Arayıp da bulamadıkları hava... Örtüyü ser yere salla ağacı, dökülsün dutlar...
Printable View
Arayıp da bulamadıkları hava... Örtüyü ser yere salla ağacı, dökülsün dutlar...
Netaş şu an eksi 1.6. bugün +3 bekliyorum
Gelecek bilançoya göre yönü belli olacak
Birileri bilanco haberini aldi ve muhtemelen zarar açıklayacak. Cunku karanlık oda da birden 33.32 ye dusmesi iyi olmadı.
Herseye nazaran -40.milyona kadar zarar da aciklasa benim icin olumlu olacaktir...
Bilanco gelince asagi salıp toplayabilirler. Hisselerinize sahip çıkın arkadaslar
Ytd
Geçici beyanname bildirilmis
Bütün teknoloji şirketleri deli prim taptı pezevek sen domatesmi sayıyon gerçi tarım ve gıda şirketkeri de uçtu desem içi boş şirketsin onlar 5 ile 10 katladı sen ne zi.... İş yapıyon da bı kadar adama zarar yazdırıyon
Gunluk al-sat yaparak guzel para bırakıyor, bu kafayla devam ederse 1 ay daha , ortalama iyice düsecek benim, sürüp götürmüyor ki kağıdı , hergün aynı hikaye kalanla lot artırıp başka kağıtlar almak gibisi yok . Bir arkadaşım dedi iyi ki hergün aynı hareket ezberledik artık ben çok memnunum, trade yaparken kağıdı yukarı çekerlerse tavan serisi başlarsa işler gübreye sarar tabi o da başka senaryo.
Geçen yıl vergi dairesine sunulan tablo da 43M zarar, konsolide bilanço da 148M çıkmıştı...
Bu sene 6M yakın kar bildirildi....
Sonuç her türlü olasılığa açık görünüyor..
market işine girseler daha cok para kazanırlar...o kadar adam calıstır dunya devı bır sırket sahıbın olsun hıpermarket kadar para kazan.... kim inanır buna...olumsuz olmayalım kendımıze enerjı pompalayalım dıye dıye bu adama donusecez sonundahttps://youtu.be/fPUiM8-wjWk
Markete gerek yok sadece limon satsa 2200 kişi inan ki daha çok kar eder.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecici beyannameler uzerınde yazar isek gecen sene 47 mılyon zarar var bu sefer kar var lakın kambiyo zararı cok oldugu ıcın guzel bir kar gelebilirdi nasıl becerdılerse artık dolarla alıp dolarla satmazmısın netaş...beceriksizlik timsali
11 martı bekleyelım ne cıkacak karsımıza
Ana şirket olarak gelir gider tablosu bu vergi dairesine bildirilmek zorunda olan...Istirakler ,yurtdışı şirket vb kar veya zarar rakamları ile konsolide edilerek bilanço açıklayacak...😉😉 149 milyon TL gecen 2019 konsolide zararı bu sene 13 mart'da gelecek net rakam..
Hadi diğer işlerde alış maaliyeti var o var bu var nerdeyse kar etmiyorsun anladıkda be kardeşim o kadar yazılım satıyorsun ve bu konuda satış rekorları kırıyorsun ülkede. yazılımın ne gibi gideri varda hiç kar etmiyorsun demezler mi adama.
Yok dostum sesimi çıkarmıyorum artık netaş eski netaş olmayacak buna inanınıyorum inşallah bu sefer yanıltmaz beni.
Aynen size katılıyorum Eksina kardes.
Herseye rağmen güzel bir tablo var...
Bilancoyu beğenmeyen arkadaşlarımızın bu yorumlarını okuyan sipegimiz, biraz daha aşağı çekebilir.
Hatta belkide 3 - 5 gun canımızı bile sıkabilir.
Sonrasında arkadaşlarımızın yorumlarda yazdigi yani bekledikleri Kırşehir otobüsü kalkabilir.
Gerci benim yolculuk Tokata :)
3 hafta sessizce, Sabırsızlıkla beklemek lazım.
Ytd
Netaşı ilk aldığımda 2 sene temettüsünü aldım ondan sonra bilanço ile her sene oynayarak hep zarar yazdılar. İnşallah 2021 yılı yüksek karlı bitirirde 2022 de temettüsünü tekrar alırız.
Yarın tavan miyiz
https://www.kariyer.net/ik-blog/wp-c...-netas-ceo.jpg
bu şahsa sormak lazım görebilirsen kendisini tabi
Önceki gün çıkacak gibi yapti dün eksi 3 ve karanlık odadaki adamlar biliyordu bilancoyu. Biz bu yamyam sistemde nasıl kazancaz
Netaşda hasılata bakmak gerek 2019 da 1327 milyon 2020 yılında 2000 milyona yakın hasılat işler iyi borçlar bittiğinde güzel karlar ve temettüler gelir temennisindeyiz
%5,94 yapmis kimse yazmamis
çok kisiyi dökmüş... Devam...
Alcatel tavan ..netasimizdan da tavan bekledik...aslimda gecen hafta netas tavanken de Alcatel yuzde 5 lerde kaldı..ama netas 2 lira fark atmıştı..simdi tam tersi
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki ileri bir geri
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahtan bir ileri iki geri değil :))
Netaş böyle alışmalısın bu bataklığa burada adamı harcarlar kardeş :) bizimde elimizde bryat vardı 30 verdik Şubat 2016 bunuda 2015 hazirandan beri tutarım bryat 660 gördü ne yapalım bizde kendimizi benzin döküp yakalım mı ? Burada ömrünü heba edersen netaşta para belki kazanırsın ! Biz diğer kağıtları izleyerek acaba bir gün netaş yapar mı diye bekleyenlerdeniz