Haklısın. Yakın zamanda beklentim yok zaten. Bir düşüş gelmesi gerekiyor. Gaz oluşuyor bana öyle geliyor.
Belki 2022 sonu 2023 başı olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Alper kardeşimin sayesinde Başkara kardeşin dayısının veciz sözü sayesinde çatlayincaya kadar güldük kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni malzeme bozkurtdan çıkar ümidi içindeyim
Her gün bu kadar para nereden geliyor da alım oluyor,anlamak mümkün değil..
Benim param var diyelim.. 2 -3 gün alım yapsam biter..
onmilyarlarca TL ile kağıt alınıyor mu? sahte işler mi dönüyor.. çıkabilmek zor..
İngiltere
Türk savunma sanayine karşı uyguladığı tüm yaptırımları kaldırdı.
ASELS'ana yarar başka!
ISGYO
Bugün 1 tavan daha bekliyorum.
Aldım mı? Hayır..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guzeelllll. Ambargolar bir bir kalkıyor. Halkbank kaldı. Kilidi o kopartacak. Short kovalayanlarin durumu doların 8 den 18 e çıkmasına bakmayip " bakın 14 lere bir anda nasıl düşürdük" açıklamasını yapan hükümet ve trollerin durumu gibi olacak
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güsel :) lafı gediğine oturtmak böyle bi şey
hayvancılık ve kripto alemine dair bi görselle konuyu derinleştirelim
https://i.ibb.co/zVLsfhS/bitcoin-balls.png
sağdaki newyork borsasının önündeki meşhur boğa- billurlar haşmetli
soldaki bitcoini temsilen robot boğa- billur yok
THYAO için önceki hisse başına 34.00 TL hedef fiyatımızı güçlü 4Ç21 finansallarının yansıtılması, kapasite, kargo ve yolcu birim gelir tahminlerimizdeki güncellemeler sonucu 53.85 TL'ye yükseltiyor ve AL tavsiyemizi koruyoruz.
iş yatırım
hisselere zirvelerinde al raporları gelmeye başladı...
bu ikisi aynı fiyattı geçen sene...
https://i.hizliresim.com/koiibt1.jpg
https://i.ibb.co/H2GfXN1/bozkurt-f-kiye.png
vadeli 31.03 gün kapanışından sonra 1.nisan cuma sayım için bekleme yaptıktan sonra pazartesi fışkırdı.. sonraki 3 gün yatay konsolidasyonla geçti 2680 üstünde kalmaya başlarsa temiz bi 100 puan potansiyel taşıyor.. short açmak isteyenler 2750- 2770 civarını beklesin bence
Memed herkesin teknik direktör olma ihtimali var , ama sahada donanımlı takımı olan ve oyunu okuyan takımını şampiyon yapıyor.
buda benim sana ince mesajım olsun sen anladın onu.:wave:
Hava bozmaya başladı gibi vurup geri alır onu bilmem ama bir vuruş hazırlığı var.
amiralin yüzü suyu hürmetine yoncada hareketlenmiş
garantinin çağrı olayı böylece rafa kalkmış oldu...
fiyat 13 lirayı geçmişken 12,20 den verecek keko yoktur sanırım...
Mayıs vadenin SHORT olacağına inanıyorum...zaten kafadan 100 puan vade geçiş farkı olacak.
Hisselerle devam ..vob da FLATim.
Endeksin dönüşü nereden olur,bilinmez ama uygun anda short açıp(kanımca zirveden 200-300 puanlık düşüş olur) kapattıktan sonra ,bir daha SHORT AÇMAYACAĞIM...
son gelecek operasyondan sonra sadece LONG/FLAT OLURUM..SAYDIĞIM sebeplerden dolayı rüzgara karşı işemek oluyor.DEVLETİ,SPK yı her şeyi karşınıza alıyorsunuz(düşmek bunların hoşuna gitmez-hemen düzenleme gelir)
herkes zirve geldi diye mal boşaltma derdinde...
https://i.hizliresim.com/6045vcm.jpg
maradonanın tüm ingiliz defansını çalımlayıp golünü atması gibi işc de tüm bankaları geçip zirveye oturur mu?
rahmetli bir de eliyle gol atıp tanrının eli demişti :)
öyle bir dokunuş da gelir mi?
hayaller hayaller :)
Bozkurt altındaki donun rengi ne
senin yonca arap atı gibi sonradan açıldı ama pir açıldı, tebrikler.. adı gibi garanti iş- giderse ne ala, gitmezse 12.20 TL sahibine iade opsiyonun var, ve fiyat 12.20 altında idi, çok sağlamcı işi.. pokerde elinde 3 as olmadan oyuna bile girmeyen sağlamcı style
bu vesileyle defter değeri çarpanlarına bakalım son fiyatlar üzerinden
garan 0.70x
ykbnk 0.60x
akbnk 0.57x
isctr 0.51x
An itibariyle tüm sistemler longta...en azından onlar sat vermeden short açmamak lazım...
burası ,zirve diye diye, short yapılınca para kalmıyor.
geçen sene ekimde isc 5 lira...
garan 9 liraymış...
isc oldu 10 bi kat katladı...
garan hala 13 yedin ömrümü... :)
dün birisi ekgyo diyordu 10 senedir 2,5 tl diyordu
sanki zamanı geldi gibi
hakkımı yeme geçen hafta papağan burada teknik analiz diye birşey yok derken onun için buraya ak grafı paylaştım akbank grafınıda gör :)ben topiğimde banka hareket rakamını xbank üzerinden grafla 23.03.2022 verdim .
pozisyonlarımız banka üzerinde o yönde alındı.
kk yı et balığın kapısından almamışlar
keşke satış mağazasının oradan girseydi:)