onsun gidesi yok.
bu kadar tatavayı bulmuşken giderdi bence
Printable View
onsun gidesi yok.
bu kadar tatavayı bulmuşken giderdi bence
seans içi bilanco gönderdiler,karlosu geçti bunlar.
Lugansk lideri Paseçnik, bölgede eli silah tutan tüm erkeklere Lugansk topraklarını savunma çağrısı yaptı
https://tr.sputniknews.com/20220218/...054003965.html
Filmler için "filmin başında bir silah görüseniz illa ileride bir yerde o patlar" denirdi.
Donetks ve Lugansk liderlerinin tahliye açıklamalarının ardından, Donetsk'te siren sesleri duyuluyor
https://tr.sputniknews.com/20220218/...054002019.html
Avrupa ve Rusya kıpkırmızı bizimki her zamanki gibi haykırıyo dünyanın en güçlü borsasıyım diye , yine sözün bittiği yerdeyiz...
akşam pazarı ucuzluğu yapmadılar, heralde hafta sonuna malda girmeyi düşündü palagiller
Aksam ucuzluğundan vazgeçmiş pala
Allah ıslah etsin seni PALA..
bütün gün süründür..son 10 dk.pazara can ver..
Oha ukranya dediğim gibi parça parça gidiyii
palayı da siyasetçiler öper ,çok anlam yüklemeyin buna
Bu hafta sonu sınırlı çatışma olur ciddi olduklarını gösterirler.
Haftaya görüşme varmış.
Bu saatten sonra rusya ukraynaya girerse tavan tavan gideriz benden söylemesi..
Bugün yine bir akcay klasiği izledik.
Foruma yazdığı an LONG layan hafta sonuna zengin girdi..
16.20 de gelmiş yazmuş
viop 223.000
Kapanış 227.000
Tertemiz 4000 puan verdi yine akcay indikatörü..
Adamı forumda gördüğün an fiyat bakmadan LONG olmak gerekiyor.
Bati tirsak bi abd nin teknolojisi ve paralj askerli ri var
Doğu aç putin tam gundj lokma lokma yiyii
Resmen vasak geçti avrupa ile ama abd elçiliği ne tekmeyi atınca bakanlık ekranını kararttilar.
[QUOTE=gundwane;5796502]Bu saatten sonra rusya ukraynaya girerse tavan tavan gideriz benden söylemesi..
Borsa savasi sever diyorsun yani hocam
Geçen yazdım..endekste 1700 altı bekliyordum (endeks 2050 iken yazdım )..ama görünen şu endeks RALLİ YAPMAK İSTİYOR...SAVAŞ ÇIKMAZSA VE yurtdışı agresif bozmazsa...düşüncem değişmez...açıkça pozitif ayrışıyoruz..
bugün bıst dip yaptı ama vob yapmadı...
SPOT kapanış, bu Tacirler Yatırım gene doğru tarafta!
https://i.hizliresim.com/bgvogki.PNG
en tepeden kapanış cuma akşamı
sabah yazdığım gibi oldu...millet hafta sonu savaş riski bilmem ne satış tarafında ya da kenarda olunca PALA'ya tersini yapmak kaldı her zaman olduğu gibi...
Kenya hariç tüm dünya borsalarından ayrışmışız
Gelin lan topunuz gelin ,biz korkmayız
herkesin bildiği, sürekli pompalanan bedava bilginin hiçbir faydası yoktur.
savaş savaş diye gezip başkalarının acılarından refah kazanmaya çalışanların soluğunu kesti pala.
eline sağlık.
elbet gömecek ama göstere göstere yapmayacak.
Makası açıyor
Sonra kapıyor
Çok kolay bu iş
Shortçular hep kazanır.ki
Yeterki sabır olsun
Bu piyasada para kazanmak için düşük fiyata alıp yukarıdan satmak mantıklı.
2022 için 1800-1600 arası kademeli belli tahtalardan mal alıp 6 ay üstüne yatmak lazım.
Yoksa savaştı , FED di, dolardı diye her gün stres oluşuyor. Ekinde mal olanda rahat uyuyamıyor.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sabah ben işlem yapmasamda haberdar oldum 20'ye yakın aracı kurum emir iletemiyor BİST'e, ama borsa açık ve işlemler devam ediyor.
Bu iş oyuncak mı?
Para işi bu iş.
İki günde teb 70 bin long açtı
Teb düşünsün size ne
Savaş çıkınca para kazanacağıma kaybetmeyi tercih ederim
1 kişinin tırnağı kırılmasın kim olsun
5 milyar dolar 50 ton ediyormuş, muhtemelen 2 TIR eder.
