TebrikS manif..
Printable View
Hedef ne sen onu de..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Plakasını alabilen oldumu [emoji52]
abka bulabildin mi ekstrecilerden ? )..
Az dinlen dediler, dinlemiyon ki oyunagelmek bile ayrı mesele.. Neyse ya..
https://i.hizliresim.com/V6fumY.png
https://www.youtube.com/watch?v=jxNA...yhanM%C3%BCzik
Bu haftalık boynunu büktü mü 4 cü haftada anca düzelir. :rules:
ytd
Fed faiz kararı var bu akşam
Bugün 3 bin gibi endeks vadeliden...
Yaklaşık 150 gibi pegasustan...
450 gibi GUBRE'den biraz kar al yaptık.
Allah bereket versin.
� Borsa İstanbul'un adını BOFA İstanbul Borsası olarak değiştirebilirler.Bu kadar kuralsız HFT ya da Algoritma işlemi hiçbir yerde yok. En büyükten en sığ hisseye kadar her yerde var ve bazı hisselerde işlem hacminin %50'si ona ait. Eskiden %25 kuralı vardı ne oldu ona?�
Biz temel teknik ve takas analizi yapmaya çalışarak sadece mücadele edebiliyoruz, bunları altetmek mümkün değil. Hele bir de bunlara DUR diyen bir SPK BİST olmadıktan sonra bekleriz. Açığa satışlar robotlar kredili işlemler....
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük ne alemde viop ticarethanesine atarsan daha çok sevinirim orada kaybolmazSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir şey sonsuza kadar yükselmez veya düşmez ama 4.5'luk düşüş normal değil, tam bir kumarhane oldu, ya herro ya merro
Badem Spor tek geçerim...
Yorum güzel ondan attık.. hayırdır long iken bir asabisin [emoji1][emoji1][emoji1]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taktiği buldum pala short iken olan grafiği ters çevirecem artık..zaten adam longa da shorta da sağlam girişiyor..
Ters grafik candır ne diyelimSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demiştik demeyi sevmiyorum ama 1717-1725 sat emaresi oluşuyor demiştik.
Hatta bir yerde sat oluştu diye belirtmiştik.
Conses gerçek oynuyorsan tebrik ederim.
Conseste buna şahittir. Ben ona şahidim :)
150-1719 aralığı şorladı...Geri gelişlerde al yaptı. Üstten tekrar şortladı.
Abi arasıra yapıyorum böyle hatalar..
Reis o kadar sana emare dedik artistlik yaptık 2 dalga da durabildik..ama sen oturmaliydin be abi özellikle 1670 den sonra neyse senin zarar çıktı..
Sise mart garan mart thy mart topluyorum yavaşça ...
Bu sistemsel işte.. bakalım izleyelim görelimSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kısa pozların % 40 ını kapattım,170-172 arasına gelen kontratlardı,orası işte algı yeriydi asla düşmem dedirtme yeri,işin püf noktası önce algı yönetimi,sonrada teminat yönetimi,grafik falan zaten pala kendi biliyor,bereket versin palacım,kalan kontratlar için seni fazla üzmücem söz....
5 oldu Bravo....
Trende oturan adam candır...
Ama o zaman kisa da ilk emare idi gene de bravo...SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
U100 200 günlük ortalama kaça tekabül ediyor acaba ??
Abi inan sistem özellikle 4h ta onayladı dediğinden beridir short long reverse işlem 1 dakika da yaptığım için durmadım trendde..
Lomgta ısrarcı olduğum kadar short ta ısrarcı olamıyorum senin hesapSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist100 endeksin yuzde 4.5 dusmesi aciklanacak bisi yok ortada ciddi bisi yok bu kadarda oyuncak olmamali spk borsa baskanligi ne ise yarar bu durumlar normalmi geliyo..tam muz cumhuriyetinde olacak isler
Hayatta poz. da oturamam, hem Viobda poz. da oturmak yasak
Hissede senelerce otur kimse karışmaz ama burası üüüle değil
ben topiki sıkı takip ederim, kim ne yapıyor ne ediyor belli oluy, sayfaya yazdım taa bisttin zırvalarındayken, olurda düşerse kimse hava atmasın bana diye :)
bu düşüşte tek havasını basacak kişi
kadirz_m abi
bnkof amerika gunluk hisse tarfinda 10 milyon net kazanci oluyordu bi kac gundur takip ediyordum bugun 30 milyon yapti...milleti iyi soyuyorlar herkimse burdan oynayan...
endeksede devre kestirselerdi guzel olurdu hic olmazsa birileri belki sorardi ne oluyor diye
bugun kardada degilim zarardada degilim endekste islemim yok.
olanlara yazik
Tşk ederim. Buraları hedef gösterenler varda olabilir mi olursa tahmini vakit ?
tahmini vakti ve zamanı kimse diyemez, orayı da görebilir hatta daha aşağısını da görebilir, belki de görmeden tekrar yukarı da dönebilir.
benim şahsi düşüncem 1190 civarındaki o gap kapacak, şubat sonuna mı gelir mart sonuna mı gelir Allah bilir, hep beraber göreceğiz