Afiyet olsun , renkler bile kayboldu ne iştahı :oleyo:
Printable View
yoh yoh az kaldı :) bugün yapmaz ise yarın 127 500 der sonra 2.000 pointcik salar... dümdük 130 a götürecek halleri yok ya...
yada şimdi göstersin 2000 çaksın sonra tekrar yukarı ...aaa çift tepe deyip birdaha aşşaaa :oleyo::oleyo:
gece üstüm açık kaldı herhalde :kahkah::kahkah:
dax keyifsiz kızarabilirim diyor ,abdf ler kızarık hafif , 10 yıllıklar 0.40 artmış .dolar artmış .. borsa rekor kırmış ...bunlardan biri kırılacak ama hangisi ??
ama yeter valla ayıp ya :oleyo:
En son böyle uzattığında 14:45 de dönmüş ... umut fakirin ekmeği....
asıl kafamı karıştıran holdingler ...mesela kchol şu anda 17.20 lerin üzerinde olması gerekiyordu ....sahol de 11.20lerin ...
tüm hesaplarım tutuyor ...bu iki hisse yamuk yapıyor.. var bir yerde arıza ama buluruz onu da.... arıza ya bende ya onlar da ....
500 ikinci partiler geldi short yüklemeye devam ...
Stop yapmayanın hali versiyon 567
500 üzeri kalabilecekmi acaba ...
6 poz açıyorum 6 sında kazanıyorum 1 uzatmalı durum denk geliyor bunun gibi hepsi gidiyor hatta zarara geçiyorum ...
Kendi ağzımızla 3000 dedik banka 4000 yaptı gap olmasa ne stop yok ki her türlü yiyorum ....
s.a bol kazançlar
TIFIL kardeşimin 3 dakikalık peryottaki GRAFİĞİNE bakıldığında kuru inat bırakılmalı diye düşünmekteyim .....
https://resmim.net/f/OOMZ4M.png
HATIRLIYORMUSUNUZ ...
https://resmim.net/f/GnJlvO.png
Borsa bu şekilde 120.000 e gitse, ha döndü ha dönecek diye ıskalamış olacaksınız, endekse takacağınıza, hisseye yatırım yapın... UVY...
Ben az biraz salsa dedikçe pala salsa yapıyor ....
böyle günlerde genelde tepeden kapatır ama bakalım... 126.825 ortalama kısa devam şimdilik... kurşunları erken bitirmeyelim... 130 a kadar kalsın bakalım gerisi...
yok artık.....1 güne bu hareketi neden sığdırırsın be adam...
128050 3.şort kurşunu sıktım ,böylece yaklaşık 126800 ortalama ile şortum.Hayırlısı İNŞALLAH :)
katar yapılan desteğin diyetini mi ödüyor...borsaya para mı akıtıyor ...bu ne iştah be...
hsbc tavsiye düşürmüştü değilmi :)
PALACAN GÜZEL BİR ŞİVAVA HAREKETİ YAPTI ŞORTERLERE :he: zuhahhahaaaaa :dvr:
Birazdan kapatıcam hepsini sanırım buraya kadarmış.........
yahu arkadaş hergün kademeli çıkart tamam da günlük %2 ye yakın bir artışın gerçekten bir anlamı yok... faiz de yüselmiş döviz de .... dışarıda bir numara yok ...haber yok ..gerçekten çok anlamsız....
yoksa 2 .partiyi yaparmıydım normalde .... gerçekten anlamsız...
1000 poinde bana patlattı :) cephanem var beklemedeyim...
cumaya kadar ralli devam benm bangada:rules:
abiler faiz döviz bazen kısa vadede kafa karıştırıyor... örnek ocak şubat mart çıkışı...
umarım aynısını yaşamaı yaşamayız bir şorter olarak....
mojetbit abi... bereketini gör inş...
mert abi... maliyetlerimiz yakınmış... :) inş ocak şubatta yediğim dayağı yemem tekrar :)
pala bu satan oldu mu alıcı olmadı mı alıyor işte öylece....
vob24 ve mekan sentimenti şort şu anda....
Hazine Müsteşarlığı, 2 yıl (672 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 5,55 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracını yaptı. İhalede ortalama basit faiz yüzde 11,3, bileşik faiz yüzde 11,62 oldu.
Nominal teklifin 3 milyar 836 milyon lira olduğu ihalede, nominal satış 1 milyar 968 milyon lira, net satış 1 milyar 994,4 milyon lira olarak gerçekleşti.
Kamu kuruluşlarından gelen 298 milyon liralık teklifin tamamının karşılandığı ihalede, piyasa yapıcılarından net 1 milyar 321 milyon lira teklif geldi ve net 1 milyar 56,8 milyon lira satış yapıldı.
Hazine, böylece piyasaya toplam 3 milyar 349,2 milyon lira borçlandı.