100 dolar 1 gram ediyor.
1 gram altın ise kabaca 60 dolar civarı ediyor. Bu durumda madeni altın daha ağır kalıyor, normalde altın ağırdır taşıyamazsın saklayamazsın denilerek kağıt para çıkmıştı.
>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...tasindi/261073
Dev kargo uçağıyla 50 ton ağırlığında dolar ABD'den taşındı
Rus bankalarının Ukrayna gerilimi nedeniyle ABD hesaplarından paralarını çektikleri ifade edilirken Rusya'ya taşınan nakit miktarının 4 milyar 970 milyon dolara ulaştığı belirtildi.
Para kazanmak için savaş isteyecek kafada birisinin olduğunu sanmıyorum. Kaç para kazanacaksın ki?
Ya da dolar çıkıcak diye zengin olmayı bekleyenler...
Endeks her sene bir şekilde mutlaka düşer. Mayıs mı ekim mi olur önemi yok. Benim dibim 1600 seviyesi. Oralardan alır geçerim orta vade.
Savaş çıkmaz umarım ama bu şekilde belirsizlikte savaşın çıkması kadar kötü. Babalar globalde Bir şeyi kovalıyor. O olmadan da bu konuyu uzatacaklar.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaklaşık 10 gün önce uzun zamandır planladığım forex hesabını sonunda açtırdım. Ama gelgelelim henüz poz açmaya cesaret edemedim. Haber akışı çok fazla etkiliyor trend oluşmuyor bir türlü. Nasd**, DJ ve SP vadeli dövizlerden de $/TL, gram altın ve Ons altında işlemler yapmayı planlıyorum eğer cesareti toplarsam:)
Bu dolarlar ülkelere bu şekilde mi geliyor..
Örneğin bize..
Havaalanlardan mb ye mi taşınıyor..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buna diyecek hiçbir lafım olmaz. herkes para kazanmaya çalışıyor. yarın ne olacağı belli değil.
savaş kelimesini çıkaralım, misal yarın kötü şeyler olacağına kanaat getirsem bilançolar ekonomi seçim vs şort girerim.
ama poz girmek başka, sabah akşam temenni dilemek başka.
Usd/try çok sıkıntılı bir yerde. 13.80 üstü artık baska şeyler konuşulur. Büyük filozof berat'ın dedigi gibi artık kimse oraya bakmıyor ama sen bakmayınca orda olmadıgı anlamına gelmez.
Bakalım kkm fark ödemeleri nasıl olacak.
Zamanında birisi TEB döviz banknote işi ile uğraşıyor demişti, yani onlar dğer bankalardan ihtiyaç fazlasını alıp satıyordur. TCMB de yapıyordur.
Faiz kazandırmadığı için normalde banknote tutmuyorlar. 1994 krizinde bir banka bir kaç bavul getirmiş, para isteyenlere şubede vermiş, kuyrukta bekleyenler para verildiğini görünce dağılmış, o şekilde de biri anlatmıştı.
Bir de Afganistan'dan paralar kaçırılırken arabaya sığmadı haberleri vardı. El çantası ile 10 kg dolardan fazlası zor taşınır (1 milyon dolar), kamyon ile 20 ton taşınabilir yukarıdaki hesap o da 2 milyar dolar eder.
https://www.ortadoguhaber.com/haber/...lyon-kacirildi
Eşref Gani ve kaybolan milyonlar: BAE'ye planlı uçuş mu yapıldı? Uçakta kaç kişi vardı? Afganistan'dan kaç milyon kaçırıldı?
Haklısınız daha Viop'da kazanamadık F/X de mi kazanacağız. Çıkış noktam 20 Aralık gecesi yaşadıklarım oldu. F/X açma fikrim o zaman oluştu. Kurda dramatik bir hareket olursa kendimi zarar etmekten koruma şansım olabilir diye düşündüm. (yatırımlarımın büyük kısmı yabancı borsa hisse senedi ve emtia fonlarında çünkü) Belki de forex'de işlem açmam kararsızım hala. Dövizim vadesizde duracağına FX hesabında dursun ne fark eder ki. Acil durumlarda hareket etme imkanım olabilir.
Evet sormayın o saçmalık konusunda da bilgi verdiler. Demo hesapta usd/try ve eur/try ve gau/try'de işlem açamadım deyince 20 Aralık gecesi veya sonraki günlerde usd/try işlemlerini kapattıklarını da söylediler... Aslında açılmış olması lazım dedi sonra da. Yuh be her türlü vatandaşı düdüklemişler el birliğiyle...