Ben hiç yengeç yemedim biliyon mu? Fakirlik işte!
Ismarla da yiyek. Sağlam carpmışsın palayı..
Printable View
Doları cikartmayacaklar endeksi dusurecekler ki asıl malın sahibi yabancılar tekrar tahtacı olsun. Anlaşma bu belli. Bıyıklı bıyıksız gelecekler. Bu düşüş mallanma işaretidir. Ucuza mali vermeyin. Naçizane tavsiyem.
abkaa
sana dolar bazlı 22 x hisseyi söyleyim mi :he:
neeeee
BM Genel Kurulu'na katılmak ve birtakım temaslarda bulunmak üzere ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçağa binmeden önce düzenlediği basın toplantısında yaptığı 'Avrupa Birliği' açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Erdoğan'ın gündem yaratan çıkışına bir partiden tam destek geldi. DEVA Parti lideri Ali Babacan ise Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi.
Reeder Teknoloji’nin halka arzında yeni bir yatırımcı sayısı rekoruna imza atıldı. Halka arza 4 milyon 262 bin yatırımcıdan talep gelirken, arzın büyüklüğü 2 milyar TL oldu
Bazı arkadaşlar sadece tezgahta limon satmış tek fiyattan.
Biz ovada limonu pazarcıya satmayız.
Sıyırma iskontolu satış yaparız
Pegasus, Ykb içinde öyle demişlerdi
Yabancı ya satılmışsa abs devreye girmiştir ekgyo da....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu bok var ekrana baktik 9200 maliyetli tertemiz şortları verdik iyi mi 8500 den. Eccuk para kazandık gene dayak yiycez mallar elde kaldı şortlar yok nettik ya. Vay arkadaş ya. Memedabi demişti ama teper dedik büyük sözü dinlemedik bi büyük açalım bari
https://www.mynet.com/cumhurbaskani-...k-110107155425
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biden'la görüşmelerde tıkanıklıkların önemli kısmını aştık
18.09.2023 20:56 | Son Güncelleme: 18.09.2023 21:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, ABD'de faaliyet gösteren düşünce kuruluşu temsilcileriyle Türkevi'nde yuvarlak masa toplantısı yaptı. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "ABD ile işbirliğimizin gelişmesinden memnuniyet duyuyoruz. Biden'la görüşmelerde tıkanıklıkların önemli kısmını aştık, temaslarımızı arttırma kararı aldık" şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New Yorkta Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve SETA tarafından düzenlenen ABDli bazı düşünce kuruluşu temsilcileriyle yuvarlak masa toplantısına katıldı. Toplantı sonrasında konuşan Erdoğan, Türkiyenin, Cumhuriyetin ikinci asrına Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hazırlandığına vurgu yaptı.
Erdoğan, Türkiyenin küresel ve bölgesel sorunların çözümüne katkı sağlamak; bölgesinde barış, istikrar ve refahın tesisi; uluslararası sistemin adaletsizliklerini giderme gibi amaçlarından söz etti. Rusya-Ukrayna savaşının adil bir barışla sonuçlanması için çaba sarf ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm çatışma alanlarında kalıcı barışın tesisi ve Türkiyenin dostlarının sayısını artırma amaçlarıyla diplomasiye öncelik vermeye devam edileceğini söyledi.
ABD İLE İLİŞKİLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiyenin Avrupa Birliği ile ilişkilerinin canlandırılması için açılan fırsat penceresini işaret etti. Bu konuda Avrupa Birliğinin tavrının belirleyici olacağını özellikle belirtti. Türkiye-ABD ilişkilerinin ise gelişmesinden duyulan memnuniyeti anlatan Erdoğan "ABD ile işbirliğimizin gelişmesinden memnuniyet duyuyoruz. Biden'la görüşmelerde tıkanıklıkların önemli kısmını aştık, temaslarımızı arttırma kararı aldık. Her iki ülke için de tehdit kaynağı olan terör konusunda işbirliğimizi güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
Bir yabancı yatırımcı yanaşmış indirimli verirsen alırım demiş. Satılan miktar %5 altında olunca ismini açıklamamışlar muhtemelen.
