Ustad kızma yahu takılıyorum
Yalnız bi okut kendini Bi abdest fln biseyler al :)
Printable View
Şaka bir yana sen bak doğru yolu bulmaya başladın, Mathias'a da sesleneyim. Biraz insan olun.
Yani insanların acıları sizi beslememeli, o acılar dönüp dolaşır sizi bulur, bir tarafınızdan çıkar.
İnsanların para kaybetmesi, alın terlerini, emeklerini kaybetmelerinden mutlu olmayın, bir gün başınıza bir bela gelir, ben ne yaptım dersiniz...
İnsanlara haksız yere iftira atmayın, milyarlara hükmedecek insanların burada seninle onunla, muhatap olacak kadar vakti olmaz... Saçma sapan teoriler uydurmayın kendinizi tatmin edebilmek için...
Yok bu insanlar böyle gelirmiş, milleti gaza getirirmiş oymuş buymuş, komik teoriler bunlar, o insanları telegramda, binlerce kullanıcılı x hesaplarında falan arayın belki oralarda çıkar.
Beni bilen biliyor bakmayın bugün ağzımı bozduğuma, belki iki dk insan olursunuz diye. Bir çok kiş var telefonla görüştüğüm arkadaşım olan burada tanışmış olduğum.
İnsan olun, Cumhuriyet ile kalın, hoşçakalın...
Ooooo tavuk hırsızları gelmiş. Bari çan takmasa idiniz boynunuza..Şimdi bakalım neler denmiş .
https://i.hizliresim.com/g6pfk2n.png
18 temmuz perşembe seans kapanmış!! hisse zirve yapıyor 300 ile ve fedor a göre hala ucuz bu hisse.!! Hem ucuz hemde önden fiyatlar diyerek alttan alttan ALIN bu kirazdan kalmaz birazdan yapıyor.
https://i.hizliresim.com/dijwj56.png
19 Temmuz cuma yine seans kapanış sonrası!!! Tek hisse taşıdığını onun da efes olduğunu söylüyor sattığına dair bir ibare de yok.
Hali ile cumartesi pazar borsa kapalı. 20 21 temmuz yani.
22 23 24 temmuz derken
https://i.hizliresim.com/ff6of8m.png
Bommm.. 25 temmuz perşembe. Geçen hafta ucuz bulup enflasyon düşüşü ile önden fişekleyeceğini düşündüğü hisse nin (halbuki enflasyon parakendeye yarar cahilde aynı zamanda) hepsini!! sattıkdan sonra 284 den yeniden 4 de 1 i ile alıyor.!!!
Hayrola kardeşim ne zaman sattın. ??? Foruma sen alın derken arka kapıdan dayamış mıydı kamyonu birileri.Yancısı maharaj ve tabikide her topiğin komedyeni patrik de olmazsa olmaz . Maharaj gazlarken hisseyi şimdilerde elimde bir eggub var diyor. Bence eggub ye de dikkat edilmeli artık.
Tamam mı fedor kardeşim!! Biz adamı 500 metreden anlarız kalibresini amacını kişiliğini. O yüzden hakkımda söylediğin sözleri de aynen iade ediyorum sana aslan parçası . Hadi şimdi az o sözlerini de oradan öyle tıpış tıpış tamam mı ?
Aynı numarayı yabancı ve mital satarken her gün hisse yi köpürterek EREGL de de yaptın.
1- Çok akıllısın(!).
2- Benim gibi bir sürü küçük yatırımcı vardır...
3- Sen FEdor burada aman bulaşmayın dediğinde hisse 200'den 300'e gitti ortalarda yoktun. Ben full EFES'te idim. 800 bin karları gördüm saattığımda 700 bine yakın kârım vardı.
4- Ereğli'ye bulaşmayın dedin, e sattım hala gelmiş burada laga luga yapıyorsun.
https://i.hizliresim.com/emmk450.JPG
Sana bir şey ispat etmek zorunda değilm de, ne kadar basit biri olduğunu herkes görsün... Bak buradan paramda belli oluyor az çok hesap edersin. Paramın tamamı ile almadığım da ortada.
Dediklerin doğru olsa zararda da olmazdım.
NE zaman sattım ne zaman aldım diyorsun işte, 285 ne zamandı git bir bak bakalım...
