Kimseye bakma yaz....bu formun amacı bu .....fikir veriyor en azından.....
Printable View
Evet doğrudur trendde paçal yöntemi batırır bunda hem fikiriz
Ama trend ihtimali varsa piyasa mutlaka kapanma imkanı poz değiştirme imkanı verir bunuda ancak paçal da fırsat bulabilirsin
Misal 90 dereceli dik açıda 3 bin de short vuruyordum sonra daha da yükseldi sert düştü kapandım sonra ralli 5 bine vurmuştu o ara dediğin gibi kapanmasam bu yöntem batırır
Para yöntemi önemli kaldıraç önemli vb vb
Vob yabman batarsınız.
hisse alırsın düşsede sıkıntı olmaz
5 dk önce piyasa yorum....
Ekgyo tabanı bozdu
KRDMD de tabanı bozarsa shortçular dikkat etsin..
Acikci olmayınca tepki de cuccuk gibi oluyor.
Robotların yavaşlatılması iyi olmadı. Ara ara bir şok veriyor, sonra aynen devam..
Şu an ortam yapıkredi robotuna kaldı. O da vadelideki pozisyonuna göre spot tarafı aşağıya baskılamak amacı ile işlem yapıyor gördüğüm kadarıyla baktığım ağırlığı yüksek tahtalarda hep zarar yazmış
ereğli yi vermeye başladılar...
Oyak'ta büyük kavga var
Oyakc de neler oldu öyle. Vay anasını.
Vob yapmayın dayu.
pıst 100 de günlük 5090 altı kapanışlarda yarın 4970 bandı gündeme gelir benim oyunda.
oyak çimento x30'dan çıktıktan sonra epey gözden düştü. temettü de vermeyip parayı ges yatırımlarına gömdü. şimdi 3 tane büyük ges santrali var. ankara, adana, mardin.
o sırada epey toplanmış olmalı.
yani netice-i kelam: dokunan yanar.
BIST100: Günlük-saatlik-15-5 daklık satda...
iyi akşamlar
Dünkü boru mezar taşından sonra alda olan var mı burada topik ..
bakalım kaç kişi çıkacak.
SPOT kapanış, BofA en iyi satıcıyken azalmış, piyasa satmış görünüyor gene, Ziraat Yatırım Fon adına almış gibi,
https://i.hizliresim.com/gprfx1q.PNG
[QUOTE=sindoma53;6320759]https://i.hizliresim.com/n2noozf.png
saatlik bu borudan bahsediyorum tut şunun ucunu döşeyelim borusu
Yarın Merkez bankasından piyasaya can suyu gelir mi finansal anlamda
Kendi adıma ; Ereğli shortları sabah kapadım , dünkü zararın fazlası çıktı.
Akşam üstü 587.70 tüp , 589.02 vadeli
Asels 51.05 vadeli aldım
Son anda da kchol spot
Uzun vadeli değil kısa zamanlı alımlar.
Sonrasında plan mevcut ama bunları önce karla kapatalım.
İyi akşamlar herkese.
Bu gün 2-3 uzman okudum.
thy ile ilgili depremde taşıma olaylarından dolayı bu maliyetlerin 1. çeyrek bilançoya yansıyacağını , diğer olay ukrayna savaşı ile ilgili nükler vs yorumlamalar yapılıyor.
çimentolarla ilgili batıda olan çimentolara yaramayacağını oyak ve mardin çimento dan bahsetti o bölgeye yakın olduğu için.
ama ihaleleri limak alırsa bu çimento şirketleri pastadan ne kadar alır.Limak kendi beton fabrikası olduğu söyleniyor.
çeliklerle ilgili mal satma dertlerinin olmadığı ham madde yüksekliğinden pek birşey değişmeyeceği söyleniyor.
bankaların durumu ortada,
şirketlerin finansal sıkıntı yaşadığı bu yüzden temettüleri kırptıkları söyleniyor .
piyasada likilite az derken yeni hikayeler gerekli eğer bu piyasa yükselecekse.
varmı hikayesi olan benim düşüncem yarın havuç çıkar mı piyasaya
#sasa DMT üretilen tesis 1 ay süreyle güçlendirme çalışmaları nedeniyle kapalı olacakmış... PTA bazlı diğer üretim tesislerinin kapasiteleri artırılacaktır diyor..
sasanın sıkıntısı belli oldu böyle haber var kapta
Geçen özelden sasa soran arkadaşlar vardı aşağıda şimdi onları gördüm çok yazan kişi değiller , o zaman onlara Naci bey Adana da dikkat etsin dedi depremden dolayı sonra diğer proflarda 2 gündür satıyorlar bugunde bu kap geldi :)
pis7 li o bölgede varmıdır fabrikada sıkıntı
Sizxe çadırı ne yapacak
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...du-632849h.htm
Teb bugün de Yapıkrediyle kapanmış. Yeni vadeye kapandığının daha üzerinde taşıyor iki gündür.
Piyasayı kontrol etmek elimizden gelmiyor ya ne yapalım dersek bunun yerine şunları yapabilirsiniz;
1. Yüksek olasılıklı fırsatları belirleyin.
2. Riski yönetin.
3. Olasılığa dayalı kararların sonuçlarını kabul etmek için zihninizi eğitelim.