Bu konuda seninle aynı fikirde değilim.
Sayın Bozkurt espri ve şaka kadar kendi Viop alım satım yerlerini de paylaşıyor.
Forumun irtifa kaybetme sebebi hiç Viop yazamayıp yazmayıp sabah akşam aynı şeyleri tekrarlayanlar.
Printable View
Erdoğan konuşuyor. Hırsız diyor. Diploma sahtekarlığı. Balya paralar diyor. Onlarca ithamda bulunuyor.
önemli olan o değil
önemli olan ben 10 tl'lik elektrik borcunu ödemediğimde, hemen elektriğimin kesilmesi
peşine hem 10 tl'yi benden alıp, üstüne birde 1000 tl açma/kapama bedelini bana sokan ülkede
dolara çevir diyorsun... git abi allah aşkına ya
1 dolar olsa ne olur ? önemli olan işin mantığı
zengine dokunma, onun haricinde tuttuğunu zik
"Nevruz etkinliğine katılan çocuklara, polislerden pamuk şeker"
https://haberglobal.com.tr/gundem/si...me%20geliyordu.
https://www.dha.com.tr/foto-galeri/n...-seker-2605332
İkinci aşama CHP nin içini de temizliyecem dedi sanki.
İstanbul'a giriş çıkış kısıtlandi
Ekrem in karar verilmiş...........
.....
#SonDakika Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediyelerden nemalanan çıkar şebekeleri, CHP'yi boğazına kadar kire, pasa, çamura, yolsuzluğa, hukuksuzluğa bulaştırmış durumdadır
İzmir’de AK Parti İl Binasına yürüyen öğrencilerden gözaltına alınanlar için İzmir Barosu’nun görevlendirdiği avukatların da gözaltına alındığı bildirildi.
Bazıları serbest bırakırlar diye düşünüyorlar
Az önce valilik eylem yasağını 4 gün uzattı
Serbest kalırsa millet niye eylem yapsın ki
Tutuklanmayacqk olsa neden uzatılsın
bence girer... SİL istersen
https://www.facebook.com/Limansizask...0827526859073/
Ne zaman açıklanacak şu karar?
Ha bana göre karar çoktan verildide prosedür tamamlaması uzun sürer
ben de sana şüle izah edeyim dayu..5 yıllık MEGA SOYGUN TRENDİNDE neden İmamoğlu davası gündeme gelmedi de trend bittiğinde gündeme geldi..elbetteki 3 günde %25 çok..ama 2008 de de aynıydı..bu gerekli olan bişeydi..sistem tıkandıydı çünkü...
bu davayla RESETLEME geliyor..
Karar ne olursa olsun büyük kaybetti
Tutuklama çıkarsa kendi seçmeni daha da tepki gösterecek.
Akp şehirlerinin tepki göstermesinin 2 büyük nedeni var
Ekonomik bataklık hariç
Biri apo iti
Diğeri sokaklara çıkanlar hdp lileri ayıklayıp disliyorlar
Bu nefis birsey
Orda ki halk da bunu gördü ve protestolara katildi
Seçimlerle ilgili hiçbir zaman yanılmadım
Tr de hdp yi yanına alan kaybeder
Hdp yi yanına alan Yozgat i Çorum u Tokat i Konya yi Amasya yi kaybediyor
Yozgat'a protestolar var
Büyük bir değişim yasaniyor
düşüşler 2008 lerde daha fenaydı..o zamanlar kağıtlardaki 1 günlük düşüş tabanı % 10 değil %20 idi..
yani bu taban olayı %20 olaydı 2 kattan çok düşmüştük şuan..
bana göre şuanki ekonomik toplumsal durumumuz 2008 den daha kötü..senaryomu 200.kez tekrar yazayım;
böylesi teknik yapıda arada zikzaklı tepki olmakla birlikte ( genelde 1-2 gün ve gün içi tepkiler ) borsa tabandan yukarı teptiği kadar tabandan ( 8700 den )aşağı salınmalı..
yani dip arıyorsak, 10.900-8700 = 2200..
8700-2200= 6500.. bu sayı standartlara göredir, ortalama değerdir.. bunu değişik formasyonlarla bulursunuz..bunun az üstü ya da 2008 e benzerse çok aşağısı olabilir..ama yapı büle yani..
bunu şuanki tabloya göre değerlendirirsek 5500 e kadar uzatabliriz; bu durumda yumuşak 2008 olur..
yozgat'ta bile var ise ; Mansur Başkan'ı adaylığa koyup, % 65-70'ini alıp çekilecen kenara
İmamoğlu'nda ısrar edersen, o kadar alamazsın BENCE (dem parti destek vermeye kalkacağı için, diğer oylar geri dönüp yine akepe'ye gidecek )
Mansur Başkan, akepe seçmenini döndürebilirse, bu iş baştan bitmiştir zaten.. önemli olan akepe'den koparabilmek
Mansur Başkan'a da ''mhp kökenlisin, chp'den seçiliyorsun... % 30 kendi oyun ise, % 30 da bizim oy..seçildiğinde chp'nin görüşlerine önem vereceksin.. '' deyip
öncelikle ülkeyi, bu iktidardan kurtaracaksın (eğer ülkeni seviyorsan )
sonrasına sonra bakacaksın
yok koltuğa illaki ben oturacağım deyip bu fırsatı da kaçırırsan, zaten ülke için değil, kendin için çalışıyorsun demektir.