O palavralarınla nereye gitsen peşindeyim fedor bu forumda , bunu böyle bil. O paylaştığın değerlerin rakamların da hiç bir önemi yok. Photoshop da ben sana 10 milyon dolar aefes alim istersen. Sanalda insanlar yazdıkları ile vardır. 18-19 temmuz sattığına dair bir ibare yok bir hafta sonra birden bire sattım. Haziran temmuz hisse güzellemesi 300 den kucak. sonra vınnn turizm.
Tam sopalık bir hastasın. Video çeksem özür dileyecek misin? SAlaklığını kabul edecek misin?
O dosyayı indir oynama var mı diye bir araştır internetten bakalım bir gram oynama bulacak mısın? Photoshopmuş :)
Daha önce video çekeyim dediğinde uğraşamam demiş kaçmıştın, herkesten özür dileyeceksen, video da çekerim yeterki bir insanı TOPLUMA KAZANDIRALIM :)
sana daha önce iş bankası raporlarını da atmıştım :) Ereğli sayfasında sanırım, Ereğli'yi satmadığımı idda etmiştin haftalarca ne oldu? Ereğli'yi sattığıma inanıyor musun şimdi?
İş bankası 15 günden sonra rapor göndermiyor saçma sapan bir şekilde, yoksa bugün de paylaşacaktım direk excel üzerinden.... ORada günü gününe alış saat vs var o kadar şeyi tutturmak zaten saatler alır...
Neyse Ereğli'den umudu kesmissin sattığıma...
Sana bir şey ispat etmek zorunda değilim de ne mal olduğunu buradakiler de görsün diyorum.
Bu arada tez zamanda ALLAH belanı verir İNŞALLAH :) Elimden başka bir şey gelmiyor.
O okuduğun bela dönüp dolaşıp seni bulsun fedor. Yazdıkların meydanda. Palavracı yalancı üç kağıtçı birisisin. Hani ne oldu eregl de 5 senelik biriktirme planına arkadaş borç istedi ondan sattın öyle mi.??? Efes ucuz muş 300 de. Kaçmadan alın demişsin enflasyonda düşünce. Özelden uyaranlar olmuş idi ismen de de ekip halinde yapmışsınız aynı şeyleri. ismen eregl aefes. Bakalım sırada ne var. Nereye yazarsan anında biteceğim orada.
Hala video diyorsun. İstersen konulu çek . Seni mimledim bu forumda. İyi niyetli değilsin. Ya kendi çapında milleti yönlendirme peşindesin yada birilerinin adamısın.
Hastasın hasta! Elinde hisse yok, konuşulmak istemiyorsun aslında cevap vermemek en doğrusu!
Yalanım varsa ALLAH beni cezalandırsın yoksa senin burnundan fitil fitil getirsin, beter ol İNŞALLAH!
Senin aefes aldığın günün amk fedor :kahkah:
Düşmeyen bistin en iyi hissesi bu aldı bistin en kötü hissesi oldu
Endeks 700 puan tepti aefes 0
Dedim size bu adam aldi ve efes bitti :)
La fedor bim shortladim biraz
Hemen al 1000 olcak diolar
Bist 30 + %2
Efes - 0.5
Neden
O ugursuz aldı diye
Inanmiyordunuz dimi :kahkah:
Birader baydın artık ya.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birisi satınca peşine takılanlar oluyor. Bu da tahtayı bozuyor. Uyanıklar burada mı acaba.? Artan indekste bile acına yönelik baskı altında yönlendirilmeye çalışanların olduğu belli oluyor.
Emeklilik ve yatırım fonlarından satışları bunlar hep, daha 22-23 milyon lotları daha var, kim satıyor onların içinden daha ne kadar satacak belirsiz tabii.
Bu satış varken de birileri mal almıyorsa daha da düşüyor tabii... Elbette araya takılanlar da olacaktır ama o satılan ana mallar olmasa bu kadar düşmezdi bence.
Acaba Rusya vb bir durum ile ilgili bizim bilmediğimiz bir haber mi var önden malları boşalttılar onu da bilemiyoruz.
Çok ciddi bir satış yedi, 300'den 100'lere şaka gibi. Yazık ki şirket de sahip çıkmıyor.
