10 yıldır eski yeni gördünüzmü?
Bedelsiz zaten benim
Hisselerde eski-yeni ayrımı kalktı
https://www.bloomberght.com/ht-yazar...-ayrimi-kalkti
Printable View
10 yıldır eski yeni gördünüzmü?
Bedelsiz zaten benim
Hisselerde eski-yeni ayrımı kalktı
https://www.bloomberght.com/ht-yazar...-ayrimi-kalkti
ALGYO da buyıl başı bölündü ve öyle bir şey olmadı.YTD
Becelsizlerde rücgan olmaz adı üstünde bedelsizç kaynaklarından veriyor
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Naçizane soru sorabilir miyim acaba bedelsiz verilince kağıdın piyasadaki lotu artıyor mu yoksa bedellide mi artıyor onu tam bilmiyorum da bilgilendiren arkadaş olabilir mi acaba. Demek istediğim piyasada dolaşan lot artıyor mu manasında....
Ornek olarak 10 milyon hissesi olanbir şirket hisse adeti de 10 tl diyelim.
%100 bedelsiz sermaye arttırımı yapsa, hisse fiyatı 5 tl olur hisse adedi 20 milyon olur ..
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasada dolaşan lot sayısı artıyor. Şu an 595 bin olan lot sayısı eğer bölünme kabul edilirse 15 milyon adet olacak. Ama şirketin halka açıklık oranı çok düşük. O yüzden bu büyük avantajHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2012 yılında aldım ilk 206 tl den hiç satmadım öyle bekledim neler kaçtı neler meğer en zoru nereden satsam şimdi bu kadar yıl bumuydu yani
Amin inşallah teşekkürler
Üstadım sabrınızdan dolayı sizi ayakta alkışlıyorum helal olsun...
Geriye dönük 8 yıldır işlem yapana sorsaniz kâr durumu nedir diye emin olun alıp beklemeyen al sat ile uğraşanların bir çoğu zararda... Eğer elinizde adet olarak iyi lot varsa filmin sonunu görmenizi tavsiye ederim... bedelsiz oranı çok yüksek ve bölünme sürece baya hareketli olacağı kesin...yatırm tavsiyesi değildir
Bende gecen hafta 8.5 sene bekledigi 0.38 kurus maliyetli hissemim dolar kuru maliyetim 33 cent olmasina ragmen 1.65 tl sattim dolar olarak zararina verdim o 206 maliyetli arkadas ancak zararini cikarmistir 2012 de 1.80 civariydi dolar uzun vadede bu borsada dolar bazinda kazandiran bi tuprs vardi bildigim onunda hali icler acisi bu sene
Ne sabırlı imzalarmışsın maşallah size ya ..sizin borsada kaybetmeniz imkansız gibi birşey...
Denizdeniz61 trabzon ile bağlantı varmıdır.. (61 ) den dolayı sordum :))
2015 yılınfan beri konya taşıyorum inşallah sıra ona da gelir tüm bekleyen ortaklara bol kazançlar dilerim
Egeen benim pişmanlığım Sayın Buraktepe. Yanılmıyorsam 2006 da daha borsaya yeni başladığım dönemde 9 TL den aldım. 10 tlye geçince sattım Asıl tutulacak kağıtmış. Üstelik Karton'u bedelsiz çıkıncaya kadar temettü alırım diye almıştım. Ama gerçek temettüyü Egeen verdi.
Aynı dönemde aldığım Afyon sabrımın ödülünü verdi.
Yazan ciZen kalmamış endeks cosuyor karton yatıyor artık endeks düşerken çok çıktık sani saolsun dediğim gibi yatay döneme girdik buralarda 1 ay oyalanmasini bekliyorum
Inşallah orada da sabrınızın meyvesini yersiniz..saygılar
96 milyon kar...😃
Arkadaşlar karton tahminen ne zaman bölünme açıklar,sizce...
Sanırım bilanco kapa düşmüş
Super bilanco bence 96 milyon
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın çok şık bir hareket yaparsa helal olsun diyecem dede ye . Bedelsizi sızdırmadığı gibi bilançoyu da sızdırtmamış diyeceğim 😊
Eskilerden kimse yok mu yahu...?
https://i.hizliresim.com/Dqbqmk.jpg
Maşallah, hayırlı olsun ..
96 milyon kâr, yakışan bir bilanço...
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence dönemlerinin en iyi bilançolarından birini açıklamış.
Az bir miktar kaldı bende (157Adet) onu da yavaş yavaş çıkıyorum bilanço ile bu hisse hiç gitmedi gitmeyecekte çünkü bedelsiz kağıdı ve bedelsiz de bitiyor..Bana göre bedelsiz olayı çok erken bitti bu kadar az prim yapmamalıydı yıllarca bekletti bekletti sadece 3 kat yaptı..Umarım ben yanılırım da daha da gider ama benim pek ümidim yok..
Sayın Ganalı küçük yatırımcıya sattırtmak mi istiyorsun. .niyetin bu mu yoksa ..ama hisselere biz değil büyük yatırımcı amcalar yön verdirir ne de olsa para onlarda biz sadece izlemekle yetiniriz. Onlar yükseltir veya düşürür karar onların. .maalesef onların insafına kalmışız. .ytd
Borsa nın yeni başladığı yıllardı, kimsenin bir şey anlamadığı dönemler, goygoycular gel gel yaparken yumurtladıkları afilli söz “pantolonunu satan ... bilmem ne hissesini alıyor, sen de sat sen de al” dı sonraları çok kişinin pantolonsuz, dımdızlak ortada kaldığını duymuş, epey üzülmüştük.
Şimdi tam tersi Kartonunu paldır küldür, hesapsız kitapsız, panikleyerek satanın sonunda pantolonsuz kalması mümkün değil elbette, kazancıyla gardırobunu hıncahınç pantolonla doldurmuş olabilir, ancak ceketler, takım elbiseler vitrinleri süsleyip alıcılarını bekliyor, bunu da göz ardı etmemek lazım. İşin özü isteyen istediğini yapar istediği masalı da anlatır. İnanıp inanmamak Terki joe kardeşime kalmış kendi bilir ytd
Aynen katılıyorum bundan sonra tahta yapıcı karar verecek tamam mı devam mı bunca yıllık beklenti bu kadar mı yoksa bölünmeden sonra da hikaye bitmesin diye az mı tuttu primi bakalım hayırlsısı olsun..
Egeen yakinda gecerse sasmamak lazim. Bizimkinin gitmeye niyeti yok. Buralarda yataya saracak.
dün bılancoyla alakası yok işin diyince lınc yıyordu bırı burda durumu gorsun su anda
En güzeli bilgini tecrübeni kendine saklayacaksın insanlar nankör sen diyorsun ki bundan sonrası öngörülebilir değil ne olacağı belli değil adam kalkmış seni suçluyor boşver wracker sen bildiğin yoldan şaşma.:
Sayın Ganalı ve Wracker o halde engin tecrübe ve bilgi birikiminiz ile biz küçük yatırımcılara yardımcı olabilirseniz bizi mutlu edersiniz..
Sevgili dostum bu kağıdın önce patronunu tanımalısın adam borsadan zengin oldu benim ilk hedefim 3000 bindi ama SPK kararları işi bozdu bından sonra ne olacağını kestirmek güç herkes kendi kararını vermeli para senin paran risk senin riskin şirket sağlam güçlü çalışan bir şirket içi boş değil yani uzun vade her türlü kazanırsın zaten Ünal kağıttan vazgeçilmesin diye bedelsizi düşük tuttu