1418,Xx dahil bölgesel epey daha kawur kâr-al yabtık ettik..
Printable View
1418,Xx dahil bölgesel epey daha kawur kâr-al yabtık ettik..
kapanma haberlerini içerden aldılar sanırım...
sadece bizde değil dışarıda da satış var...bize özel bir durum değil yani...dow -400 puan...
akbankla isc aynı fiyattı isc 55 kuruş fark atmış.
Stres yapan abla sağa sola sarıyor, yabancı diyo adam ya :-) az ötede kumda oyna ablacım... Erkeklerin arasında eteklerin havalanıyor :-) Sonra ne olur bilmem...
Abla yabancı alıyor, ralli olacak kopacak derken tek rakam verdim ve seti çektim.
Abla destek neresi sende bir rakam versene :-)
Delik deşik edelim...
Ytd.
146,000 maliyetli shortlarla geceye giriyorum...
hiç kapanamadım çünkü yukarı çıktıkça shortlayıp bu düşüşe 200 kontratla girmeyi düşünüyordum...
erken su koyverdi istediğim lota ulaşamadım.
bakalım şubat vade gibi palanın bademciklerini alıcakmıyız?
https://i.hizliresim.com/ByfcYc.jpg
bankacılık endeksini biraz takip edilseydi dönüşün yakın olduğu anlaşılırdı.
https://i.hizliresim.com/XLKoSu.jpg
sayın egeli ne yabancısı bizim aracı kurumların oyunu hiç bitmez bunlar oturup toplantı kanımca yapmışlardır malı nasıl küçük yatırımcıya yiteleriz diye konu bu gerci ben bu cıkıştan faydalanamadım ancak aldıgımız yerden vermiştim piskolocemi iyi bozmuştu 3 ay bekledim gecen hafta yoncayı yukarı cıkışta 9.lara geldiginde acaba 10 tl ye gidecekmi diyede düşünmedim degil algılarla tv de cok oynanıyor iyiki gidecek diye almadım şanslıymışız yoncanın geldige yere bak ytd
Sabahtan akşama kadar forumda yazacak halim hiç yok...
Abula kıvırtmana gerek yok. Destek rakamı ver, delik deşik edelim...
Geriye doğru mesaclara bak... xu100 1294 dedim ve tek rakam verdim. Abulanın biride sağa sola laf yetiştiriyordu o sıralar...
SPOT TÜM kapanış
https://i.hizliresim.com/EoQ555.png
Yabancı değil diye yazdık çizdik.
Forumda herşeyi bildiğini sanan ve sağa sola saran biri, yabancı da yabancı deyip milletin kafasını şilşirdi.
Kredi notuna bak, hangi yabancı fon gelebilir? Hangi hikaye ile gelir?
Kapalı çarşı esnafından bile 200-300 milyon dolar toplayıbilir ve bisti zıplatabilirsin. Ytd.
126 bin son kale.
geldi durdu.
umarım durdu. en dipten kapadı asdas. :he:
Endeks neyi fiyatladı , dolar neyi fiyatladı bugun:)
Bu UNLÜ Geçen haftadan beri dans ediyor önce 10.80 den Eregl kaldırdı 11.65-80 arası boşalttı , oradan bankalara geçti orayıda uçurdu , bugun geldi bımas ve eregl ye Surf yapıyor tahtalar arası .:)
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
17d
Russia state-affiliated media
Elvan: (Düzenleyici ve denetleyici kurumların bağımsızlığı) Başkanlarımıza 'kanun ne diyorsa, neyi emrediyorsa onu yapacaksınız' dedim http://sptnkne.ws/EvFf
sildim..illa ki batarak bazı tecrübeler oluşmalı...
2013 te yatırım yapılabilir olduk sonra coktuk. Yatırımcı bu noktadan sonra ciddi anlamda 180 derece degisecegimizi düşünürse gelecekte olacak iyileşmeyi satın alır zaten. Dünyada ciddi miktarda likit var. Ama bu girişlerin devamli olarak artması için soyelmler son bir hafta olduğu gibindevam etmeli ve hayata geçirilmeli.
Bir diğer nokta yabanci mi değil mi konusu önemli olan yatırımcı. Zaten yabanvi çoğunlukla bıyıklı muhabbeti zaten var. Ama bıyıklı bıyıksız yabancı fark etmez geçen hafta başlayan soylemler hayata geçerse gelir, hayata geçmezse gelmez
Bir önceki Merkez kararının öncesi alana satana vesaire baktım, bu sefer farklı göründü ve 98 milyon citi takasına aktı hafta sonu itibariyle...
Bu sefer ciddi avans verildi, söylenilenler yapılırsa çok kişi teslim eder anahtarı inanmayan, ama öteki türlüsü de çok daha sıkıntılı olur ...
Seçime kaldı 2.5 yıl risk istenmiyor olabilir artık piyasa da buna inanır ve eylemler desteklerse düzelmeye başlanabilir, düşüncesindeyim.
e ozaman biz bu kadar derdi niye çektik ? amaç neydi ?
Yazdık son tango diye. Bu ekonominin toparlanma ihtimali var mı? Shorttan daha sert long olmuş piyasa... Biraz bilgisi olan bunun ne anlama geldiğini bilir. Mali krizi dibine kadar hissedeceğiz. Hem finans ama asıl reel sektörde. Endekste rekoru sene sonuna bekliyordum ama pandemi öne çekti.
Kapanma geliyor. Kredi geri ödemesi başlayan esnafa yüksek faizli bir kredi daha mı vereceksin? Esnaf kapatır gider.
Yabancı girerse parasını kurtarmak için girer. Hoş borsa yükselirken de satıyor düşerken de satıyor.
Para eden şirketleri fabrikaları bedavaya sattılar yediler. Merkezin kasasını boşalttılar. Gelecek 20-30 seneyi de sattılar. Geriye bir kulak arkası pardon yastık altı kalmıştı onu da cukkaladılar.
6 uçakla pikniğe gitmeye devam.
Yastık altınıza sıkı sıkı sarılın. Kış zor geçecek.
olacak olan o...
beklentiden fazla arttirsinlarr.. burada da ayarsızlık yaparla umarım... 5 6 7 ne verdiyse...
çifte kavursunlar... hem dolar/altın birikim eksi hem kredi tepe... :he:
ihracatçılar da gümlesin. :he: benjo 6.7 filen yapsinlar... :he: :he:
sonra
sanayi nasıl gümletilir izlyelim..
Yine mi kazanıyorsun Akçay abiRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fatih altaylı gunluk 80 bin vaka dedi
Akşam seansı Dow'u takmıyor;hoş değil...