Hayırlısı atık. Olmaz denilen herşey olabilir şaşırmam artık.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
bence olumsuz haber en azından siyasi yasak gelmeyecek.
bu hepten akpnin kendi ayağına sıkması olur.
beyfendinin zamanında en çok eleştirdiği siyasi yasak konusuydu.
gerçi 24 saat bile geçmeden dönüyorlar dediklerinden ama bizim millet yasaklının yanında durması ona arka çıkması herzaman bilindikşey.
istanbul seçimlerini iki kere iptal ettiler her iptalde imam daha çok ezdi. hemide zamanın başbakanı karşısında. :)
:drunk::drunk:
Dava kaçta?
piyasa resmen geberik.. hacim ney yok.
twitter kysi şuan sinirden tırnaklarını kemiriyodur. :he:
:drunk:
Kişilere neden odaklanılıyor.. uzunun bi tarafının kılı olunmadıktan sonra.
Ekmeleddin dediler S.S. kuralına göre gidildi sandığa.. saymayı beceremesek de yeter ki sandık olsun.
"Su akar yolunu bulur" demişti güzel biri bi gün bana.
Sonuçta hanımdan çok dayak yedim ama yine de dizinin dibindeyim işte kedi gibi.. :yes: ah yıllar. :one:
Bu ayakta kalkma ayakta karşılaşma olayı benim bildiğim 1946 lardan beri falan devam eden bir olay.
Demokrat parti İsmet İnönü gelince ayağa kalkmıyor.
Kalktın kalkmadın bilmem ne.
sene 2024.
Kalktın kalkmadın bilmem ne.
gerçekten zamanın durduğu maddenin hiç olmadığu bir boşlukta süzülüyoruz ellam biz.
emlak bilir belki.
yanılgı içinde değiller bence.. akpnin neler yapabileceğini çok iyi biliyorlar.
ancak mhp de akpye ne yapacağını çok iyi biliyor :)
eski güçleri yok.. şuan dibe vuruyor akp.
resmen bahçeli ne derse o.
mhp akpnin kaybetmesini istemez.. yargı ellerinde. o nedenle yasak gelmez bence.
gelirse mansur silip süpürür..imamın intikamını seçmen çok pis alır.
cds kaç bilen varmı invesing 268 gösteriyor yanlışdır
bence şunu atlıyorsun öncelikle.akp eriyor olabilir ama bu rejim parti rejimi değil. RTE halen güçlü ve yenilmesi tüm bu devlet mekanizmasıyla gerçekten zor. Devleti akp yönetmiyor, devleti saraya yerleşik durumdaki RTE kontrollü yapı yönetiyor. RTE bu yapının seçim kazanma makinası. AKP erise de RTE ve sarayın usta manevralarıyla meclisteki çoğunlukları da azalmıyor. Akp eriyorsa karşı tarafı da eritecek karıştıracak çok aksiyon oluyor.Çoğunu olurken anlayamasak bile sonrasında çözebiliyoruz. Örneğin Meral maminin seçim kaybettirmek için ekipte olduğu, davutoğlu deva vs nin chp nin sandalye sayısını azaltıp mecliste gerekirse akp tarafına geçebilecek olmasını (bunu biz de farketsek bile chp u durumu kabul etti nedense).
o nedenle akp eriyor seçimi kaybederler falan diye heyacana kapılmayın. 2023 de pkk ülkeyi ele geçirecek korkusu merkezinde seçim propagandası yaptılar, şimdi de israil bizi işgal edecek diye propaganda yapar yine bir şekilde oyları konsolide ederler.
Tabi israil bizi işgal edecekse biz niye İsraille aramızdaki tampon ülke Suriyeyi çökerttik, niye suriye muhaliflerini yetiştirip donatıp suriye rejimine karşı savaştırdık diye soranlar olacaktır ama onlar azınlıkta.
MC saati bitmek üzere, bankalar nerede ise devre kesecek kıvamda, olumlu bir şey yok.
endeks 9200 altında, bakalım 15-16 arası nasıl bir aksiyon alacak?
tabi kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmaz sözü hiç olmadığı kadar gerçek olabilir borsa için.
-x kuşağı en geç 2001 krizi ile borsaya tövbe edip bırakmıştı. o dönem fabrika parası batıran tanıdığım oldu. Hem de boyner gibi bir hissedeydi yanılmıyorsam. zaten 90'lı yıllarda yine tahtakale civarında bir grubun arasında gidip geliyordu işlemler.
borsanın 2008-2010lara kadar ky bazında kimse pek yüzüne bakmadı.
