http://matrikstrader.blogspot.com/20...-veri.html?m=1
Printable View
Devlet Bahçeli: Anayasa Mahkemesi’nin de kapanması artık ertelenemez bir hedef olmalıdır.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
Ertan Aydın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Taylan Aydın’ın eşidir.
https://mobile.twitter.com/senolbabu...28712031227912
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Muz Cumhuriyeti.!!!
Tusiad da kazan kaldırdığına göre ( bu güne kadar hiç sesleri çıkmıyordu) cidden işler kötüye gitmeye başlamış demektir...Bu işi yoluna koymanın en basit yolu IMF den 100 gayme alırsın adamların izleme programına dahil olursun çarklar yeniden dönmeye başlar , yandaş da 18 yıldır yeteri kadar varlık sahibi olduğuna göre artık kendi yollarını bulabilirler diye düşünüyorum... Yaparlarmı bence yapmazlar....
Ahaber de uzaydaki madenler nasıl işleyeceğiz tarzı program yaparak milletle dalga geçmede son bulur...
Neyse hayırlısı diyelim....Hak ettiğiiz şekilde yönetiliyoruz...." Hani nasılda koyduk diyenler vardı " onların durumu nasıl acaba :oleyo:
Tusiad da kazan kaldırdığına göre ( bu güne kadar hiç sesleri çıkmıyordu) cidden işler kötüye gitmeye başlamış demektir...Bu işi yoluna koymanın en basit yolu IMF den 100 gayme alırsın adamların izleme programına dahil olursun çarklar yeniden dönmeye başlar , yandaş da 18 yıldır yeteri kadar varlık sahibi olduğuna göre artık kendi yollarını bulabilirler diye düşünüyorum... Yaparlarmı bence yapmazlar....
Ahaber de uzaydaki madenler nasıl işleyeceğiz tarzı program yaparak milletle dalga geçmede son bulur...
Neyse hayırlısı diyelim....Hak ettiğiiz şekilde yönetiliyoruz...." Hani nasılda koyduk diyenler vardı " onların durumu nasıl acaba :oleyo:
Anayasa Mahkemesi nin HDP kararıyla ilgili olarak bir açıklama da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli den geldi.
Devlet Bahçeli, HDP nin kapatılması kadar Anayasa Mahkemesi nin de kapanması artık ertelenemez bir hedef olmalıdır. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-hedef-1824676
TCMB’nin ‘en geniş para arzı’nda artış sürüyor
TCMB: Geniş para arzı M3, Şubat 2021 döneminde yıllık %28,2 büyüdü
https://www.finansgundem.com/haber/t...uruyor/1560192
Aman dikkat:)
Öpücük rüşvet kabul edildi
https://www.borsagundem.com/haber/op...edildi/1560225
Yıl 1978 , yatılı okulda gece 02 de uyuyoruz. Yaklaşık 150 öğrenci , silah sesleriyle uykudan hopladık. Kimisi yatakların altına saklanmaya çalışıyor kimisi ağlıyor. '' Kimse yatakhanelerden çıkmasın, olduğunuz yerde kalın '' diye tanıdık bir ses bağırıyor. 15 dk. sonra polis geldi. Sivil polisler bizi koridora topladı bazı sorular soruyor. Hiç bir şey görmediğimizden sonuç tırt. Ertesi gün ülkü ocaklarında seminer adıyla yapılan toplantıda ( gitmeyeni sandalye ayağıyla döverlerdi ) '' Halen ülkücü yapamadığımız 15 solcu öğrenciyi sürgün ettirmek için okul başkanının planıydı. Korkmanıza gerek yok. Dışardan hasan abi camlara ateş etti. Ama konuşmayın. Haftaya kalan solcuları sürgün edecekler. '' dediler.
Bunları en iyi yaşayanlar tanır. O nedenle boş beleş işler. Memlekete dair derdi olmayanlar elbet, esip gürleyerek hayatını idame ettirirler.
