Hiç kimse vergi verme şerefinden mahrum edilemez, hangi iktisatçı söylemişti? Kelle vergisi koyacaksın, herkesten vergi alacaksın, ******** kimse kalmayacak.
Printable View
MTV'ye büyük zam denilen 2018 sonrası satılan 1.4-1.6 litre arası araçların MTV'sini 1799TL'den 2203 TL'ye çıkarıyorlarmış.
100.000-200.000 TL gibi bir rakamı bir araca verebilenler için insanı yerinden zıplatacak bir meblağ değil.
Ben 2002 model 1.6 litre Toyotama sanırım 170TL civarı bir şeyler ödedim. 1. taksiti 85TL civarıydı.
2003 model SEAT LEON a da ben aynını verdim rxpu...Toplam 170 tl...85+85...
Arabamı satacağım.
Koşun koşun Damat konuşuyor. Ne hitabet gururlanıyorum.
Bakan 3.6 milyar mültecimizin olduğunu söyledi çevirmen yanlış çevirmemişse. Hemde çeşit bol dedi. Her milletten mülteci var dedi. Ha birde pozitif büyüyeceğiz dedi. Negatif büyümeyi icat eden de biziz deseydi.
Bizim oralar hep dağ bayır ve toplu taşıma çokta ekonomik olmadığı için ayrıca araba olmayınca nerdeyse tamamen eve bağlı kalacağım için birde küçük çocuk olduğundan arabayı satmam pek mümkün gözükmüyor.
Yakıtı idi vergisi idi sigortası idi bakımı idi muazzam bir yük araba.
Daha önce yaşadığım şehirde olsa idim arabayı satardım.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar maşallah paranız var, Allah daha çok versin, birazını harcayın yaw ne o öyle 2002 2003 model kıytırık arabalar..ömür dediğin bir nefes
Hakan Atilla Borsa İstanbul Genel Müdürü oldu.
Kim bozdu akşam akşam Benjamin'in ayarını?...:wu:
Valla Toros veya Şayini, fason yapıp 50.000 gayme civarına satsak, kapış kapış gidecek yeminlen!:oleyo:
https://1.bp.blogspot.com/-uvS5XTdyY...b5bda0cfb8.jpg
Katologumuz da hazır!:he:
Başkan 3 sene sonra şöyle bir şey almayı planlıyorum. Tahminime göre bunun sahibi 3-4 sene daha bunu satamayacak, ve fiyatı da 3 sene sonra da aynı olacak. Yani bugünün 150kTL'si.
Bir de 15 seneyi devirdiği için yıllık vergisi dibe çökecek. Ne dersin?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...45849237/detay
Dostlar neden yükseliyor usd??
Bu dediğinizi bulunduğum ilçedeki uyanık eczacıya yaptım ve evet ceza kesildi:hah:,hayır adam hep bayram hafta sonu gibi özel günlerde nöbet alıyor ve sadece peşin parayla çalışıyordu,kredi kartı geçersiz yahut bozuk diyordu,bir gün yine denk geldi çıktıktan sonra döndüm fiş vermediniz dedim homurdanarak fiş kesti,vergi mevzuatına baktım,o tür işletmelerin yeni nesil yazar kasaya geçmesi gerekliymiş,internet vergi dairesi üzerinden şikayet oluşturdum,15 gün sonra;yaptığınız şikayet üzerine yapılan kontrolde ilgili iş yerine ceza kesilmiştir cevabı geldi,sonra nemi oldu? tüm camlarında kredi kartı vardır yazısı asıldı o iş yerine.. :)
Doktorda ise işin doğrusu sıkıntılı bir durum olduğu ve il dışında olduğu için hiç aklıma gelmedi o anda..
Yarın sabah 6 da tahliye için verilen süre doluyor. Ayrıca Perşembe günü tcmb faiz kararı gelecek.
Yani çift çarpanlı bir volatilite söz konusu o nedenle traderlar pozisynlarını dengelemek için pozisyon kapatıyorlar.
Zira çift çarpanlı bir pozisyon çarptı mı pis çarpar.