-y kuşağı bu tarihlerde tanıştı borsa ile. onlar da moodies'lerin s&p'lerin fitch'lerin tr için övgü dizdiği döneme denk geldiler. AB ile kanka olunan dünya'ya liberal ekonomiyiz mesajı verilen dönemler. 1$'ın 1tl olduğu paranın gelişmekte olan ülkelere aktığı dönemler. Bu kuşak 2020'nin başında pandemi ile yapabildiyse kazancını maksimize etti. Şimdi bu düşüşle beraber de muhtemelen tövbe ediyorlar. Az buz değil çok ciddi canlar yandı biz burada görsekte görmesekte.
Forumda kimse yoğurdum ekşi demez müdavimlerden gelenektir.
muhtemelen z kuşağı kriptoyu bırakıp geleneksel borsalara koyacak kadar para kazandığı noktaya kadar da buraya yine ky uğramayacaktır. Yine patronların servetleri ve kendi kağıtlarıyla oyun oynadığı, bir zümre'nin çıkıp bloomberg'de konuşup durduğu bir yatırım aracı olarak kalacaktır diye düşünüyorum.
İran füze attı filistinli bir garibanın kafasına düştü bu pıst 100 %5 den fazla düştü.
cds 275 lerde ,
açıkcası ben hiç bir partiden umutlu değlim pit.
ülke bu göçmenler sayesinde eski Türkiye değil zaten..
yakın gelecekte ülkenin bekasını konuşuyor olucaz..
bu yapılan göçmen ihaneti... ve bop.
bunlar yenilir yutulur şeyler değil. yüz senelerce bu toprak emin ol bunlarla uğraşcak.
02.10.2024 15:15:13
Kaynak: MATRIKS
ABD'de ADP Tarım dışı özel İstihdam değişimi Eylül'de:+143 bin (Beklenti:+120 bin Önceki: +99 bin)
Veri güzel geldi. Bist kutluyor.
2050 yılında.. göçmen sayısı = Türkler olacak.
% 50 % 50
yapılan çalışmaya göre.
o nedenle bu günlerin keyfini çıkarın derim :))
12 şubat 2024 tarihindeki endeks seviyesindeyiz. Bakalım daha düşecek mi?
Bence düşeceği kadar düştü.
sanki ufaktan döneceğiz gibi geliyor bana az sonra bence :)
Ekrem İmamoğlu davası bugün
Ekrem İmamoğlu'nun 7 yıla kadar hapis ve siyasi yasak istemiyle yargılandığı yeni dava bugün 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
1,5 dolar olmadan endeks almaaaaa alma deyozzzzzzzzzzz
9160 bariz desteği var iken
bugünkü satıcıların bu malı, sanmamki alıcılara yar olsun
9160'yı göre göre bu kadar sattılarsa, daha aşağısıda tabelada olabilir
Görüntü haftaya 8650 tutarmı diye konuşacağız gibi geliyor. İnsallah yanılırım
Ülkenin hal-i pür melal.
Onca güvenliğin içinde Sinan Ateş ailesine birisi geliyor ve saldırıyor.
endeks tepeden düşüşte 12 eylül dibini dün aşağı kırdı ... o dibe göre bakarsak u-30 hisselerden sektörel açık ara çelikler güçlü gözüküyor ama endekse pek etkileri yok ... bu cenaze kalkacaksa sanırım kocaoğlan . kuş .. falan etkili olacaktır ..
12 eylül dibine göre neden bakıyorsun son 1-2 yıla bak derseniz .. hisselerin çoğu endeks altı performans .. mevduatıda düşünürsek yatırımcısını batırmak üzere hisseler .. şahsen ben 2 aydır hisse taşıyorum .. mevduattan dolayı aldığım fiyatlara %10 eklemem gerek .. durumum iyi değil ..:) . .ama bu devranda bitecek diye bekliyorum (bencede az kaldı) .. bedavayada bekleyemiyorsun..mevduat tokadı var ...iyice cenderedeye aldı özetle .. kısmet ... ytd...
yerinde tespitler, ufak bir ekleme; borsalardaki yükseliş trendlerini uzun vadeli yakalayanlar iyi kazançlar elde ettiler ancak bu grup kaybedenlerin yanında devede kulak gibidir.
ikincisi y- kuşağının asıl felaketi henüz görmediğini düşünüyorum. sonrasında sanırım x- kuşağından da daha koyu tövbekar olacaklar borsa işine.. :)
z-kuşağına gelirsek, Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum :)
Pozisyon flat ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...62#post6900062
https://www.hisse.net/topluluk/showt...43#post6900143
Dün gece ayrıldığımdan beri yazıları okudum ..en çok bu 2 yazı dikkatimi çekti ..
10666.00 i takip ediyorum ..fiyat şimdi 10648.00
Haber geciktikçe oynaklık artıyor 17.00 da mahkeme kapanıyor.
Ama ortada birşey yok seans kapanmasınımı bekliyorlar diye düşünüyor insan.
Normal şartlarda imamoğlu tarafından verilen bir demeç yok.
Üstat :) Napoleon u da biliyor haa :rules:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...22#post6888022
10593.00
20 kasıma ertelenmiş