teknik manada sanki 3040 destek oldu iğne atsa da asagilara
Printable View
teknik manada sanki 3040 destek oldu iğne atsa da asagilara
Hayatın kuralı bu yeğen, ne kadar uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda,
Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı
Ne kadar terbiye etsen de susturamazsın içindeki canavarı,
Nereye gidersen git yeğenim şunu unutma, herkes gün olur evine geri döner...
https://i.hizliresim.com/gstlzyd.jpg
Önceden bedelsiz biri başladı mi diğerleri de kipirdardi... Şimdi bağımsız mi gidiyorlar parası mi yetmiyor Ağa'nın anlamadım?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
banka deyince ben 3 hisse izliyorum sadece, akbnk- ykbnk- isctr..
vakbn plase ama onun kulvarı ayrı, ayrı bi tahta o
son 3 bilanço dönemini de yukarı oynadılar bankalarda, 3.çeyrek bilançoları ekim son hafta açıklanacak, son 3 haftaya giriyoruz, yavaş yavaş başlayacaktır hareket bu aralar.. misal ykbnk bugün gayet kuvvetli
Bazı bankaların sermayeleri çok düşük kaldı. Onlar da sermaye artırımı yapabilir mi?
Şu an için İş Bankası 10 milyar, Yapı Kredi 8,4 milyar sermaye.
Garanti 4,2 milyar, Akbank 5,2 milyar TL.
Vakıf 7,1 milyar, Halkbank 4,99 milyar TL..
Yeni bir ülke bulamazsın,
başka bir deniz bulamazsın.
Bu şehir arkandan gelecektir.
Sen gene aynı sokaklarda dolaşacaksın.
Aynı mahallede kocayacaksın;
aynı evlerde kır düşecek saçlarına.
Dönüp dolaşıp bu şehre geleceksin sonunda.
Başka bir şey umma -
Bineceğin gemi yok, çıkacağın yol yok.
Ömrünü nasıl tükettiysen burada, bu köşecikte,
Öyle tükettin demektir bütün yeryüzünde de
Dayanamadım bende aldım dayu:he:
Dünkü yediyi geri verse yeter
ödenmiş sermayenin ne önemi var ki, mühim olan özsermaye .. toplu bilançoda özsermayeler son 2 ayda yüzde 11.4 artış kaydetmiş, yani defter değeri artmaya devam ediyor, pd/dd çarpanı tekrar 0.5 altına inmiş durumda..
bankaların kaderini değiştirecek mevzuu- temettü verme izni çıkması, şu an dağıtılabilirden en fazla yüzde 10 temettü limiti var..
o zaman görürüm ben 1 f/k trade etmeyi
AKBNK mı-GARAN mı?
Garanti. lot sayısı azaldı..çılgınca hareket yapabilir..Tamam emsalleri gibi uçuk olmaz ama yine de olası..
Akbnk; bence en ucuz banka.Takasında net yabancı artışı var.Yabancı seçime yönelik gelirse süpürür..
2 si arasında kaldım..portföye 1 banka lazım.
4-5 aylık yatırım
TEKCİKLERİ KRONT a bakın size burdan golden bilgiler veriyorum :))
Dayı tren kalktı sanırım..
Estf.
Fransa bitmiş.
Zaten sidik kokan saçma sapan bi yerdi.
Simdi domuz yavrusu gibi fareler geziyor.
Zenciler sokaklara işiyor.
Beyazlar evinden çıkmaya korkuyor.
Ben tutmadım her yeri böyle değildir ama bir yerinin bike böyle olmasına izin verdiler ise bura da bitmiş.
