yok bir cacık becerebildiğimiz (zamanlama yapabildiğimiz)
Printable View
yok bir cacık becerebildiğimiz (zamanlama yapabildiğimiz)
Reis'le Putin' in beden diline dikkat.
30 kuruşluk hisslerin bir kademsi senin 10 kademenden fazla vakko adam gibi git.
zirveden olumlu şeyler çıkacak öyle düşünüyorum, yarın gaplı açılış var inşallah.
Önce 3.8x ler sonra ver elini yeniden 4.0x-4.1x lar...Belki de bu sefer daha fazlası...Elleri güçlendiyse...
uyuzlıuk yapma vakko, niyetim paradan daha çok takip ettiğim hisselere karşı kazançlı çıkmak hedefim.
Hafta boyu tavan çeksen etmeyeceğin fiyat değil vakko mübalağa yok, tabi ben dururmuyum bilmiyorum, bir saniye sonra mı bile. ytd
Alpay anlık pasta Yok mu kim alıyor satıyor bakalım bi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...-analiz/VAKKO/
İNDİKATÖR SEÇİN MACD TAM YUKARI KESMEK ÜZERE, TABİ BİR ÇOK HİSSE BÖYLE TAKİP ETTİKLERİMDEN.
Zaman çok daraldı spekcim, bak 3. çeyrek iyi gelecek, yıl sonuna ne var şurda? 3 ay tavşan derisi dayanır geçen sene son çeyrek de 3 çeyreğin toplamını ikiye katlamış neredeyse kar da.
Bak ben zirvedeki malımdan 1500 lot eksikle dönmeye fit oldum, bunu kolay kolay yapmam.
Bir sefer devre kes yaw böyle kaplumbağa misali olmuyor. Faizler düşüyor, döviz geberik ne istiyorsun daha bundan güzel hava mı olur?
Valla haklısınız ya 1 kez devre kesmiyor güçsüz dicem aslında iyi de gidiyor ama bakalım :(
Turizm de altın yılımızı yaşıyoruz, bol bol satış yapmışızdır. THY'ye diktiğimiz kıyafetler de + SI
yatırım kağıdı olmadığını söyledik
bilançosu temiz dedik
19/9 karı geçen seneye göre % bilmem kaç artmış olacak oran bi hayli yüksek olacak
hisseyi buralarda tutup bir tavan mı yaptırılar, aşağı verip oradan mı yaptırırlar bekleyip göreceğiz.
hissedeyim diye hakkında düşündüklerimi söylemezlik edemem,
en olumsuz düşündüğüm şeyi de söyleyeyim olsun bitsin
teneke üretiyoruz teneke, onun nakliyesi üretiminden daha pahalıya patlar öyle düşünüyorum
Kendimce doğru olduğuna inanmadığım bir kelime yazmam, ne hisse ile ilgili ne de siyaseten. Bakın bir başka olduğum hisse için ne demişim.
sende ben de beceriksizin tekiyiz spekcim, bak takipte olduğum bir hisse kalktı gidiyor, gerçi şimdilik gitmesini gerektiren bi durum yok, gelecek senenin hissesi bence.
gidersen yolun açık olsun, o 1500 lotun eksi oluşu içime sinmedi, bir yerde kazanıp dönebilmeliyim nasip.
Akşama bi güzellik bekliyoruz artık ağalar kapanışta...
Hazır Trump ta saat 18 de Türkiye ile ilgili açıklama yapacakmış madem...
Haydin ağalar show başlasın artık !!! Bekleme yapma...Kes devreyi...Eski takıldığın yerler yakışmaz artık !!!
*****n ak sütü gibi helal olsun sana spek, samimiyim ben bunu çoktan hak ettim.
Spekcigim ortam riskli.suriye meselesi tekrar patlayabilir terse.mal elinde kalir.hava normalken operasyonu yap.hedef fiyattan satabilmen icin yuzde 30 yukari atip dalga yapman lazim.isi sana ogretmeyelim.ortalama maliyetin 3.50 ler zaten.hadi bakalim.:))
Aynen bi % 30 yapsa sonra oyalasa süper olacak...
iş ne varsa aldı ky satmış bugün iş 450 bin mal topladı helal olsun ama baskılayarak topladı çok profesyonelce
ytd
Yine geldik 4 e bu sefer oyalama burda artık blançoya az kaldı :)
Yarın yakın zamanlardaki yeni zirveyi yapar mı 4.1x ları geçip...
4.15'i bir dener gibi, sonra bilançoya kadar yataya sarsın bende döneyim, bollinger bantlar fazla açık bir sıkışma yaşar, giderse de canı sağ olsun, bana kazanmayı tatdırdı az da olsa.
Şu sürekli olumsuz yazan arkadaş nerede yahu 5 den önce vermem bunu istediği kadar düşsün asıl yarın coşku var
Yeni dünya düzenine alıştık mı arkadaşlar.Oyuna gelen değil oyun kuranlar olmaya.
Elimizde 4 milyondan fazla Suriyeli kaldı...Ve de Türkiye ile aynı cümleler içinde geçen daha çok tanınan ve meşrulaşan bir terör örgütü...(Bkz. Trump ın söylediklerine)...Nasıl oyun kurmaksa...Adamların zaten istediği bizim ülkemizin demografisi ile oynayıp ilerdeki yıllarda Irak/Suriye gibi bu etnikler ile karıştırmak...İlerleyen yıllarda yaşar da ölmezsek göreceğiz hep beraber...
Haaa bu Suriyelilerin ülkede kalması AKP nin işine geliyor o ayrı...Vatandaşlık verip oylarıyla ilelebet iktidarda kalmayı hedefliyorlar...
Göreceğiz hep beraber olacak bitecekleri...
Adam bu havada 3.99 basti.ne isteksiz spegimiz var.menopazda belli.
Bi anda gelip işlem yapıyorlar...Sabırlılar...Zaten çok çabuk işi bitiriyorlar isterlerse...
3.98.demekki hicbir sey gozuktugu gibi degil.biz aliyorlar derken satiyorlar.satiyorlar derken aliyorlar.