https://s15.directupload.net/images/190130/jrhro8pb.jpg
Printable View
Credit gelmiş. Yatırım finansman artıya geçti. Hayırlısı olur inşallah.
Babalardan gitmeyen bir THYAO kalmıştı. O da uçuşa geçti. Hemde muazzam bir hacimle. Bizim uyuz beklemede.
NAFİ , pabucu yarım çık dışarıya oynayalım. Hadi gari bak borsaya bahar geldi. Sen yazımızı kışa çevirdin patron. Bu ne böyle. Sende hiç vicdan yokmuuuu.
Naptınız beyaa!....[emoji16][emoji16]
ben firar etsem mi koğuştan ::::::)))
Hayırdır beni hallediyormuşsunuz hallolmuşu var fırında beklemeyin boşuna :)) yüzde 2 artıda kaldı yüzde 12 zarar :)))
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet kaç sayın Sertol.
Cari fiyat artı yüzde 14 işte yazdım yukarıda ... Ama manevi zarar eklersen 10 tl falan :))
Aşk mı bizimkisi nefret... Bi an güzel geldi gözüme yan gözle baktın kızı almak zorundasın dediler aldık meğer 84 vilayete enişte olmuşuk burda hepberaber
Borsa düştü ya kaçın kaçın :)))
Kutpo için yön belirlemek olanaksız. Direksiyonun başında yumurta topuk kaptan var. Ne demişler şöför sen bas gazına, aşıksan vur sazına. Bugüne kadar aşıktı sanırım. Bundan sonra şöför olacak mı bakeceğiz göreceğiz. 😂
Kaçan oldumu acaba bugün
Bilmem. Ben koğuştayım. Esas bundan sonrasına bakmak lazım gibime geliyor kaçan pişman olacak mı bakalım.
Biz müebbet yedik. Hep burada olacağız. İçeri giren çıkan çok olur. Bizden hepsine selam olsun. Müebbet yiyeceklere zaman var. 😂😂😀
hakim 6 verdi 1 ayını iyi halden kaldırdı cumuka göre 3 ay benim cezam,burdayım yani!
Yemekteyim,köşe masa [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]ytd..!!!
Kacacak bir atraksiyon yok
%10_18 Gun ici gider gelir o zmn biraz giden olur (bence)
Bu gun giden varsa kogusa girmeyip karakol nezaretinde ifade verenlerdir...bence
Endeks 91 binde 4.67 fiyattaydi...
Bu durum bilanço meraklıları çoğalana bilanço açıklanana kadar devam eder. 2 yıldır bilanço beklerken düdüklenen bizler gibi yeni müritler oluşmaya başlar. Bu bilanço olmadı diğeri diye diye soyup soğanı çevirdi bizi bu Kutpo. Şimdi yeni voleciler gelecek ki patron onlara parti yapsın. Biz artık eskidik. Bizim bileti kesti NAFİ ağa. 😂😂😂
Ah be hocam o geafikleri o hesapları yaptığında işin içinden çıkamıyorsun kendince bir açıklama getirmeye çalışıyorsun oda olmuyor. Kutpo deli etti bizi.
Nafi nin biletini de surmeli keser sen ömür boyu çalıs biriktir yatırımcıya zirnik koklatma küçük eniste yi şirkete sokma sonunda hersey küçük eniste surmeli ye kalsın
Birkaç kırbaççı var tahtada onlarda istediğni aldıklarında herkesi memnun eder....ytd...!!!
Vakit saat geldiğinde kimse tutamaz Kutpo’yu. O vakit saat ne zaman gelir ne olur Allah bilir. Bizler burada tüm baskılara direndik. Direnişede devam ediyoruz. Zafer inananlarındır. 🙏🙏🙏
Saatleri ayarlasal mı vakti gelince şey etmiyek :)))
Ocağın altı daha yeni ısınmaya başladı. Kaynamasına vakit var. O zaman içeriz NAFİ’ nin kahvesini. Nasıl istersiniz. ?
Kutpo yükselen borsada para kazanmak için yükselmeyen hisse arayanlar için on numara konumunda. Bir göz attığım da soranların ve takibe başlayanların bir hayli çoğaldığı görülüyor. Bu şenlik olacağını gösteriyor. Yinede burada trene atlayanlar bizden çok daha şanslı. Vay bizim halimize.
Eninde sonunda sermaye artıracak.eli mahkum [emoji16]
Bunca baskının sonunda zaten bir bomba patlatması lazım.
Ellerinden içeceğiz inşallah😂😂😂
Fed faizi sabit tutmus borsa yi etkiler umarım bizde 5 i görürüz dolar 5.22 bide
Biz görsem 1 dolar ettiğini kutpo nun 7 ye çıkmış kadar iyi gelecek
2016 yılının eylül ayında hisse 9,4 TL gördüğünde dolar 3 TL civarında idi. Yani yaklaşık 3,1 dolardı. Aradan yaklaşık 28 ay geçti dolar bazında 0,87 deyiz. Çıkın bakalım işin içinden.