida durumun farkinda zaten buralara kadar düşürdü. İyi olan şey cironun 450 ml seviyesinde olmasi. yillik 2 mr ciroya yaklasacak gibi duruyor. Pd 1.5 mr.
Fk ve pd/dd dusmeye devam ediyor. Son 6 ayda ayni performans olursa su anki fiyattan 18 fk civari bir deger eder.
Diger husus yonetimin mesajında kamu ile yapilan anlasmanin 2. yarida sevkiyati ve kisislestirme yatirimlarina devam edilecek olmasi
Yarin ne tepki verir bilemem ama ben tavanlik falan olacagini zannetmiyorum. Tavan olacak bilanco gelseydi bugun de tavan kapatirlar di en azindan..
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtada savaş var Bofa 92 bin tane sattı hisse yükselsin istemiyor, istese iyi bilanço ile alır kitlerdi tahtayı, ama alıcılar da ısrarcı bakalım ne olacak , ytd.
1 saatte 132.443 lot satarak bofa tahtayı dağıttı cidden süper hareket, sığ hisse yoksa sağlam bilançoya karşın bofa bunu yapamazdı , akşama kadar 500 bin lot mu satacak kafayı sıyırmış saçma bir hareket, yükselsin istemiyor bariz belli etti bugün, bofanın takasında 4 milyon lot mal var , ytd.