44 bekliyordum, 48e güncellendim ama 52de olur:/
Printable View
maliyetim 4 tl civarı
2:):) olunca sürü keseriz inşallah
svg
Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
Doların mevcut durumuna göre hedef ve alım yerlerini yeniden kurgulamak lazım.
Bir çok hisse gibi Sasa da da artık TL bazlı grafik yerine dolar bazlı bakmak lazım.
Hisse zirve düşüşünü uzun süredir yatayda dinlenerek sindirmeye çalışıyor..
Süreç ne kadar sürer bilme şansımız yok ama büyüme hissesi arayanlar için Sasa hala büyüme hissesidir...
5 yılda bu kadar yükselmiş demek çok düz bir bakıştır...
Erdemoğlu hisseleri teminat olarak kullandığı sürece hisse değerini belli seviyelerde tutmak isteyecektir...
Ytd.
ortaklar yaşlı kurt abiynen şaşa fabrikasında birer ortak olarak kendimize bir oda talep ettik saolasın patron bizi kırmayıp bize şirketin bir odasını tahsis etti günde 5 çay 2 Türk kahvesi ve 1 neskafe içme hakkımız varmış sonrakiler için parasının ödeyip içecekmişiz yemek yok yalnız onuda evden sefertasında getireceğiz artık yaşlı kurt abi yumurta kaynatacak
Sadece alırım hiç satmam demek çok sağlıklı değil... Arka arkaya 5 tavan yapan yan tahtalarda hisse uçar gider. Onları satmaya insan korkabilir...
Sasa da hikayesi olan artık belli bir ritim ile hareket eden bir hisse.
O nedenle yapabilen herkesin günlük işlem yapmadan , hızlı çıkışlarda belli seviyelerden en azından malının bir kısmını verip, sonra tekrar yerine koyması lazım..
Mesela yakın zamandaki hızlı çıkış bunlardan biriydi . O zaman satıp biraz hafiflemek lazımdı.
Yoksa hisse %3-5 çıkınca hemen satıp kar almak değil olay tabi.
Tl bazlı bakmak çok anlamlı değil ..Genelde eski TL bazlı desteğe gelsin de alayım bakışına izin vermeye bilir tahtanın sahibi ..
Kazancınız daim olsun. Selamlar .
Güç toplamaya devam ediyor
Güzel olacak inşallah
ikimizin lotları 1 milyon yapar
yumurtayı muhasebe müdürü ayağımıza getirir
Erdemoğlu abimde bizim odamıza semaver yakar başına da selimi koyarız
Çaaay çek selim
sevgiler
Aradım nikoyla beraber geliyoruz
caycı mızıda yanımızda getireceğiz
akıllı olun diye uyardım sen rahat ol dostum seninle hayalerimiz var
daha sökede balık avlıyacagız
svg
bodrumda yazlıkta alalım paralarnan bu arada diğer hesaptaki 2010 adet olan al satlık lotları 58.40 dan sattım bugün hatamı ettim bilemedim :)
Hissede kayda değer kap ve artış olmayınca yazacak bişey olmuyor benim Bu kadar lotum var benimde benim hayalim şu diyenleri anlıyorum....ytdegil bol kazazanclar
bu arada Erdemoğlu gelin başım üstüne diyor
benim odamda oturun hatta şeker müdürün
odasını size tahsis edeyim dedi haberin olsun sevgili nikopoll
svg
Hatta arada bir canınız sıkılırsa dubaili ortaklarımızı dövebilirsiniz
falan dedi anlamadım ama şiddete karşıyım
svg
olsun canınızı sıkarsa dövün dedi sırada katarlılar var dedi
ben onun yalancısıyım
svg ve selamlar
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, BAE ziyaretini değerlendirdi: -AA
patron özel dosyayı istiyor yaşlı kurt abi
https://www.youtube.com/watch?v=GTUp...mAt%C3%B6lyesi
Yeni ortaklıklar dönemine girdik
Haber akışlarını takip edelim
İçimden bir ses hâlen 50 lira altını çok çabuk unuttuk anonsu yapıyor. Kısa vade 63-65 arasını görürse 500 lot satar, 520-40 lot almak için pusuya yatarım. Avcı toplayıcı borsacıyız. Lotların üstüne yatan gitsin parkta salıncağa binsin:/ Beni bağlayan bir mesajdır, hayal ürünüdür.
Bu bir teknoloji şirketi değil ya da bilimsel keşif yapmıyor. Atacağı en hoş kap Pta'yı açtık, her sene esas faaliyet kârına 500 milyon dolar ekleyeceğiz tarzı olur. Açtıktan sonra da ürettiğini kendine üretecek ve kendi tüketecek, yani iş anlaşması falan KAP'a atacak seviyede değil Sasa, başka bir ligin oyuncusu diye düşünüyorum.
Enerji şirketleri sürekli yeni iş bağlayan şirketlerdir. Bu nedenle kap ta çok fazla bildirimleri olur. Bu onların sürekli büyüdükleri anlamına gelmez. Zaten iş yapış tarzları bu...
Sasa gibi şirketlerin yatırımcı sunumları, faaliyet raporları olur...
İnsanlar okumaz ama şirketin ne yapacağı orada yazar.
Marifette olan biten işi kap ta okumak değil, henüz olmayanı faaliyet raporunda okuyup yatırım yapmaktır...
Herkesin görüş ve düşüncelerine saygı duyarak yazıları takip ediyorum iyiki varsınız.
Sasa'nın paylaştığı yatırımcı sunumları ve diğer raporlar ciddi anlamda şiir gibi. Smart Güneş'in yatırımcı sunumu imla hatalarıyla doluydu, nasıl sunmuşlardı anlamamıştım okurken ve bence bu raporları okuyup, ortalama takibi yapmak kesinç kazanç getiriyor borsada. Net yani:/