haftasonu olduğu için 3 gecelik faizdir o
Printable View
Ben borsa extremi kontrol ettim...Benim hesapta gecelik %12.75 orandan bağlandığını görüyorum.....
Takasbank piyasası harici değerlendirme söz konusu ise durum farklı olabilir........Aracı kurum farklı enstrümanda değerlendirmiş olamaz mı?(bazı kurumlar kurum adına toptan mevduat falan da yapıyor)
Cuma gunu Odea Oksijen hesaptan ilk eft'mi yaptim.
Beklentim 4TL ucret almasi yonunde idi.
Sistem eft ucreti almadi.
Param 90K idi.
Syg,
Dönüşte de yeni eski para ayrımı yok
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afili bankacılık nasıl oluyor. 2. Husus eski Yen'i para ayrımı var oran verirken paranın nerede olduğunu soruyor lar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Manouche, bilgi için teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarın ( pazartesi ) vadeli mevduat yapacak olanlar en erken saat 11:00 de bankayı arasınlar. Bankalar yarın sabah faiz oranlarını gözden geçireceklerdir. Hem enflasyon açıklanacak, hem de bilanço ayı. Öğleden sonra TL. sıkışıklığında iyi oranlar alabilirsiniz.
11 erken apko öğle vakti toplanır saat 14:30 - 15:00 gibi daha mantıklı..
hatta genelde p.tesi apko & alco sonrası alınan kararlar salı sabah uygulanır o nedenle dönüşler p.tesi gününe denk gelmemeli..
ben ne cumaya ne de p.tesi ne bağladım bu güne kadar..
tavsiye ederim..
Bankaların her zaman için pazartesi ve salı günü paraya ihtiyaçları olurmuş o yüzden genel olarak bu iki günü tercih edin diye bir tavsiye almıştım.
Garanti sabah %14 dedi bana 100K TL uzeri yeni gelen para icin..
Denizbank'a da sor geçen hafta 14,35 di
Böyle bir şey yok, bir bankanın ihraç ettiği bono vadesinin gelmesi haricinde likiditesindeki oynamalar önceden tahmin edilemez. Mevduatlar bankalar arasında gidip geldiğine göre tüm bankaları aynı 2 günde açık bırakacak bir mevduat kaçışı (uzaya?) olamaz... Yeni hafta yeni şans deyip mevduat toplama hedefleri için daha hırslı çalışan bankacılar bu algıyı yaratmış olabilir sadece.
Ok. Tşk
Sayın johndowes, bankanın, İhraç ettiği bononun vadesi o hafta başında tamamlayayım haftanın son günlerinde sıkışmayayım düşüncesi olabilir mi? Sizin yorumunuzdan çıkarımım.
Pazartesi günleri,oranlar biraz daha gec netlesmekte....12 sinde dönüs var...Onun dısında bir özellik göremedim...
Genelde bono vadesinde yeni bono ihraç edilir. Bu yapılmamışsa, mevduat toplama işleri 2 hafta önceden başlatılır. 2 gün öncesine kadar beklenirse büyük sıkıntı olur. Yani, bono vade gününde mutlaka açık olmak zorunda değiller; ancak dalgalı bir likidite olacağı tahmin edilebilir. Mevduata daha iyi verebilirler ama bu bir zorunluluk da değil.
Enflasyonu kağıt üzerinde düşürmeye başladılar, faizler de düşüş başlasın. Yıl sonunu %10 ile kapatırsak öpüp başınıza koyun.
Evet, bu haftanın ilk oranı 240 bin tl. için odea kadıköy şb. 14.45 33 gün. Kabul edilmemiş.Para bekletiliyormuş.
Bu e-turuncu hesap başvurusunu yaptığımız da kurye kaç günde onaya geliyor?
rekabetin artması güzel...enpara ve cepteteb'le yarışır hale geldiler..diğer hantal bankalarda inş bunu örnek alırlar
aktifbankta yatırımı olanlar için bir haber....
https://www.dunya.com/sirketler/akti...-haberi-366013
"Şubat ayında hayata geçen bankanın yeni ürünü N Kolay Bono, ilk etapta 200 milyon TL lik satış gerçekleştirdi. Yoğun talep üzerine 300 milyon TL lik yeni bir halka arz gerçekleştirildi. Konu hakkında bilgi veren Sümer, şöyle devam etti: Halka arz edilmiş bono ürünü dilenildiği vakit faiz geliri de alınarak vadesinden önce bozulması mümkün. Bu özelliği ile baktığınızda yatırımcılarına geniş esneklik sağlıyor.
N Kolay Bono sahipleri faizler düştüğünde mevcut yüksek faizin keyfini sürerken, faizler yükseldiğinde mevcut bonolarını satıp, daha yüksek faizden yeniden alma imkanına sahip oluyor. Her gelir düzeyindeki tasarruf sahibi yüzde 13.75 faizli N Kolay Bonoda (stopaj oranı yüzde 10 olan N Kolay Bononun faizi, mevduatta yüzde 15 stopaj düşünüldüğünde, yüzde 14,56 mevduat faizine denk geliyor) 200 TL den 250 bin TL ye kadar yatırımlarını değerlendirebilir."
2016 mayıs ayında enflasyon 6.58.. faizler 12.00 - 12.50 arasıydı..
2017 mayıs enflasyon 11.77.. faizler 14.00 - 14.50 arası..
buna göre şu anki faizler yüksek mi düşük mü oluyor.. siz karar verin..
32-91 gün vadeli TL mevduatlara bankaların verdiği ortalama faiz grafiği:
https://c1.staticflickr.com/5/4222/3...e4118304_b.jpg
Katar olayı Katar sermayeli bankaları nasıl etkiler arkadaşlar..Bu konuda yorum yapabilecek var mi ?
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odea ve Abank ?
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rodeo'yı tükiye'de sıfırdan audi bank'ın sahibi lübnanlı raymond audi (hristiyan arap) kurdu, sonra bir kısmını %30 kadarını ebrd'ye (european bank for reconstruction and development) devrettiler, daha sonra yaptıkları sermaye arttırımı ile de sanırım bir %30 kadarı birleşik arap emirliklerinin kraliyet ailesi olan al nahyan ailesine geçti.
Rodeo daki son ortaklık kabaca bank audi (raymond audi) , ebrd , al nahyan ailesi şeklinde.
Abank sanırım komple katarlı ilk özel banka olan commercial bank of qatar'a satıldı.
Ayin 15deki toplantida glp degisiklik olurmu.kur 3.50-.3.55 te gidip geliyo .
Dudunun domates fiyatı nedense yok bugün😃
denizbank yeni para %14.5 nişantaşı rumeli caddesi 700k ve üstüne.32-45 serbest atış.
garan 14.15
vakıf 14.50