Sohbet odasında cemoka kodlu yatırımcının maliyeti 9 TL diyorlardı. O kişinin itiraz etmesi lazım belki de o kişi yabancı fon kurup almıştır. Yani gidip bir şirkete yanaşmak zor iş, bir şekilde Türkiye ile bağlantısı vardır.
Borsa kültürü bizde daha oturmadı. Özel şirketler sessizlik dönemi, şeffaflık vs bir çok konuya dikkat ediyor. Kamu şirketleri genelde devlet sırrıdır deyip çok fazla açıklama yapmıyor.
soru şu.
2,5 senede % 600 den fazla yükselen endeksin.
düzeltmesi
kaç olmalı
neeee
:drunk::drunk:
memed abi sen grafikten teknikten sayımdan anlayan birine benziyon.
trilc
ne diyor grafik şeytan ne fısılfıyor..
[QUOTE=ArcModerna;6561911]https://i.hizliresim.com/pkawh12.jpg
Reiz dibi işaretle baktın sakir şükür veriyor serbest tabana.gransupercycle dağılın neyy hahahahhahahha ihtimallere baksan ne olacak abi.
Dalga son bacakta doyuma ulaşmış gibi hissel yarın anahtarları toplar yataycilar ağzı açıkken anahtarları götürür yarın baya anahtar toplayacağız dayi[/QUOTE
köyün delisi iyicene mala bağladın hatırlarmısın trend başladığındada anahtar alacaktın aldın 3-1 ni gittin iyi aynısı olacak.:)
senin ömrün bu borsada vıop yapmayın teknik analiz yok demekle geçti.
ama dallamalaıkta öyle bir şey buraya graf koyarak anlatmak:)
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa’da 3 Mart tarihinde yaşanan krizle ilgili yaptığı açıklamada “Ben masa yıkmadım. O seçim kazanılabilsin diye ben zehir içtim zehir†dedi.
biraz daha short kapadım..
yükselirse yerine koymak için.
:drunk:
endeksin löp löp düşeceğini sanmıyorum
çok mal var ellerinde çok..
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
1 sa
Erdoğan: İçinde bulunduğumuz kritik dönemde Türkiye-AB ilişkilerinin yeniden canlandırılması için bir fırsat penceresi açıldığını görüyoruz
hafta sonu çıkmıyormuyduk:)
en iyisi damattı ama
özledim.
açıyordu povır poyinti.. indirecez kaldıracaz diyordu.
toplantını adınıda. yapısal refomlar koymuşlar.
poyint sunusu başlığı bu.
Reis işini bilir.
Birazdan Avrupa lı liderlerle görüşmesi vardır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen haber vardı danışmanlar değişmiş. Yeni sistem tam oturmamış olabilir.
Metinleri, konuşmaları yazan ayrı ekip arasında uyumsuzluk olabilir ya da içinden geldiği gibi konuşunca farklı şeyler olabiliyor.
Geçen bir sohbet odasında borsadaki herifin stili değişmiş farklı biri olmalı deniyordu.
<<<<<<<<<
https://www.haberler.com/haberler/cu...333144-haberi/
Kulislerde konuşulanlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanlarında görev değişiklikleri yapıldı. Buna göre 65 yaşını aşan 14 isimle yollar ayrıldı. İşte o isimler:
Ayşenur Bahçekapılı
Esengül Civelik
Sefer Turan
İbrahim Çelik
Hakkı İlnur Çevik
Fahri Kasırga
İsrafil Kışla
İhsan Şener
Yalçın Topçu
İbrahim Saraçoğlu
Ayşe Türkmenoğlu
Ahmet Karayiğit
Mehmet Akarca
Şükrü Karatepe
abi yapabilirsek
strateji parası benden.. yazmak senden...hesap emrinde. batarsam ben batar.
çıkarsak ikimiz çıkarız benden açık çek.
stratejiyi hangi mailine atayım ? viop değil spot hisselerde olacak yalnız. / tabi pay vadeli belki.. olabilir.
endeks bu fiyatlarda iken.. o kadar toplamaya izin vermez benim portföy :oleyo:
Sen bu işi biliyin emmi, düşüş trendinde açılışlar genelde artı olur, arada bi istisna olarak kırmızı olur
Sebebi ise, ahan burdan döndü, ahan burdan dönücek, sen bilemedin asıl burdan döndü. demek için
Dönmeyle ilgili çok cümle kurulmuştur.
