Çanakkale'de koluna halatla parke taşı bağlanmış bir caretta caretta bulundu.
Sudan çıkarılan kaplumbağa, tedavisi yapılarak denize bırakıldı.
https://i.hizliresim.com/hd8tvyi.PNG
Printable View
Çanakkale'de koluna halatla parke taşı bağlanmış bir caretta caretta bulundu.
Sudan çıkarılan kaplumbağa, tedavisi yapılarak denize bırakıldı.
https://i.hizliresim.com/hd8tvyi.PNG
İstanbul'da düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu 62 kadını gece kulüplerinde zorla çalıştırıp fuhşa zorladıkları gerekçesiyle 6 kişi gözaltına alındı.
Yakalanan kişilerin elebaşı olduğu gerekçesiyle, Gezi olayları sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi aranıyor.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde trafik ekiplerince durdurulan motosiklet sürücüsünün alkollü olduğu ve daha önceden ehliyetine el konulduğu belirlenirken, corona virüsü karantinasını da deldiği ortaya çıktı.
5.400 TL cezai işlem uygulanan sürücü, evine yaya olarak gönderildi.
Muş'ta böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor.
Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Rıfat Somay "Muş'ta, böbrek taşını erittiği iddia edilen ve halk arasında şifalı olarak bilinen suyun, aslında mikrop ürettiği yapılan analizlerde saptanmıştır" dedi.
Görevimiz Tehlike 7 filminin setinde, paraşütle atlama sahnelerinde kullanılan bir cihazın bölgedeki inekleri bayılttığı ortaya çıktı.
Trabzon'da önceki dönem belediye tarafından kentin su problemini çözmek ve asbestli borular değiştirilsin diye AB fonlarından 17.000.000 Euro para alındı.
31 Mart seçimlerinden sonra Belediye Başkanı Murat Zoroğlu, boruları değiştirmeye başladı.
Ancak, borular basınca dayanıklı olmadığı için vatandaş yine susuz kaldı.
Bayrampaşa'da otoyol üzerindeki bariyerleri ve işaret göstericileri sökerek çalan Eyüp A. ihbar üzerine yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheli Bayrampaşa Polis Merkezi’nde verdiği ifadesinde, "Sokaklarda yatıp kalkarım. Hurda toplayıp satarak geçimimi sağlamaktayım. Bariyerleri ben söktüm. Cezaevine girmek için yaptım. Pişman değilim" dediği öğrenildi.