Aefes
200 altına düştü :one:
300 gören hisse 200 e düştü. Nasil açıklanır ki bu durum? Sermaye 592 milyon, 6 aylık kar 7 milyar 393 milyon, daha ne olsun. Yazık....
Biracılar şirketinize sahip çıkın aloo
İçki tavsiyesi değildir
Sarhoş edecek.
Hıck:drunk:
https://i.hizliresim.com/rqellyd.jpg
AEFES 300 de ucuz alın!! 200 de yüzüne bakan yok. grup 300 lere doğru burada da reklamını yaparak malı kucağa bıraktı. Şimdi de timsah gözyaşları falan dökülüyor işte. ah vah ne de çok düştü. tüh tüh. Valla billa bende zarardayım yahuuu. Bunlara inanıp mal alanlara geçmiş olsun .
Satan yatırım fonu ise bazı kurumlara peşkeş çekiliyor da olabilir. Satıp çıkınca tahta rahatlar. Küçük yatırımcı yolunacak tavuk. Belli bir adetten büyük satışların önceden ilan edilip toplu satılması daha uygun değil mi.?
Bugün efes long olacağım
Uyumsuzluklar ciddi belirginlesti
Aefes 9 aylık bilançosu çok iyi gelecektir. Umuyoruz.
195 aefes long
200 günlüğe değdi sanirim
Şirket de sahip çıkmıyor hissesine, sonra gel yatırım yap. Niye halka açılıyorsun o zaman.
Ya bu adamla ne uğraştınız be arkadaş el insaf.Adam ben çoluğumun çocuğumun rızkını kaptırdım benimle alay etmeyin diye yazdı.Aynı akibete uğrarsınız diye yazdı .Yok hala adamla uğraşıyorsunuz.Neymiş adam uğursuzmuş.SEn demiyor musun BOFA adı altında milletin malını açıktan satıyorlar diye.
Bu adamı da dolandırdılar işte .Adam emeklerini yıllarını hukuksuzluk adaletsizlik yüzünden haramyedilere kaptırmış insafsızlar gelmiş uğursuz diye birde ocağına incir ağacı ekilmiş adamla dalga geçiyor.PES YAHU
Ya tam tersi ise
Bilinçli yapıyorsa
Ve Ereğli ile efes harici 2 3 hisse de de aynısı olmuş arkadaşlar yazdı
Bu kadar pis bir tesadüf olabilir mi
Sinyalcilik yapıyorsa??
Ben bu adama ugursuz diyip gülüp geçiyordum
Ama 2 3 hisse de daha aynısı olmuş
Bu pek gülünecek bir duruma benzemiyor
Nese arkadaşlar siz bilirsiniz
Ben bu adamı bu topic de gördüğüm andan beri
Dikkat edin efes çökecek dedim mi ?
Dedim
Çöktü mü?
Çöktü
Bistin en iyi kagidi bir anda en kötü kagidi oldu
Dün efes longlucam dedim mi ?
Dedim
195 long oldum dedim
Kağıt +4 şu an
Siz bilirsiniz 3 5 kuruş parası kaldı insanların zaten
Dikkatli olun diye yazdim
Ya güzel kardeşim bende 50 tane hisseyi alıyorum 50 sinde de aynı dalavere.Zaten aylardır Viop forumunda bofa nın milletin aldığı malları açıktan sattığını hisselerin 6-7 bin puan seviyelerinde olduğunu yazmıyor musun?Doğru evet.Herkesi içeriye aldılar.Bu fedor amca rumuzlu arkadaşıda içeri almışlar işte.Hepimiz gibi.Bunun danışıklı dövüş yada üçkağıt olduğunu nereden çıkarıyorsun.
Bende aldığım her hissede zarar ediyorum.Yani ne oluyor şimdi ben birileri ile iş mi tutuyorum?
Memleketin başına ne geliyorsa milletin bu saflığından geliyor zaten. En baştakide boyuna kandırıldık demiyor mu ? Hep bi saflık hep bi yok canım lık. Yok yok yapmazcılık. Hep bir af. Ya affedelim ya işte bi daha olmayacak mış. Zaten balık hafızalıyız milletçe. Üzerine birde bu. Döne döne indire kaldıra çevire çevire. Yıllardır. Bıkmadınız mı? Fedor un çoluk çocuğu mu varmış. Pehh. En son araba ile memleket turuna çıkacam diyordu. Keşke günde sabah 8 den gece 12 ye hafta sonu dahil 20 post kasmak yerine ailesi ile ilgilense imiş o zaman.
