evet dolar yükselirken borsa da yükselirciler nerede
Printable View
Silolari dolduran ne yapti acaba
Esen kalin ci tayfa da sıkıntılar cikiyor hep dikkatimi çekiyor
Damat beyi ovuyordu eskiden bir de
Şey Cuma 8.5 olurmu ki
Olsun
Benim büzük yok
Fleto
Güçlü gösterip son 10 dakikada yine yıktılar:)
Bu işi iyi beceriyorlar gerçekten...
Tüm kağıtlar neredeyse günün en düşüğünden alakasız kapadı yani Cuma günü kesin gibi eksi açıp yine bayıltacaklar sabahtan..Sonra ne olur bakacağız artık..
Kandiliniz ve bayramınız kutlu olsun.
Bugünde zarar, dün zarar.. Nereye kadar?
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
perşembe faiz kararından sonra başladılar satmaya yarım gün oradan yarım gün buradan bir de cuma-pazartesi...toplam 3 gün...11.000 puan bastı vadeliye...
Şuraya günün anlam ve önemine dair bir foto bırakayım :kahkah:
https://r.resimlink.com/JKAOX.png
Bilgilendirme :
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=47227
6 Ekimde açığa satış yasağı kalkmıştı Merrill'in. :)
Eli kulağındadır.
vadeli kapanırken dolar 8,2865 fdow 26.917...bakalım cuma sabahı nerede karşılayacaklar bizi...
sonuçta bu mesaj bize değil % 30 luk "ne olursa olsun vazgeçmeyük" diyen kesime veriliyor.
yani inanması gereken kesim onlar ki ve inanıyorlarda.
o halde açıklama yapan için sorun yok..
diğer kesim de inanmayan kesim. ve zaten bu mesajın da onlarla ilgilisi yok :he:
bu kadar basit yani..
mevzu çok net % 30 u stabil tutmak...
ki, başarılıyor bence...
Ucuz baba ucuz aha yazıyorum dolar bazlı çok ucuz. Ne var ki bunda gerçek bu yani :) daha ucuzlamaz kimse diyemez o ayrı:)Olacak illa ki. O günü ayan beyan görüyor olsaydık bugün bu fiyatlarda olmazdı değil mi. Spot ucuz, ucuz arkadaşlar baya ucuz. Gelen bilancolara bakıyorum x30 kagitlar ykb filan çok ucuz. Ben ykb nin devlet bankaları gibi batak kredi çok fazla vermediğini düşünüyorum, düzgün kişilere verdiyse kredileri batmazsa inanılmaz ucuz fiyatlar buralar. Demedi demeyin.
Kısa vadeli analiz değil bu kısada belki tekrar 90 bin 80 bin gösterecek ne bileyim ama spotta malin suresi yok kontrat bitimi yok ben yatırımını böyle değerlendirmeyi uygun görüyorum 2 sene sonra görüşelim bugün bu karar mantıklı mı mantıksız mı tekrar değerlendirelim:)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadaşım 2 milyonluk evini sattı geçen ay. Komple dolar aldı parasıyla. Bana diyor ki neden ev alayım veya alıp kiraya vereyim usdde kalınca her gün %1 veriyor nerdeyse. Bu çözülmeyi yaşatacak şeyler lazım ülkeye. Etrafımda tanıdığım kim varsa gırtlagına kadar dövize gömülmüş durumda.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar bazında ucuzladıkta
Birde dow düşer yeni dip yaparsa
Nerde oluruz ucuzlukta bilmem
dow shortlarımızda kapanmıs shorttan her yerden yagıyor...
https://i.hizliresim.com/TjUn3R.jpg
8.32 erken kapattik reyiz var arkamizda devam et gitsin adim gibi biliyordum
Bilançolar iyi geliyormuş.
Düşük faizli kredi çektiğimde geri ödemem (kasımda başlıyor) 380 dolardı.
Bugün itibariyle 315 dolar. Özelin kamu kadar değil ama yine de çok zararı var.
Başka sözüm yok.
bu döviz yükselişi..
aksayan borçları mı var bankaların acaba?
MORATORYUM falan olmasın??
Dolar çıkmış,borsa düşmüş...öyleyse artık mandacılara oy vereyim bari...komiksiniz.
Dolar 5.80 lerdeyken 1 dolar = 1 Halkbank gelin size bir tavsiye vereyim dolar sat halk al diyenler Twitter da hala üstad..:oleyo:
iğreniyorum bu trollerden dxy yuzunden dolar gidiyormuş .ssen bizi senin gibi 70 iqlu troll sandın sanırım.Yazıklar olsun batırdılar memleketi
hükümet yabancının borsa ve dibs den çıkıp bu fiyatlardan dolar alıp gitmesini de istiyor gibi. Bizim fakirleşmemiz çok önemli mi değil anlamakta zorlanıyorum.
Mantıklı bir şey bulamıyorum bu rahatlığa.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dxy yükseldi dolar yükseldi diyenler grafiklere ve dxy trendine bakıyor değil mi?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi