bedelsizde vermek zorunda.. göstergeler değerler bilançolar arsa satışı bunu gösteriyor
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bedelsizde vermek zorunda.. göstergeler değerler bilançolar arsa satışı bunu gösteriyor
bu borçla acil önlemler almalılar.. ortaklık ve hisse satışı gibi.. faizler %20 lerden aşağı gelmiyor...%10 iken zaten faize çalışıyorduk.. şuan %20.. pazarlamanın avm kiraları döviz üzerinden.. ondada durumlar hiç iyi değildir.. harcamalar kesilirse 1 yıl demez bayrağı çekerler.. yönetici kadrosu uyuyor mu... arsa satıldı ne yapılacağı hakkında bizlere bilgi bile verilmedi.. 30 temmuzda 25 milyonluk bononun ve son faizinin ödemesi var.. yeni bono çıkarmadılar belli arsa satışıyla ödenecek... daha önceki krediler factoring borçları bulunmakta.. bizleri rahatlatacak adımlar görmek istiyoruz..
Az daha sabır ozaman
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu pazartesiden itibaren yükseliş olacak gibi. Bence bilanço iyi gelecek ve bilançoyu fiyatlayacak. Herkes için hayırlısı olsun. ytd.
Size de Sanki her gun deli bir haber düşecekmiş gibi geliyor mu? Derimontcular.
Yarın tahvil ödemesi var onun haberi düşer..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spek bu kadar kastığına göre haber yakındır.
La oglum gene yedirdin bize.
Gel gel yapıyor gibi.
Huawei Mate 10 pro cihazımdan hisse.net mobile app gönderildi.
Bilanço beklentisine hazırlıyor kağıdı YTD
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/698542
ödeme gerçekleşti..
SONUÇ?
deri sektöründe ve tekstilde ihracat patlamış.yakında ralli başlar y.t.d.
Asuzu geliyor. O ralli yaparsa biz de peşine takılırız.
ihracattan dolayı cılgın kar gelebilir..y.t.d.
Bugünkü hareketlere anlamak vermek zor gerçekten. Hisse yükselmesin diye marbaş elinden geleni yaptı. Bastı da bastı. Alışmışlar hep kendileri kazanmaya. Yıllardır hissede olan ky nin yüzü de biraz gülse fena mı olur? O hareket gelecek kaçarı yok.
adamlar 4 kurumdan işlem yapıp ky avlıyor.neyseki karlı cıktık.bilançodan sonra bakmalı.y.t.d.
Ne nalet bir spekmis
Parası bitti herhalde
Saçmalamaya başladı gene
Bu kâğıtta çok eski değilim ama izlenimim bu adam bu kağıdı goturemez
zamanında piyasa musaitken göturmediler.ambargodan sonrada ellerinde patladı.şimdi çırpının bakalım spek efendiler...y.t.d.
kademe analizine bakıyorum da, satış yok neredeyse,
yemyeşil bir sayfa, ama karşılığını göremiyoruz fiyatlamada.
Her şeyin bir zamanı vardır, anı kaçırınca tırmalarsın işte böyle [emoji122]
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nalet canlandı bugün [emoji23]
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marbas alıcı olması baya kötü. Bir gün geçirirdik.. 2 ve 3 gün önce çıktıklarınının büyük kısmını yerine koydu
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endexe kafa tutup artı ile kapattı. Gel gel yapıyorsan eyvah eyvah
Valla daha ilk dakikadan toplayarak yukarıya götürdüler. Ben bilançonun iyi geleceğine bağlıyorum. Bir ara Sayın Acemşah hissedeydi onun farklı beklentileri vardı şirket birleşmesi gibi. Olursa tadından yenmez☺
Birçok hisse senedinde görüldüğü üzere bilançoların pek önemi yok. Suni bir artıştan ibaret fiyatlamalar. Yaptığı kârları yedirmez asla bunlar . Temettü zor borçlanma var sonuçta. Bu kadar oy neyi bekliyorsak artık sonumuz hayrola [emoji28]
http://fs5.directupload.net/images/180805/ytosb2en.jpg
3 aylık takas
Takaslar ne anlatıyor acaba[emoji28] üstadları sahneye bekliyoruz. iş yatırım iş bankası bunların olduğu tahtaların pek tadı olmaz diye biliyorum
Sabır az daha sabır haftaya burası dolar yorumlarla
Ben verdim gitti. Ama her sabah az düşük açıyor alttan alabileceğimi umuyorum.
Kağıdın suyunu çıkardınız.Yeter abicim be.Neyin peşindesiniz anlamıyoruz ki.Mal toplama desen değil.Mal yedirme desen değil.Kağıt gidiyor hemen basıyorsunuz.Tamam düşsün o da yok.Hemen geri alıyorsunuz.Son bir senedir yaptıklarınza hiç bir anlam veremedik.Biz zaten elinde üç beş lot olan küçük yatırımcılarız.Amacmız bezdirmekse , delirtmekse 40 kere yaptınız zaten.Bilanço hareketi filan değil bunların yaptığı.Özürlü beş altı tane adamın oyuncağı olmuş tahta.Sürekli saçma sapan alım satımlar.yeter ya.