Mazoşist olmuşsuuuuun.psikolojin bozulmuuuuuş. Kafayı yemişsiiiiiiin. Ah sinpaş ah. İnsanları ne hale getirdin. Ahirette işin yaş
Printable View
Piyasalar olumluya döndü artık bizim de 1.25 üzeri işlem yapmamız gerekmez mi ???
Vay vay vay...beyler credit suisse 1 kuruş satış yazdırmadan 1m lot alıyor...yabancı girmeyemi başladı bizim kağıda? Merrill lynch te aliş yapmış
Arkadaşlar bu alnus yatırım 2.3 m satmış bu ne anlama geliyor
Para giriş çıkışını ve detaylı takasları nereden bakabiliriz yardımcı olurmusunuz
Devre kesici yedik:(((
Kesici bazen iyiymiş:)))
Ne dedikse o!!
70 80 kuruşlarda satmayın dedik..
Sert silkelemelere hazır olun dedik..
fchopen umarım dökülmedin..
Kesiciye rağmen çıkıyor...çıkmasın bu kadar!!!
Ben erken davrandım 1.35 den hepsini verdim. Devre kesici yiyince daha cıkmaz diye bekledim ama cıkmayq devam. Tavan yapacak herhalde bugun. Düşerse tekrar alırım sizde durumlar ne alemde
1.20 lere gelirse tekrardan alırım
iranın amerika üssünü vurması ve endeksin şişmesi tedirginliğiyle 1,15 de iki buçuk yıldır taşıdığım hisseleri verdim.ki 1,40 olacağını ve 1,40 dan satacağımı ocak ayı içerisinde emin olmakla beraber.bu arada ben sattıktan sonra endek 6bin puan gitti.borsadan çıkışımı kutluyor sanırım::)
Bi yerden sonra tekrar bi iniş olur düzeltme yapılır srvgy gibi hiç durmadan cikmaz sinpaş bu 😬
Bende tutturdum baya ama şu gundwane in yazdıkları aynen oluyor. Bakın mal artık kendisinde 4 5 10 te olur dedi. Tıkır tıkır çıkıyor.
Erken mi ayrildik ? Düzeltme nerden gelir
Malı sahibi evvelden söylesiğin gibi geldi birde kanal istanbul çıktı. Yapılacak bu proje. Bizimkide hükümetin adamı bilirsin. E arap ortakları var. E malda kendisinde. Değerleme raporlarından 150m a yakın kar gelicek . Sene sonu 200 falan yazar. Yani vaziyete bakınca daha çok yoku var gibi. Direnç deatek ne varsa yardı geçti. Ama en mühimi dediğin gibi mal kendisinde eski dostum. Sana küfredenler şu an ne yapıyor acaba?:)
E tabi.... o manada masumsun :))
Borsada nasıl oynaman gerektiğini borsanın ruhunu hareket tarzını umarım anlatabilmişimdir..
2017 de de borsa 72.000 lerden 122000 lere giderken bu meret 62 kuruşdan 90 kuruşa gidebilmiş idi..
Neden?
Ne değişti?
Üzerine birde kur şoku de yedi..
Borsa da sadece bilanço teknik analiz şu bu değildir..
Bak koca tuprs sürünüyo..Neden ??
Bunu da 9 ay evvel anlattım topiğinde küfür ettiler kovaladılar..
O tuprs 2017 de 40tl den 120 tl ye gitti..
Şimdi 140 den 120 ye gitmekle meşgul bu rallide..
Kardeşim adam toplamış diyorsunuz sonrada bir silkeleme diyorsunuz insan kendi topuğuna sıkar mı ? Eğer bu saatten sonra geri gelirse bilin ki dışarda hala almak istediği ciddi manada mal olması gerekir diye düşünüyorum. Yoksa bu saatten sonra bırakın 1 doları 80 cente gelse düğün bayram. Haksızmıyım ?
Evet gundwane in neden böyle dediğini bende anlamadım. Neticede a.ni bu sağı solu belli olmaz diyor herhalde:)
Kağıt tavada asılı kaldı bakar mısınız? 1.46 da öylece bekliyor...demekki millet sırada bekliyor ellerini açmış. Esinti denen bi herif var baya takipçisi var. İyide tahminleri varmoş. 2.25 te görüşürüz demişti iki hafta evvel...
SPK nın dikkatini aşırı çekmemek..
Vardır elbet birileri dışarıda..Onlarıda dökmek isteyebilir..
Biraz mal kusmak isteyebilir..
Enayi alıcı bulmuştur 1.40 1.60 arası satıp 1.20 den geri alabilir..
Fantazi yapmak isteyen adam gördü bu gözler zamanında..Canı sıkıldığı için tabana verdi gerisin geri aldı..
Olabilir..
Tabi tavan tavan da gidebilir ki sanırım yüzde 20 tavanda..
Bu saatten sonra herşey olabilir..
Çok enteresan...51.745 işlem hacminde dondu kaldı. Hareket etmiyor kapıt. Tavanda öylece duruyor. Sebebi nedir gundwane dostum
Üçümüzde bu kağıdın kadayıfıyız. Vallahi billahi böylr bir hadise yaşamadık. Normalde şimdi bi verirlerdi yüzde 9 10 la kapatırdı günü.Kağıt dondu kaldı tavanda. Kimse satmıyor malını. Patronda tabii
e ben hemen veriyim güzel bir haber mızmız ayıp ettin. 9 aylık net kar 46m du. Deperleme raporlarından 120m kadar net kar geliyor. Sadece 9 aylığa eklesek 160-170 oluyor. Son çeyrek karını bilmiyoruz.
Qnb,qnb lease bir kanal istanbul haberi ile ne hale geldi açın bakın. Senelerdir emdiler insanları , lakin bekleyen ihya oldu. İnşallah sıra bizdedir. Hepimiz için hayırlısı olsun