Ben hisse net sayfalarında 20 yılı aşkın süredir varım.Çok sık yazmasamda yazılanları çoğu zaman okurum Son dönemlerde buna ara verdim.Fedoramca denen arkadaşın ereğli de hapsolduğu yazılarıda çok uzun süre takip ettim.Adam satınca fırlamış.E işte hırsızlık burda zaten.Hektaş da Sasa da yapılanda bu.Çok büyük beklentilerle hisseleri şişirip milyon tane küçük yatırımcıyı hapsettiler.Bu ereğliyi de hisse fiyatı kadar temettü verecek diye itelediler.
Kısaca başıma gelen bir olayı anlatayım da biraz olsun ne türlü bok çukurunda debelendiğinizi anlarsınız.X hissesini yaklaşık 10 yıldır elimde tutuyorum.İşlerim iyi olduğu için satmak gibi bir niyetim yok.Şirket bu arada neredeyse kottan atılacak o denli kötü durumda.Neyse ben satmayınca bir akşam cep telefonumdan arandım.Adamın biri bu hissede operasyon yapacaklarını benimle görüşmek istediklerini söyledi.Ben malımı en nihayetinde bu adamlara satmadım .Ama pandemi dolayısı ile işlerim bozuldu.Mecburen paray ihtiyacım olunca 4 tl ye hissei sattım.Bu hisse zirve olarak geçenlerde 365 tl yi gördü.Adam senin elindeyken götürmeyiz demişti.
Fedoramca denen arkadaşta çok yüksek miktarda ereğli vardı yazılarını hatırlıyorum.Bu satana kadar park ettiler hisseyi.Siz tabi diyeceksiniz ki koca ereğli hissesi 100-200 bin lotluk adamamı kaldı.Ama kazın ayağı öyle değil.Özellikle darbe sonrası yabancı yatırımcı topuklayınca burda biz bize kaldık.Ve başbaşa kaldığımız leş kargaları zırnık koklatmamak için ant içmiş ve tek elden yönetilen bir hesap.Ereğli de onun sasada onun koç ta onun.Hani bir ara bir fenomen tüm bisti tek hesaba sattılar dedi ya onun gibi bir şey.Aralarında özel bir anlaşma yaptılar muhtemelen.
Bu mevzunun baştaki hırsız çetesinin eseri olduğunu anlamak için süperzeka olmaya gerek yok.Dolayısı ile kandırıldık gibi bir durumda yok.Bu adamı affedelim diye bir durumda yok .Adam yıllarını kaybetmiş sen affetmen ne alaka zaten.Ben diyorum ki yıllardır bu sayfaları okuyorum.Kimin ne yaşadığını adım adım takip ettim.Bu adam dolandırıcı falan değil.Acı çeken soyulan emekleri ve yıllarına çökülen biri.Benim gibi senin gibi hepimiz gibi.
Fedoramcaya kafayı takacağınıza sistemi yıkın.Hırsızların başına küfredin.Soysuzlar çetesine savaş açın.
Borsanın bu hale düşmesinden mevcut irade sorumludur, bunu herkes biliyor ancak yapılabilecek bir durum da yok maalesef, öyle görünüyor.
Son 9-10 ayda borsayı tamamen kontrol ettiklerine ve serbest piyasanın o kadar da serbest olmadığına ikna oldum. Meydan özellikle bofaya terk edilmiş görünmekle beraber türlü türlü katakullileri de birlikte yaptıklarına inanıyorum.
Gördüğüm kadarıyla neredeyse bütün hisseler 9-10 aydır sürekli düşüşte, dolayısıyla bu dönemde herhangi bir hisseye güvenip bunu ifade etmiş bir kişinin yanılma ihtimali çok yüksek oldu. Şu anda ortada tam anlamıyla güvenecek herhangi bir şirket de göremiyorum.
Fazla uzatmayayım, hisse bugün iyi bir tepki verdi gibi, inşallah artık dibi bulmuşuzdur.