görüntülenemiyor
Printable View
Yillarin essegi ulkerde de operasyon basladi , tipki anadolu holding asuzu gibi . Kureselcilerin tum sirketlerine sirayla giriyorlar . Su sira bi turlu bize gelemedi
Eşşeğe altın semer taksan eşşşek eşektir at olmaz tekfende eşeğin en önde gideni
Bankalarla yukselmedigimize gore onlar kaynakli dususte de az etkilenmemiz lazim , endeksin eksi oldugu boyle bir gunde arti olmamiz lazim ki guven versin . Ben ekim bilancosunun bu hareketi haketmedigi dusuncesindeyim, mecbur hareket gelmeli artik
3.Çeyrek Bilançosunun iyi geleceği bilgisini alırlarsa hareket başlar..
Daha eylul donemi kapanmadi o yuzden simdi hareket beklemiyorum , ancak ekim 10 dan sonra belli olur . Patronun hisse satisi ile kagidi baskilamasi ve is yatirimin raporu tam da bilanco oncesi fonlari ve ky yi yildirma amacli bir operasyon bence ( Tamamen sahsi dusuncem Ytd ) . Sirket hakkinda bu kadar kez olumsuz yazmis biri olarak bu tur kasti operasyonlarin mal toplama amacli olduguna inaniyorum. Eger icerden bilmedigimiz bir Gubre ceza haberi ( sene basi olacagi soyleniyordu) ya da baska bir Sikinti yoksa yonun yukari olacagini dusunuyorum endeksten bagimsiz .
bu kadar yeter dinlenmesi
yarin baslariz yukselmeye :drunk:
Yandik desene yarin , yaz bir eksi 3 daha :)
Bu kadro başka sirkette olsaydı coktan kovulmuştu
Aç aç şu Toros gübreyi halka... Millet arzı görsün.,.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arz degil de yabanci bir ortaga yuzde 50’sini okutacaksin 1 milyar dolara . Gelen parayla da gidecek yeni bir alana gireceksin . Yeni alan icin de milyonlar alan CEO karar versin iste madem getirdiniz birakin is yapsin adam . Ben sirketin yerinde olsam elektrikli araclarla ilgili bir sektore girerdim , hala bakir pazar ve mecbur o yone kayis olacak
noluyor yahu!
https://imgyukle.com/f/2022/09/27/nUEfcv.jpg
Değerli Paydaşlarıma bir sorum olacak..Topluyorlar mı,yoksa Trade mi ediyorlar?Ben işin içinden çıkamıyorum..Topluyorlarsa tutmalı,Trade ediyorlarsa da satmalı diye düşünüyorum..Ne dersiniz Sayın Paydaşlarım? Çok ihtiyacım var fikirlerinize..
Bence yeteri kadar mal toplayamadilar ileri surmek icin bu sekilde yaparak mal topluyorlar.Tahta cok buyuk oldugu icin surundurme suresi de uzun oldu Tahtayi surecek olsam 50 Milyon lot ile mi surerim 100 Milyon ile mi , cunku surduklerinde kagit ederine gelse 80-90 araliginda bi yer olur Shortcu kistirma etme ile birlikte 100-120 araligana gelebilir diyelim . Aradaki 50 milyon lotun yaratacagi farki hesaplayin . Ben 2.5 senedir yaziyorum kagidi iyi bilen ortaklar buna hep karsi cikti ancak 92 yasindaki Tek kizi Amerikada restorant isleten torunu popcu olan Yaklasik 25 Milyon lotu olan cansevil akcaglilar olmeden bu hareketin gelecegine sahsen inanmiyorum bu benim Tamamen kendi gozlemim . Cunku öldüğü an kizinin satacagini bilen kisiler , hazir blok 25 Milyon lot varken neden piyasada toplamakla ugrasir Onun yorumunu size birakiyorum. Ben sirket icinde hukumdarlik kurmak isteyen , bu hisseden buyuk paralar kazanmak isteyen biri olsam 92 yasindaki ortagin olmesini bekler 25 milyon lotunu ölü fiyata kapatirdim. Neden simdi 100 tl ye surup amerikadaki kizi zengin edeyim . Tabiki bu insanlar mal degil buradan sirketini satmaz ancak sirketle alakasi olmayan insanlar bunlar eninde sonunda nakite cevireceklerdir. Bu oyunu kim tezgahlar tahtayi kim baski altina alir derseniz bu zamana kadar sirketi bu hale sokup yukselmesini istemeyen sirket icinden birileridir. Dolu yamyam var sirkette
2 dolara bile haala ulaşamadı....
