Halkisin.borsada cogu hisse 20 fk 30 fk ile islem goruyor.fiyati sisik.fakat bunlar8n sebebi tahtaya tam hakim tek bir grup spekleri olmasi.bizde mal daginik.tam bir grup hakim olsaydi gecen seneki kar ile dahada yukseltip 10 fk lara goturmuslerdi.
Printable View
Bu kadar panik niye anlamadim. Sanki Bistte ilk zarar aciklayan sirket Klimasan. Mevsimsellik etkisi de var. Konsolide böyle olmaz. Panik yapmayın. Speklere firsat vermeyin.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jants diyroum...yat fin citiye mal topluyir
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha kesin bilanço yok ortada..
Herkes aşağıdan mal almak derdinde.
Sayın derinlikler açılışta kaç lot işlem oldu ?
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16 acti heryer yesil biz kirmizi peah sansa bak be
tahta iyi duruyor dönerse bilmem 16 ya takozu koydu 50 100 bin lot yazıp siliyor mal oradaysa hamal burada verin kaydeş diyor. Yapı kredi robotu da serbest fiyat satanlardan tertemiz ekmeğini yedi.
Tahta filan çok anlamam gördüğümü yazayım dedim bol kazançlar.
Tabancıları alalım sahneye :)
16 teknik açıdan önemli bir seviye
100 bin lot alış yazıyor siliyor ve tekrar mı yazıyor ?
Taban açacak yazanlar nereye kayboldu ? :oleyo::oleyo:
Aynı kişi mi veya tek kişi mi bilme şansım yok ama tam yazdığım dakikada 16 da 1009 lot gördüm yanlış görmedi isem. Pek çok emir (40+) vardı, tek kişi de olabilir herkes 16 dan almak istemiş de olabilir şu an sakinledi kimseler kalmadı rahvana döndü kafalar rahatladı alan aldı veren Verdi.
YKB robotunu da şöyle anlıyorum, 16.02 bekleyen 2000 lot olsun 16.05 te de satış bekleyen 2000 lot olsun. Bu robot şunu yapıyor, serbest satış verenin malını 16.02 yazandan hemen once girip alıyor sonar kendisi 16.03 ten saniyeler içinde yine başka bir gelen 16.03 emrine veya serbest alış emrine verip geçiyor. O kadar hızlı ki inanılmaz belli ki HFT algo. Aylık sunucu kirası 5000 dolar olan yerde adam da ekmeğine bakacak tabi yapacak bişey yok.
Yuh diyorum.yesil yakti.
Anladım teşekkürler [emoji4]
Tavan olursa şaşırma.. VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
90 milyon $ piyasa değeri ile işlem gören klmsn pahali diyorsak soyleyecek soz kalmamıştır.
Temettü ne zaman dağıtılacak acaba bilgisi olan var mı
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soyguna devam klımasan ne zaman adam olcak
Sabaha kadar taban olacak yazılarını okumaktan sıkıldım valla. Bu milletin iskembeden sallamaktan başka bildiği bişey yok.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın derinlikler Info devam ediyor mu ?
Çıkış yaparsa bizi bilgilendirebilir misiniz ?
enver ağa olmasaydı bu kağıt 2 liraya inerdi. burdan selam ve sevgilerimizi iletiyoruz
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hay enverine ..
Allah aşkına ne borcu varmış..Ozsermaye bakmiyormusun. Dönen duran varlıklara bakmiyormusun. Şimdi
kısaca dönen varlıklar kısa vadeli borç oranı yeter de artar..
Gecen yil 113 trilyon net kar..
350 trilyon finalsal yatırımı. 500 trilyon alacağı var. Kisa vadeli tüm borcu 500..uzun 350 trilyon.
Benim gördüğüm sektöründe en temiz bilançoya sahip şirketlerinden.
Son çeyrek konsolide olmadığı için yorum yapmak zor...
Bol kazançlar
Niye özellikle Info ?
https://i.hizliresim.com/IhWi0n.png
Son günlerde Info yatırım hisse bildirip kendi alıyor
Arenayi almışlardı
Dünde indes bilgisayarı aldılar(tavan oldu) hedef fiyat koyup
Sağlam alıyor aldığı zaman
Dunden beri bilip bilmeyen okadar cok olumsuz seyler yazdi ki insanlar. Sabah panikleyip verdik. Kagit nereye gitti. Bilende konusuyo bilmeyende psikolojik olarak etkileniyosun.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi