http://web.matriksdata.com/FinanceDa...30A06DD&ID=312
Printable View
Ne oldu eski kağıdıma batıyormu? Bu ne hal
Merkez bankasının faiz artırım kararı sonrası euro biraz olsun düşmeye başladı işallah bu düşüş sürer ve kalıcı olurda hissede ki baskı azalır
Merkezin faiz yukseltimi tam yerinde oldu.euro nun yükselişinden dolayı baya baskılı yordu haydi şimdi görelim
Yarin Dgklb alayim mi beyler bayanlar.
HTC One_E8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse geri alımına bugün neden başlanmadı acaba?...başlandıysa neden bukadar düştü? bişey anlamadım ben..
Eğer dedikleri gibi yaparlarsa zaten yapmaları lazim en fazla dediği rakam buralardan alıma başlarsa. Ortalama 10 m lot eder aşağı yukarı bu da olumlu yansır tabiki hemen yarin olacak değil herkes ister yarin başlasın diye bir kaç defa alıma baslasinlar hazır euroda düşme tepkisinden güzel olur kısa zamanda toplar kendi ama daha dur biraz daha aşağıya salalim oradan toplarız derlerse o iste sakat....
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bugünkü hareketi tam olarak anlayamadım belki tek ben değilim dır.seans arası haber geliyor sanki onlarla is birliği yapanlara haber ikaz etmişler gibi .açık yapmayın biz alıma gecicegiz der gibi .bugün sanki biraz müddet verdiler .ama sonuçta KY haricinde geri kalan tahta sahiplerine hep is birligindeler sonuçta tamam iyi alim yaparak benim gibi kyler maliyet indirdi yada çok düşük fiyatlardan aldık yada aldılar.bende kendi şahsına hatırı az sayılacak lotum var diğer almış olduğum hisseler dışında.ama 2 nin üzerine çıkmadıkça yükseliş başladı diyemecegim bu durumda.hayırlısı olur insallah
858 bin lot açık yapılmış aradan sonra en yüksekten başlayıp en düşüğe kadar çok sistemli bir soygun var Allah yardımcımız olsun
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılanlari okuyunca elimde hisse olmasada yorum yapmak istedim.3.50 civarı iken de yorum yapmistim.sirketi yataş ile kiyasliyorlardi.bende yataş Doğtaş tan çok iyi bilanço açıklıyor demiştim.burda bazı arkadaşlar haklı olarak euro nun yükselmesinin hisseyi olumsuz etkiliyor demiş.evet çok az da olsa haklılık payları var.ancak bu kağıt 4.80 kere giderken de euro borcu vardı.ilk çeyrek bilançoda piyasanın verdiği tepki esas faaliyet karı iyi gelmedi ciro artışı çok yüksek değil esas faaliyet karı iyi gelse ve zarar yazsa idi bu hisse çok dusmeyecekti.burda takip etmemiz gereken yer burası.insallah diğer bilancolarda iyi kar açıklar ve yukarılara tekrar gider
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkur ederiz sayın trumbler1 yine yorumlarını bekleriz......saygılarımla
İnşallah yaparım.takibimde olan bir hisseydi elimdede vardı.4.60 da bilancoyu beğenmeyince çıktım.bilanvo duzelirse geri gelecegim.tek bir sorum olacak bu kağıdı alırken bilancoya baktınız mı.
bilanço her zaman bahanedir bu açığa satış yapan tanıdık birileri yoksa öperler adamı.her kağıtta açık yapamazsın tahtacı izin vermez...
Bu mantıkla devam et o zaman.bilanco bahane falan değil.belki bu düşüş abartılmış olabilir.ama bilançoda kötü
Biliyorsunuz geçen sene mobilyası KDV indirimi vardı ondan dolayı yurt içi satışlar artmıştı bu sene KDV indirimi olmaması, ekonomideki sıkıntılar nedeniyle geçen seneye göre satışlar düştü üstüne birde euro kuru artınca ilk çeyrekte 14 milyon zarar yazdı. Şirket yurtiçi ve yurt dışında büyümeye devam ediyor yeni yatak markası ile sektöre girdi en önemli sorun euro borcu bence.
gunaydın arkadaslar hıssemız bıraz normale donmus su bgc mıdır nedır ortalıklarda yok ınsallahda olmaz dun ne sattı boyle bır hıssede sımdı gelellım konumuza bugun bıraz cıkıs beklıyoruz hepımız ama sakın olacak buyuk ıhtımalle alıs satıslar cılız sadece satıstakı 2 kademe buyuk lot alıslardakılerde ınsallah set degerındedıır gosterge degıldır bugun bı haber gelşebılır yıne......
https://i.hizliresim.com/r1L0PP.png
mesala hıc olmayan kurum bıle gelmıs alb menkul dıye takaslara baktım duyum almıs ne almıssa once ortalıklarda yok olan yenı yenı cısımler yaklasmaya basladı dıkkattt.................