Bunun benzeri saldirilari en gec 2 haftada bir yasardik.
Polis panzeri esliginde geldikleri de olurdu.
Findikzade'de Kocaeli Ogrenci Yurdunda kalirken. 80 oncesi.
60 yasimi gectim, bunlara olan nefretim hala gecmedi.
12 Eylul 80'den sonra, bunlar ulkucu mafya adiyla, cek senet tahsilatina giristiler.
Cogu katildir.
Bakalim bu AYM'ye ne yapacaklar, bakarsin Mahkemenin onunde bakler, sabah bi posta, aksam bi posta dayaktan gecirirler.
Semih gibi birini vekil secersen, daha cok gorecegin gun var demektir.
39 bin yeni vaka, ve 300 bin aktif vaka ile devam ediyoruz.
Aşılama yapılmasına rağmen bu hastalık neden bu kadar hızlı artıyor ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Leblebicilere sormak lazım !!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlıklarda çoğu insanın hayretle karşıladığı olaylar, gerçekte yaşanan olaylardır. hani ; çok okuyan mı çok gezen mi diye söylerler ya , kendi görüşüm çok gezendir. 50 sinden sonra çok gezmeye başladım ve 50 yılda görmediklerimi 5 yılda gördüm.
2015 yılında Seferihisar da müstakil evimi satarak geçici oturmak ( 1 yıl ) sonra da kiraya vermek için yeni bir apartman dairesi aldım. 4 katlı 3 bloktan oluşan sitede yönetimi oluşturdum ve arsa sahipleriyle müteahhit arasındaki sorunları çözdüm. Arsa sahibine ait boş daireler doldukça ( sadece kirayla geçinen toprak sahipleri para için önüne gelene kiraladı ) escord kızlar, uyuşturucu satıcıları yerleşti. Kimse kimseyi tanımıyor. Toplantıları organize eden ve her dairedeki sorunları toparlayarak müteahhitle muhatap olan ben olduğumdan hepsinin kimlik bilgileri - telefonları oluştu.
Benim üst katta her gece olağanüstü hareketler olmaya, lüks araçların biri gidip biri gelmeye başladı. Sitede 2 polis arkadaşın dairesi vardı ve kendileri oturuyordu. benim apartmandaki Konyalı polise '' Bu Rojin denen kız garip yalnız yaşıyor diyordunuz, biz de evlerden mobilya, tencere vb. yardım yapıyorduk. Bu nasıl yalnızlık, girenin çıkanın çetelesini tutamaz olduk. Bak şu listede 20 plaka yazdım. Bir sorgula bunlar kim. Bu kız resmen fuhuş yapıyor. Sabaha kadar canlı canlı nağmelere şahitiz '' dedim. Abi bunların arkası sağlamdır. Hiç bulaşma dedi. Bu konuşmadan 1 hafta sonra kızı gece 3 te bıçakladılar, bağlık gürültü kaçtı gittiler. Duramadım polis çağırdım. Hastanede polise '' kendim yaptım, kimseden şikayetçi değilim '' demiş. Sonra baktım ki benim komşu polis dahil bir kaç görevliylen yeyip içiyor geziyor. Yani sonuçta kadı meselesi.
siz girişimci olsanız sermayeniz olsa böyle bir ülkeye yatırım yapamısınız kanun tanımam insan hakkı tanımam haram nedir bilmem diyenlerin ülkesinde hiç bir bitki yetişmez bunlar kendilerine türk milliyetçisiyiz diyorlar mustafa kemal ATATÜRK ün heykelleri kırılıp yerlerde sürüklenirken ormanlara atılırken şahsına ve yakınlarına küfredilirken bunlar nerdeydi niye sokaklara dökülmediler türk tarihini türküz diyorlar arap ağzı yapıyorlar arap ağzıyla konuşuyorlar hdp nin kapatmasında niye bu kadar acele ediyorlar milleti silivriye doldurup 2 yıl mahkemeye çıkarmayan bu siyasal islamcılar değilmiydi hdp yi savunmak gibi bir amacımız olamaz elbette pkk çakalları cezasını çekmeli temizlenmeli istanbul seçimlerinde gidip yardım isteyenlerde bunlar değilmiydi bizmi yanlış biliyoruz ben türkiyenin çok ağır bir ekonomik kriz yaşamasını istiyorum sokağın zihni hafıası bunun acısını çok ağır yaşamalıki bir daha bu siyasal islamcıları başımıza bela edip ülkemizin ekonomisini çökertmesinler
Cumartesi Annelerini izinsiz gosteri yurusu yapmaktan tutukladilar.