https://twitter.com/tnkttc/status/15...0pDBl-KnxtDsbQ
Twitter da rast gittim paylasmak istedim , tam 3 sene once bu hisseye Ortak olan biri olarak bu tabloyu goren neden burada ana avrat patronlara kufrettigimi anlar heralde
HektS falan istemiyorum , Dolar bazinda kaybettirmesin yeterdi . Gubre fiyatlari son 3 senede nerelere geldi dolar bazinda , insaatta oyle boyle calmadilar iste . Hala tazmin ederiz umudu olanlara sirketten tazmin sureciyle ilgili aldigim bilgileri twitterdan paylasirim . Resmen dolandirildik , bu konjokturel bir zarar degil bu resmen gasp edilis son 3 senede
Değerli Paydaşlarıma bir sorum olacak..Topluyorlar mı,yoksa Trade mi ediyorlar?Ben işin içinden çıkamıyorum..Topluyorlarsa tutmalı,Trade ediyorlarsa da satmalı diye düşünüyorum..Ne dersiniz Sayın Paydaşlarım? Çok ihtiyacım var fikirlerinize..
Burda mal topluyor olsalardı 14 ile 20 arasi toplanırdı kalkip 30 33 den msl toplamazdım resmen satiyorlar ag 3 senemi yedi hala zarardayım spk gec alinmis karar verdi daha once 30 dan atılmalıydı bu zihniyetle devam ederlerse alt pazarda işlem görebilir bu kadar mal sahtekar hırsız anca tekfende görmek mümkün
Mesela bugun neden dusuyoruz katilim endeksi kimin umrunda , her haberi dusus bahanesi olarak kullaniyor
Hele son 15 dakikada , var bir dumen ama cozemedim . Kademeler arasi o kadar bos ki bi anda 10-20 kademe zart diye asagi basiyorlar. Her gun de 17.59 da bi anda 20-30 kademe arttiriyorlar karanlik odada geri saliyorlar. Tahtada buyuk bir savas var neler donuyor anlamak benim gibi bir KY icin zor , sirketi tanisak etsek de takasta ne dumenler donuyor ediyor anlamak usta isi biraz . Gerci ne teknikciler, ne takascilar heba oldu bu tahtada da anlayan varsa anlatsin ogrenelim bizde :)
Bir anda 32.34 e cikartip yine 31.60 lara indirdiler bir anda . Ne dumen var anlamadim
Sirket heralde batti da haberimiz yok , yarinlar yokmus gibi dustuk yine . Gunluk fiyat hareketine bakmayim diyorum da bu kadar da olmaz artik . Sanki Gubre rallisinde ucmus kacmis gibi herkesten de cok dusuyor
Dusenlerin cogu katlamis ucmus kagitlar , Endeks dusmeden de eksi 2 ydik sayin dragon .
Gubre su anda en sicak konulardan biriyken , Dunya enerji sikintilari bas gostermis yeni iletim hatlari konusurken ve borsa hasper kadar ralli yapmisken bu fiyatta bu kadar satis yemesini normal karsiliyorsaniz bir sey demiyorum . Sakin bana 20 den 32 oldu demeyin Dolar bazli bakin sirketin performansina her isi dolara endeksli Gubre dahil
https://twitter.com/tnkttc/status/15...Z_ZkWYkC_T4ZKg
Bu arada en cok Islem yapilan listesini acin , ilk 20-25 hacimli kagitta Hangisi yuzde 3 dusmus bakin . Cikarken en az cikan , duserken en cok dusen firmada bir Sikinti yok diyorsaniz da ne diyim size bol sanslar ortak
Allah senin ve seni yönetenlerin belasını versin tekfen kahpesi . Sanki batkın şirket gibi gebermeye koşuyorsun bre hafir..............
* Patron hisse satti ✅
* Is yatirim bir anda İnsaat tarafini ongorulemez buldu ✅
* Telegram gruplarinda organize bir grup sirkete batacak edecek demeye basladi ✅ Gordugum kadariyla sirketi bilen birileri
* Gun iclerinde bir anda 20-30 kademe asagi yukari nabiz yoklaniyor mal , yuzde 3-5 yukseldigi gunler gun icinde sat sonra duser nasil olsa algisi da olusturuldu ✅
* Sirket uzun zamandir yine sessiz ✅
* Bilanco donemi yaklasiyor ✅
Bu ortamda anca gunlukculeri korkuturlar onlarin malini alirlar , baya da mal kaptirirlar bu gidisle . Endeksi etkilemeyecek savas vs gibi bi durum olmadigi surece ben bazi hareketlerin bu sirket adina yaklastigina inaniyorum .
Ben de çözemiyorum bu hareketleri..Dahası var,yukarıdan alıp,aşağıdan satmak garâbeti de var Tahtada..Bu arada acaba Dede'nin 3.000.000 Lot satışı tamamlandı mı?Ve..Gübre işinden mutlaka bir kâr çıkacağı kesin,o zaman Taahhüt işleri buna ek mi yapacak,yoksa zarar olarak mı etki edecek?Bu Şirket gerçek bir muamma..