Bu sirkette ne dolaplar donuyor boyle bir gunde bile ekside kaliyorsa bu essek geberdi mi acaba birisi durtse de anlasak?YTD
sımdı d*****n kuyrugugunun kopma noktasına geldıkk...........
Doğtaş bu haksız düşüşü kesinlikle hak etmiyor. Euro borcu her zaman vardı ve bu piyasaya rağmen 1.çeyrek bilançosunda borcu düşürmüşler. Olumlu bir gelişme. Burada benim tek gördüğüm pazarlama giderinin yüksekliği olmuş. Ancak bence bu yüksekliğin devamı gelmeyecektir. Dolayısıyla EFK biraz düşük kalmış. Ayrıca ciro düşük kalmış bu artmalı.
Yabancılara arz edilen malların yine yabancılar tarafından hiç beklemeden satılması ekstra düşüş getirdi.
Ancak bahaneler bu senedin bu kadar düşüşü için yeterli bahaneler değil.
En kısa zamanda toparlamasını umuyorum. Bu şirketin asla buraları hak etmediğini düşünüyorum...
Günaydın
Eski ve yeni dostlar
kagıdın fiili dolasımı %49,98 yazıyor benim iş cep kaynaklarında. Eskiler bilir bunun kimde ne oranda bulunduğunu.
Uzin süre yatay banda sardığı değer olan 1.30 ları alım yeri olarak görüyorum. Buradan başlayarak kademeli giriş de yapılabilir.
Hissenin pahalı olduğunu daha önce de söylemiştim ama tepki almıştım.
Maliyet düşürmek isteyenler acele etmesin derim.
Hisse geri alımı sancılı oldu. Her hissede aynısı olmaz. Şu an hisse geri alımı açıklayan Dgate var mesela, onu da baz alabilirsiniz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buyur....
https://i.hizliresim.com/OD2aO3.png
Evet sayin seyirciler borsa tarihimizin en oc kagidi ekranlarinizda
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anki durumu açıklayacak kelime harf vs bulamıyorum. İnsanın mantığı almıyor. Bence burada da BRÜT TAKAS uygulanmalı. Mutlaka bir ceza verilmeli. SPK tarafından sadece aşırı yükselene değil, aşırı düşene de tedbir almak gerekir diye düşünüyorum.
Şirket alıma başlamalı artik
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 yildir borsadayim.Ben bu kadar karaktersiz,seref yoksunu ,millet duşmani,dolandirici,sahtekar ve zalim bir grup ve patron gormedim.Zulm ile abad olunmaz.Zalimin zulmu asla cezasiz kalmaz.Hem kisisel hayatimda hemde Turk toplumunda bunu binlerce kez gorduk sahit olduk.Bana kimse dokunamaz diye dusunen nice sozde kudretli beylerin pasalarin nasil kedicik olduklarinida gorduk.Sizi Allaha havale ediyorum.Allah sizi kahhar sifatiyla kahru perisan eylesin.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inandığınız bi Allah var mı ,
namus, haysiyet, şeref yoksunları. .
Varsa Allah bin türlü belanızı versin, bizim gücümüz yetmiyor o hakkınızdan gelsin inşallah.
6 ay önce sözde 3.80'den sattığınız adamlar nasıl 1.80'den hisse satar. Sahtekar kan emiciler..
yatırım tavsiyesi değildir..
cok pis kokular geliyor burnuma. piyasa eksiyken %10 dusup, piyasa artiyken bile %4-5 dusmesinin ne anlami olabilir. millet kosara uzaklasiyor, elinde ne var ne yok nakite cevirmek istiyor. spk acil bir sekilde sirketten aciklama talep etmeli?
Piyasa + oldugunda da (-) oldugundada düşüyor.. anlatmaya gerek yok görüyorsunuz mikemmel
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dun bgc vardı bugunde ak yatırım var gerı kalanların satıs yada acık lotları okadar buyuk degıl bakalım..........
https://i.hizliresim.com/LDPGqG.png
bu olay çiftlikbank gibi bir şey...bundan sonra benım için kelebekler ÇİFTLİK KELEBEĞİ dir...almam da aldırmam da..
davut...bi çayını içmeye geliriz artık...eşek değiliz.
Sizin topikte eski yazılarınız var... Bu kağıdın yatasi geçeceğini falan iddia ettiniz....iyi gaz verdiniz millete...insanlar yatas satıp dogtas alçak falan dediniz... Ben sizi uyarmıştım.. Ama dinlemediniz... .. Şimdi pişman msiniz acaba? Milleti rızkından ettiniz... Rahat uyuyor musunuz?
ya tmm ederi 4,70 ler değildi. 3,30 lar değildi.2,80 ler değildi..tuvalet kağıdı oldu 1,52 oldu daha yazık yaa. biri durdursun artık düşmesin, kaç aydın düşüş trendi yeter valla yeter.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi