Timothy Ash Morgan Stanley ci abiyi faiz artışına yol yapmak olarak yorumlamış... Piyasa bunu satın alır...
Printable View
Timothy Ash Morgan Stanley ci abiyi faiz artışına yol yapmak olarak yorumlamış... Piyasa bunu satın alır...
Hisse hareketliliklerine bakıyorum
Şu an Borsamızda çok hikaye kalmadı
1-Spor hisseleri hareketli:
Orda, Şampiyonluk mevzuları var.
Hem bu sene ki şampiyonluklar, hem de 1923 sonrası verilmeyen şampiyonluklar..
TFF nin kuruluşu 1923. Fenerbahçenin başvurusu vardı. Eğer 1923 den itibaren şampiyonluklar sayılırsa, En çok şampiyonluk yaşayan takım Fenerbahçe oluyor.
Beşiktaşta arada epey şampiyonluk alıyor.
En az kar lı, Galatasaray..
Çok şampiyonluk, çok gelir demek.
Fenerbahçe için epey olumlu olur, eğer kabul edilirse..
2-Kanal İstanbul:
Kanal istanbul başlarsa
Harfiyat, inşaat, çimento beton sektörlerinde hareket bekleniyor..
3-Sağlık sektörü her daim hareketli.
Kapanmalar, yasaklar, hastaneler..
Aşı ve ilaç
4-Bir de Döviz artısı olan, nakiti olup, borcu harcı az olan şirketler her daim artık 5-10 adım önde..
Şu an dolar 8.28 seviyesinde
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
FROTO,sabah sabah hızlı.. 3 günde %10 düştü...
dün kanalistinbulu alan ekgyo bugün satıyo:)
biri sayıyordu 14 turmu oldu ekgyo nun kanal istanbulu alışı
17 Eylül 2007 Morgan Stanley İstanbul Ofisini Açtı
https://www.haberler.com/morgan-stan...acti-2-haberi/
sıcak para döngüsünün bitip, dolar yükselişinin başladığı hafta :he:(ilk çıkış)
okuyunca gönderileri, bir ürperti geldi/ESti.. :he:
Hisse vadelide durulmuyor..
çıktı mı sat..
20.80 geçen hafta KCHOL sattım.. bugün 19.10 sabah! ne fiyat kaldı, ne teknik..
Bu ESbank ile ilgili hurafesiz/mitolojisiz olayı anlatan yazı/makale(kaynak) var mı ?
Bankalar Battı, Zararı Devlete 30.10.2000
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...lete_ID339240/
Kchol artı olması sert yukarı ihtimalini akla getiriyor....
Bimle migrosla endeksi tutmaya calisiyor hey badem hey bakalım bugün şapkadan ne çıkacak.
kayış koptu artık..
hala MB da yapılan bu operasyonların sebeplerini anlayamıyorum. Neden , iyi kötü kurulu bir ppk düzeni varken , böylesine anlamsızca gaddarca neden doğrandı ve piyasalar alt üst edildi. MB başkanı , sağlık sebebleri gerekçesiyle yada başka bir yöntemle profesyonelce istifa ettirilebilirdi ve hasar en aza indirgenirdi. Şuan herşey serseri mayın gibi dağılmış durumda . Ne kur kaldı , ne faiz kaldı ne enflasyon kalacakkk ne CDS kaldı ne de GÜVEN ...
Bu neden yapılır . Anlayan veya bilen varsa anlatsın.
Dün açtığım kısayı 1433,50 den kapattım. Viop ta ısrarla pozisyon açan arkadaşa Allah akıl fikir versin kardeş ben aynı yerde satıcıyım bekliyorum seni unutma 1449 hadi bakalım kolay gelsin.
Bana hayırsever işadamı zarrabı getirin.
Haber salın 4 bir yana,
Deyin onlara Caho malda,
Hemide aylar sonra....
Tam kumarhane, bu ne ya... Pegi ve thy artı olmuş, kapanacak diyorlar, uçuş olmayacak doğru dürüst gene, havayolları prim yapıyor :) şaka gibi... THY konusu ayrı Bi konu... Demiştim ya daha önce, piyasa sadece short piyasası, çıkana vur mantığı, beceren parayı katlar.... Endeks 1000 de olsa 5000 de olsa... Borsa İstanbul short memleketi... Kalan son 1000 TL ile ince ince 1 lot hisseler short gir çık yapmaya çalışıyorum, bakalım nolcek
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Caho ne malı,gerçek sanırlar ,tüm dünya bıçak sırtında .Al faizini yat.
1429 long çok değil 10 tane
dolar oldu 8.35
bu dakkadan sonra
döviz açığı olan, dolar borcu olan, ihracatçı olmayan şirkete 1 tl bile bağlamam
bozgurt dayu bende şortu gapatıp biraz longa geçtim nedersin...baktım herkeş longluyor dayanamadım yıne....
bankalar sıkıntılı olunca piyasaya yansımasıda kaçınılmaz oluyor. ben bugün piyasaya olumlu bakamıyorum. çünkü garan aşağıda 6.60 a kadar uzanan küçük sayılmayacak bir boşluğu var. bana göre tabii...
VOBda para dağıtıyorlar ama her zaman oyunda olmamak şartıyla.
3-5 iş günüdür poz. yok.
çarşamba ve sonrasında 30-50 puan için masaya oturacağımı tahmin ediyorum.
Mb, 5 puan faiz artırması lazım, doların yükselişini durdurmak için, faiz artırmada ne kadar geç kalırsa o kadar çok artırması gerekecek...
yüksek kur yüksek faiz için teşekkürler..
başka fanteziniz varsa..
önden yüklemeli söyleyin.. arkadan teslim edelim. :yes:
bu doalr lebalep oldu gidiyor uymadımı lebalep
ANKARA-İSTANBUL-İZMİR kırmızı listede olmasına ragmen neden sadece ANKARA da okullar açık?
Faizle ilgisi var ama bizimle değil dünyayla ,ABD 10 yıllık çıktıkça ONSve usd-trl güncelleniyor.
Deutsche Bank: Yabancılar geçen hafta Türkiye piyasalarından 1.75 milyar dolar çıkardı
Bu kadar faiz artır , kibir ve yanlış hamle ile doları/TL 8.34 getir.
Yazık bu memlekete , bu vatandaşlara.