Köşeyi döndü
By döner
Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır
Durdurun dünyayı başım dönüyor
Kız ismi döndü, döne
Erkek ismi dursun,durmuş
Dönerse ekime dönmezse kasıma
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Gibi kalıplaşmış dönme şekilleri mevcut olup, bazanda V şeklinde dönüşler olanbilüyor
Global sermayeye göz kırpıyoruz.
Yerli 5 li grubu tasfiye edip global oyuncular getirilecek olabilir. Yerliler müteahhitlik ağırlıklı, yeni teknoloji ve üretim ve ticaret ağırlıklı translerler olabilir deniyor.
Seçimlerden önce İmamoğlu ile görüşmeler kenara yazıldı belki. Kılıçdaroğlu da araya aracı koymayın hesap soracağım diyordu.
<<<<<<<<<<<
https://www.patronlardunyasi.com/hab...in-aldi/290069
Dünyaca ünlü Rus oligark Roman Abramovic, Adnan Oktar'ın yıllarca oturduğu Kandilli Vaniköy'deki malikâneyi satın aldı. 18 milyon dolara aldığı evi tadilata sokan Abramovic, bir de helikopter pisti yaptırmak istiyor.
<<<<<<<<<<<<<<
https://tr.euronews.com/2023/09/18/t...atirim-yapacak
Trendyol'un sahibi Çinli Alibaba Türkiye'ye 2 milyar dolar yatırım yapacak
Alibaba'nın Başkanı Michael Evans, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la New York'ta yaptığı görüşmede şirketin yatırım planlarından bahsetti
Çinli e-ticaret devi Alibaba Türkiye'de 2 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını açıkladı.
Bu kadar enflasyon yüksek iken ,dolar artmıyor ise bunun nedeni ;ödeme aracı olan doların ihtiyacı olmayan kesimin elinde dolar olmasıdır. Büyük zarar ettiler o paraya ne alsalar 5x yapacaktı
Moody's, Yunanistan'ın kredi notunu iki kademe birden yükseltti
STOP ! hamza time. U can't touch this... I told you folks, zarardaki pozisyona, zarardan kurtulmak için asla ekleme yapılmaz çünkü hacmini büyütmüş olursun, elindeki lotlar çoğalır, gene pozisyonunun tersine piyasa giderse vakt-i zamanında 3131 TL lik çüz'i bir zarar ile çıkabilecekken , o zarar büyür büyür büyür nah böyle diyarbakır karpuzu gibin kıçında büyür, 31.313 lira olur hala ısrar edersen paçala bu sefer 313.131 olur, bitersin!!! PAÇAL YAPILMAZ !!!
şimdilik, benim oyun alanımın belirleyicisi yeşil çizgi , ŞİMDİLİK !!! dikkat , vadeli değil SPOT BİST 30 grafik. aşağıdaki grafikte ürün yerleştirme bulunmaktadır. hasanikisalakosmandört !!! unutma zarardaki pozisyona, zarardan kurtulmak için kat'iyyen ekleme yapılmaz! yapan trader değildir, bizden değildir. !
[IMG]https://i.hizliresim.com/i904rg4.png[/IMG]
Borsa İstanbul, açılış seansının işleyişiyle ilgili yeni kararlar aldı.
Bloomberg HT’nin aktardığına göre, pay piyasasında, paylarda açılış seansının emir toplama aşamasının son beş dakikası hariç emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı yapılabilmesine karar verildi. Aynı kararlar pay piyasasında açılış seansına dahil olan pay dışındaki sermaye piyasası araçlarında da uygulanabilecek.
VİOP’ta tüm sözleşmelerde açılış seansının emir toplama süresinde emirlerde iptal, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı yapılabilmesi kararlaştırıldı.
Değişiklikler 25 Eylül 2023’ten itibaren geçerli olacak.
Buraya kadar gelip 7500 ü ziyaret etmeden gitmez diye düşünüyorum, altına iğne de atar, belki de çuvaldız. Ppk haftası, faiz artış beklentileri devam ediyor hala, şaşılacak bir durum yok, pala kullanacaktı tabi bu fırsatı. Spotçular için lot artırma fırsatı, vobçular için şort fırsatı. Dönüşü görmeden long açacak yiğitlere de selam olsun :)