Tr de benzer olacak korkarım son son. Allah sonumuzu hayır etsin.
abi ben kaçacak yerleri daha gençken düşündüm halada aynısını düşünüyorum.Kastamonu benim ideal ilim.ist.şileliyim ama genede kstamonu istiyorum.insanlardan uzak. birde bartının kurucaşilesi cezbediyor...:)
hayalle yaşarım tutunurum hayata , operasyoncuya operasyon çektim bugün de 1,5 saatde yendim seni gene PALA:)
Neydi para dağıtıyorlar burada.o kadar basarsan dağıtılır tabi koyacak yer mi kaldı cebimizden başka :)
Bu arada bistteki taktalarda hacim rekoru bizde,ülkede ne gadden gumarcı varmış yaw :cheers:
Bugünün çorba parası isgyo dan :)
sabah aldım..10 tabandan sonra vade sonu...10.ay
[IMG]https://i.hizliresim.com/cmf9na5.png[/IMG]
İşGyo speğine helal olsun tabanı bozar bozmaz hemen ilk günden %5 kazandırdı küçük yatırımcıya...
Zarar çıktı üstte xorbayida aldim.tekrar tskler dayı..
piyasalar bitik.. al-sat ve kaç modunda..
bu ay böyle zararla geçti bakalım
Bim saatliklerde dibe yapışmış. Sadece onu kaldırsalar bile rüzgar terse dönebilir
ver tabana devre kes..
Bak ne güzel vur kaç yaptım sasa 70.5 açtık 65 kapattık tertemiz para 15 kontrat ile iki biraz içersin oktoberfest de.
Simdi gene kaldırdı.
Simdi dio ki tatlı para var.
50 kontrat aç geri basayım dio.
Açarsan 80 e kadar sürer
Açmaz isen de aynen dediğim gibi düşer
Iste viop budur dayu
1 kağıt alırsan öyle.
Diyelim 10bin/10 milyon var.
Sepet yapacaksın.
En az 20 kağıt. (Mesala pandemide millet 990 lardan satarken long olup 4000 lerden boşaltabilirdin az parayla çok kar)
Döviz
Altın
Emlak
Arsa
BES
vb.
Bunlar olunca bizleri başka kadınlar bulur o zaman eşlerimiz bize daha çok bağlanır :) Töbe töbe
Pandemi borsa yatırımı için bir fırsattı...Mart-Nisan-Mayıs
Örneğin
SASA 4,4
KOZAL 50
PGSUS 20
KOÇ,TTRAK,ASELS, EREGL,YKB, ISGYO,GUBRf vb sepet yapsan...ooo
...idi.
vob herkesden az karpuz çekirdeği olanın herkesden çok kazanmak için mevsimden önce ekmesi.
tutarsa köşesin tutmazsa sarı çizmeli ağa.
bende diyom" zaten o kadar plastik giydiriyon üşümesin donmasın diye ...karpuzu düşünüyonda tabiatı hiç mi düşünmüyon.
insanoğlu 15 gün önce karpuz yese nolur yemese nolur? "
https://www.paulaner.de/assets/stati...per-16_9-1.png
Gelecek seneyede bekleriz.!!!:drunk:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
İktidar hergün insanlarla dalga geçen açıklamalar yapıyor , inanılmaz kul hakkı yediler senelerdir , Müslümanlıktan soğuttular , çevremdeki herkes Deist olmaya başladı , bende artık Deistim YAŞASIN DEİZM....
https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr/n...09058478_1.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Navlun fiyatları düşmüş, yük azalmış olabilir veya gemi sayısı artmış olabilir.
>>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...telasta/269822
...
Yine Türkiye’de faaliyet gösteren bir başka uluslararası forwader şirketinin ülke yöneticisi de “Armatörler şaşkın. Araf’ta bekliyor. Hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyor ama taşınacak mal yok ortada. Kapasiteyi azaltmaları da çare olmuyor. Zaten çok büyük karlar yazdılar. Şimdi geri verme zamanı” diye konuştu.
Özel anlaşma yapmak için bir haftada dört ayrı armatörlük şirketi tarafından randevu talebiyle aranan forwarderlar var. Türkiye’de faaliyet gösteren başka bir forwarder şiketinin temsilcisi de üç yıldır kapılarını çalmayan bir armatörün randevu istediğini söyledi.
..
ISCTR'de pozisyonlar kapanmamıştı, bugüne taşıdığına göre akşama bir şeyler yapacak muhtemelen.
Vadelide arbitrajcılar çıksın diye bazı hisselerde vadeli daha düşük fiyatttan işlem görüyor, akşam kapanışa çok yük istemiyor büyük oyuncular.