Biz cuma günü almıştık teknik ne diyor bi 6 yapar diyor mu Kahraman Bey :)
Printable View
Bende hiç nasip yok yav 4.45 ten aldiğımı 4.65 den gönderdim 5 dakika sonra 4.85 e çıktı eyi bakalım Albarakaya geçtik nasip Galip ağayı bekleyeceğiz
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vurguncular ayrılırsa 5 i yıkar 6 ya el sallar 7 ye merhaba der. Ama işi zor. Kurtlar çok burda....
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=DY80http://imageturko.com/?di=08CH
5,10 üzerinde ikinci canak hedefi 6,10 burayıda görürse çanak dükkanı açarım.
5 den mallandık yine elimize verdiler
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi) tekim yasasın :]
bu tahtanın tradlerini, uykusunu, hiper-aktivitesini o kadar ezberledim ki, yazdıklarımı baştan okursanız tüm hareketler şablon gibi oturuyor. Aynı önerileri yt olmadığını tekrar hatırlatarak (piyasa dinamikleirde göz önene alınarak) en az 3 ay portföyünüzde bulunması yönündedir.. sat-al yaparak karınızı artırabilirsiniz, çok iyi sat-al fırsatları verir. 5.10 net satış bölgesiydi, 4.70-4.80 de alış bölgesi.. piyasada önemli olumsuz haberler gelmezse 2. dalga bu hafta sonu başlar. Yinede kararınızı siz verin. 15 gün sonra tekrar yazarım..
herkese bol kazançlar.
ytd
guzel sin icbc
bence yukarı
cici bici yukarı gidiyorsun yavastan
benden baska kimse yok ne guzel yukselir sin :halay:
Var.. pusudayiz ;)
günlük takas verebilecek var mı aceba
@cefaks ıcbct anlık takas vereblirmisin rica etsem
Büyük ihtimal sermaye artırımına gidecek bu hisse 860m TL sermayesi çok düşük diğer bankalar göre.agrasif büyüme gerçekleşiyor...bedelli veya bedelsiz bölünebilir bu sene...her ne olursa olsun grafikler biletlerin habercisi çok güzel grafik işliyor kopması yakındır muhtemelen önümüzdeki hafta olabilir...ytd
Altta 4.66 üstte 5.02 hangi tarafa kırarsa o tarafa sert agrasif hareketler olabilir...herkes kendi kararını kendi versin ..asla yönlendirme veya yatırım tavsiyesi değildir...
Bu hissedeki Oyak yatırım ve ak yatırım işlemlerini şikayet ettim SPK ya biner e cimere...günlerdir paslaşarak sanal piyasa oluşturuyorlar...
Öncelikle teşekkürler.. bundan sonrasi icin bir yorumunuz varmıdır.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=freemqn;2074463]Öncelikle teşekkürler.. bundan sonrasi icin bir yorumunuz varmıdır.
ben temel analiz değil teknik çalışma yaparım. Amaç kazanmaksa doğru tradleri yakalamak için çok çalışmak gerekir. Kendi analizinizi, stratejinizi mutlaka geliştirmelisiniz, yoksa borsada zarar etmek çok kolaydır. Ben icbct de 6 liralara yaklaştıkça geri almak için satış tarafına geçebilirim.
şimdilik alış yapmıyorum ama polho hareketlerini izliyorum. işlem hacmi artmaya başladığında 1- 2 aylık pozisyon alabilirim. izlemenizi öneririm.
ytd
[QUOTE=R E N A C 2;2075803]Sanki içimi okudun arkadaş [emoji4]aynı kafadayız.ben de takip ediyorum polhoyu.
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=codexi;2077949][QUOTE=R E N A C 2;2075803]Sanki içimi okudun arkadaş [emoji4]aynı kafadayız.ben de takip ediyorum polhoyu.
Düşen piyasada doğru hamleler yapabildiysen senide tebrik ederim, kendimi de.. :)
(ytd)
Bilanço 10 Mayıs tamı gelecek acaba?
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cuma günü yakasını paylaşacak arkadaş yokmuş lutfen
10 gündür burada kimse yok????? İCBCT sayfası taşındımı?? kapandımı??
Tıs tıs düşüyor ondan ses seda yok galiba...
2 günde % 20 ekside kimin sessiz çıkar
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarin da vermese bari.temerrutte kalmis birileri diye duydum yarina sonmus onu eritiyormus.kapa haber dusmeli bisekilde
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.