sonuında geldı.......bu bıstte harcanıo tum vob ahalısı teknık sasmıoo
Printable View
ahanda kustu longlari...binbesyuz point vercek aksam aksam...negrek vardi palacim...biz raziyiz gunduz bin aksam bin...nasolsa malak gibi yatiyos...
dagdan kestim kereste...sigir besledim kafeste!...
geçen gün paylaşmıştım...sağlık bakanlığı onay vermiş...prof.ercüment ovalı ve ekibi...
https://twitter.com/ercumentovali?re...Ctwgr%5Eauthor
Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'dan etkilenenlerden uygun görülenlerin tedavisinde kullanılacak "immün plazma temini"ne ilişkin kriterler belirlendi. -AA
Kovid-19 geçirip iyileşen kişinin bağışçı olabilmesi için, enfeksiyonu geçirmiş olduğuna dair laboratuvar test sonucu gerekli olacak. -AA
İmmün plazma tedarik ve uygulamasında, Sosyal Güvenlik Kurumunun belirlemiş olduğu ücret dışında hiçbir ek ücret alınamayacak. -AA
Kamyon devril mi ?
Dow da
Devrildiyse ıslık çalayım global palaya
Eksiler azalsın 😊😊
Nası sığır yahni yapılıyodu..
hah hah hah...borsacilar cok kizdi...pegazusa...kalkmayan ucaklari icin...
kaldiramazsan kaldirirlar gulum dediler...simdi o ucaklarda borsacilar ucuyo...:)
Aksam seansında - 0.30 civarı kapatıp sabah - 3 açtığı da vaki.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedim ıslık dedim
Ne oldu -70 eksi azaldı 😊😊
Bizim endeks inanılmaz yukarda kaldı dünya borsalarına göre...
Thebigshort nickli arkadaşta longtan para kazanınca burda havalara giriyo , ulen neyin havasina giriyon dünyanın en sağlam borsasında işlem yapıyorsun zaten...
Yahni dedinizde
Bay S Noldu gören varmı kendisini umarım iyidir
Aynen paragöz abey
Bin kaplan gücün de demi 😊😊
Pardon abey kızdırdıysam
ucaklar kalkmayinca...borsacilari pegazusun ucaklarina bindirdiler...simdi geziyolar...ulen bi biz uyanik olamadik...
burdan dönerse en iyisini petkim teknikçisi gördü galiba
bir haberle çevirdi nazoyu
Turkey In The World
@TRintheworld
·
7d
@temmuz1919
adlı kişiye yanıt olarak
Kırmızı daireCalifornia Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu:
New York savaş alanı gibi. Savaş var savaş. Deli gibi hasta yapıyor. 2 hafta içerisinde 240 Bin kişi ölecek. Neyle karşı karşıya olduğumuzu fark edelim.
#EvdeKal ’ın!
Dolar TL 7.00 olursa
Xu100 de 70 bin 1 cent
1.2 cent 84 bin olur
2 cent 140 bin olur
Yaw çok kelalaka olacak ama kusuruma bakmayın. Berber işini napıyorsunuz hacı abiler?
Bu korona belası niye çıktı. Çünkü biz insanlığı öldürdük oda insanları.
Allah'ın sopası mı var diyorduk. Al sana sopa görene.
Dünya mazlumlara sessiz kaldı. Çocukların ölümünü seyretti. Şimdi onlar yaşlıların ölümünü seyredecek.
Ey Dünya! Bu acılar cezasız mı kalacak sandın !!!
İstifa karakterli insanların yapacağı iştir..eger işini yapamıyorsan veya ikinci üçüncü kişiler kurumlar vs tarafından engelleniyorsan ve bunlar aynı kaba işediğin kişiler ya da kurumlarsa bırakır gidersin..bunun kaçmakla alakası yoktur.örneği çoktur.. eski gn kur bşk ve kkk hakkında da yazarım ama neyse yazmayayım..