Ne zaman girmistiniz ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Cok yazik olmus tam dusus trendinde ust noktadan girmissiniz bugun itibari ile kafa kafaya gelmis olmaniz lazim. Su an diger fonlarda henuz maliyet kurtaramayanlar var eib 1 ayda toparladi. Sizin yakalandiginiz yerde yakalanmamak kosulu ile Guldurmez aglatmaz ufak ufak harclik veren bir fon bundan sonrasi icin iyi kazanclar [emoji4]
YTD
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememişler. Yatırımı kendi analizinizle yapın buradaki üstadlara uyarsanız isiniz yavan. Yükselişte 150k derler düşüşte ben zaten %20 maldaydim derler. Bu türün hic terste kalındığı görülmemiştir. Terste kalmışsa da al-sat yaparak maliyetini hemen çıkarmıştır. Baktın o da yok UV’ci olurlar ama ilk yükselişte “sattım kar al yaptım asagidan tekrar alicam” der. Bunlara uyarsanız fırıldak gibi döner durursunuz. 2 seneye ana parayı yarılarsınız ya da anca kurtarırsınız o da enflasyona yenilir.
Bugün altından kaybettik, yabancı eurobond fonları da eksi yazacak. Sadece borsadan kazandık, o da tek başına yeter. Hisse senedi fonu ağırlığım %45 idi.
Ne kadar savunmasız borsamız var..at kosturuyolar istedikleri gibi..nasi asagi saldilar
Acc 0,84%
eıd 0,29%
fph -0,60%
gl1 0,16%
gmr -0,10%
mac 0,11%
mps -0,02%
tcd -0,21%
tkf 0,04%
tte -0,38%
ydı 0,51%
Kar satışları mı borsaya düşürdü noldu böyle
Altın rekor kırmaya devam ediyor
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nda (KMKTP) standart altının kilogramı 359 bin 300 liraya yükseldi.
Altın*piyasasında, en düşük 357 bin*lira, en yüksek 361 bin 500 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,48 artışla 359 bin 300 liradan tamamladı. https://www.haberver.me/altin-rekor-...iyor-haberi-3/
Tamamen spekulatif, teknosa pegasus %10 yapiyor,sinir olmassa %20 yapacaklarSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Return of the king mi ,yok ya o sinemalardaydiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fitch ve goldman dayamislar aksam ustu..85000 milyonluk ulkenin haline bak, ucuz sirketlerin dirtlamisla satis yiyor
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düşerken değil yukarı çıkarken gelen sınırlama o kadar kötü oldu ki; üç gün içinde yurtdışı %12 civarı yükseldi, tr %6 civarı.
Bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Yabancı hisse senedi içerikli 3 gün valörlü fona bugün 13.30 dan önce satış emri verdim. Valör tarihi 14.04.2020 gözüküyor. 10.04.2020 olması gerekmez mi? Bu fon yarın açıklanan fiyattan mı yoksa 3 gün sonra açıklanan fiyattan mı satılır?
Cevap için teşekkür ederim. 12.38 de satış emri girdim. Ama dekontta valör 14.04.2020 gözüküyor onu anlayamadım doğrusu.
Gbp ile euro yuzde 1 atti bugun de masallah
Dolar eksi 0.11
Mb iyi yapiyor isi
IMF kororavirüs sebebiyle 1 trilyon dolar kaynak ayırdı. Şimdiye kadar 90 ülke başvurdu. Biz hala başvurmamışız
Reyizin i m f harflerini yan yana gormeye alerjisi var
Bi c h p bide i m f bu birleşimin ikisinide sevmiyo
brent 30$ üzerinde tutunamazsa ki tutunamayacağını düşünüyorum tekrar 24 altı alım fırsatı verirse kısa veya uzun vade aes düşünüyorum. yok yedirmezlerse %60 oraninda banka hisse fonlari ve degisken olarak sadece tcd dahil az az çok çeşitli bir hisse fon sepeti yapmayi düşünüyorum. şu an petrol, bist ve covid entübe sayılarını izlemekteyim. inşallah şu kabus bir an önce biter insanlar ölmez biz kazanmasakta olur. Herkesin Kandilini kutlar saygılarımı sunarım dostlar👋
eyvallah üstadım. bu arada aes in ota bka tepki veren
https://www.bloomberg.com/quote/OILK:US şu etf sine direk alım yapmanın yolunu bulabilsem dibi bulduğunda bu etfden almak lazım. aes i asıl coşturan yada şelale yaptiran bu etf oldugu kanaatindeyim