Evladi ya da esini kaybetmis, anneler.
Ya hic yoksa evladimin mezarini gosterin diyen acili annelere.
Oysaki anayasal hak gosteri yurusu yapmak.
Ya dur demeye kalmadi, Bohcali cikti AYM bir numarali hedeftir dedi, iyimi.
AYM, HDP'nin kapatma davasini, Yargitay Bas Savciligina iade etti.
Siz simdi sanirsiniz ki, bu dava gorulmeyecek, hayir, usul hatasidir o, yani dosyada su eksik bu eksik filan, yani esastan red gibi bir karar degil bu iade.
O yuzden, artik bu saatten sonra, Anayasal hak'tir sozunu de unutacagiz.
Asinin yayılım hızı ile alakası yok ki.hatta hastalığa yakalanmayi da onleyemeyebilir.asi asıl olarak hastalığın hafif geçmesini sağladığı için çok önemli.zaten hala nüfusun yuzde önü falan asılı.su anda dolaşan mutant virüs ve çok hızlı yayılıyor.
Ifade bu.
Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi hukukun üstünlüğünden mi yanadır, yoksa bölücülüğün mü şakşakçısıdır? HDP'nin kapatılması kadar Anayasa Mahkemesi'nin de kapanması artık ertelenemez bir hedef olmalıdır. dedi.
AKP'den cevap.
Anayasa Mahkemesi CMK 174. Madde kapsamında HDP nin kapatılması davasında iddianamenin iadesine karar vermiştir.
İade kararı nihai bir karar olmayıp CMK 174. Maddede sayılan gerekçeler dikkate alınarak verilmiştir.
Anayasa Mahkemesine her karar sonrası hukuki olmayan yaklaşımlarla saldırmak en başta bu ülkenin hukuk sistemini yok saymaktır.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...yaniti-1824708
Goruyormusunuz orta oyununu.
[QUOTE=Tinaz;5276457]Bunun benzeri saldirilari en gec 2 haftada bir yasardik.
Polis panzeri esliginde geldikleri de olurdu.
Findikzade'de Kocaeli Ogrenci Yurdunda kalirken. 80 öncesi.
80 öncesi ben de Ankara'da Atatürk (site) öğrenci yurdunda kalmıştım.
Dışişleri Bakanlığı ABD'nin İnsan Hakları Raporu na ilişkin açıklama yaptı.
Açıklamada, 'Hazırlanan Türkiye İnsan Hakları Raporunun, bu yıl da kaynağı belirsiz iddialar temelinde, objektiflikten uzak bir şekilde kaleme alındığı ve ülkemize yönelik asılsız iddialar ve önyargılı yorumlar içerdiği görülmektedir' denildi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...epkisi-1824674
Bilimkurulu sonrası açıklama :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e804f8201f.jpg
Sağlık bakanı : Hedefimiz Haziran ayının sonuna kadar nüfusun büyük kısmını aşılamaktır
Sağlık Bakanı : İngiltere mutasyonu Türkiye’nin 81 ilinde görüldü 180.448 örnekte tespit edildi
Aşı vardı da yapmadık mı..
Ve Erdoğan dört günlük Bakan belirleme kampına girdi
https://odatv4.com/ve-erdogan-dort-g...-31032105.html