Arkadaşlar param kalmadı yoksa 53 e kadar siler süpürürdüm...niye bekliyor buradaki cengaverler
Printable View
Arkadaşlar param kalmadı yoksa 53 e kadar siler süpürürdüm...niye bekliyor buradaki cengaverler
Ya alan alsın işte uyandırmayın
83 bin lot islem olmus 52.8-52 arasi. bu nasil bu aptallik anlamiyorum
Aptallık falan yok...Patron matron da yok henüz ...olsa alırdı 53 e kadar bildirirdi akşama....
Diğer hisseler %20-%5 düşük açmışken kim ne etsin burada ki %1 i kaldı ki 2 gün sonra hesaba geçecek de virmanlayacan da bekleyecen paranı almayı...
Şimdi bu dünya borsaları bu haldeyken ve İdlib olayları da tırmanıyorken 4 ve 5 Mart günü alıcı olmaz tahtada 53 e patrona çok mal gidebilir... Allah daha beter günlerden saklasın, şehitlerimize rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum...inşallah tez zamanda güzel haberler gelir...
simdi akzoya virmanlasa para yarin yatiyor... bistte cok ucuzlamis hisseler varken risk alip hisselerini piyasaya veriyor . oyleki sabaha gore %10artti cogu hisse . saat 17 ye dogru yukselir
52.50 ye sizin için 10.000 lot girerdim ama marj çok az. Değmez.
Diğer hisselerde neredeyse%15marj varken %1hic birşey.Hatta sabahtan satıp gün içi diğer taraftan marjını alıp geri gelen bile vardır. Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi değildir.
Bu 60 lara götüren vatandaş turşusunu kurmayacak, yada 53 üzerinden alanlar...Sonuçta bu piyasa malların el değiştirmesi ile yükseliyor yada düşüyor...alıcı bulamayınca napacak o kadar malı bu ortamda malda kalmak sıkıntılı...tamam 53 garantisi varda o da bi yere kadar sonrası meçhul...Kendi adıma asla riske girmem
Herkes 5 marttan sonra hissenin duşeceğini düşünüyor bense tam tersini düşünüyorum belki biraz gevşeme olur fakat %95 i bulamayacakları için yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiklerinden artık tahtadan alima geçecekler asil yukseliş bununla beraber başlayacak ytd.
Pazartesi bilanço da 7-8 milyon kar açıklar
garanti 54 58 deli gibi satiyord . sattiginin hepsini ölü fiyattan toplamis ölücü ********. yukari cikarken gene engel olacak il
5 mart sonrasi endekse bagli piyasa bozulursa asagi çekmek işlerine gelir belirsizlik varken
yada çağrıdan sonra haber yollayıp tahtadan hisse geri alımı yapıcam deyip toplattığı çakalların hisselerini çağrının altında alıp yine ky yi panikletip 95 in altına düşmeyi hedeflerim
Yaniii adamlar en az bizim kadar akıllıdır herhalde
kesinlikle
Patronun bu şekilde toplayabildiğine inanmıyorum öyle olsaydı cuma kap'a daha fazla alım bildirimi olurdu zaten tahtada Patron için toplandığına dair bir esame görünmüyor bence.
Elinde hisse bulunan bankalar aracı kurumlarda işin farkında çok daha yukarılardan satma şansları varken ve hisse dağınıkken neden öyle birşey yapsınlar patron toplamaya başlayınca fiyatın nerelere geleceğini kendileride biliyor o yüzden şuan hepsi üç maymunu oynuyor.
Bu kadar bedavacı varken ben de götürmem yatırım tavsiyesi değildir
ver o zaman elinde varsa bedavacılık yapma kardeşim
garanti patrona çalıştığını belli etti
53 e revizyon geldigi gun endeks 122bin deydi . yaklasik %15dustu endeks. 5 mart sonrasi umarim net bu aciklama gelir. endeks 100 lerdeyken marshali 33 lerde hatirliyorum. revizyon yaptigina pisman mi olacak acaba :)
o.ç komisyonla çalışıyor belli zararı patronda alcak
o.ç uğu çağrıya versene o zaman ne diye burda gezdiriyorsun ama yakın da içinde patlıcak merak etme
5000 lot daha satilmis patrona baskilama ise yariyor . son günler satis baya artacak gibi
Allah'ım böyle salaklık olamaz ya, patron biraz zorlasa bazıları üstüne para verip verecek