Yabancı oranı falan hikaye adamlar fırıldak burdan aşağı salarsa işi biter geçen yılda 2.50 ye dört beş sefer vurup kaldı buralarda sonrası cehennem 1.20 ye kadar verdi yani adamların gözü aşağıda milyar dolarda açıklasa böle bu göt lerin huyu
Printable View
Yabancı oranı falan hikaye adamlar fırıldak burdan aşağı salarsa işi biter geçen yılda 2.50 ye dört beş sefer vurup kaldı buralarda sonrası cehennem 1.20 ye kadar verdi yani adamların gözü aşağıda milyar dolarda açıklasa böle bu göt lerin huyu
İyi Akşamlar BLCYT ,
Yabancı oranı %3,99 olarak düzeltşyorum
Bilgilendirme içindir
KonakY , siz çıktınız galiba hisseden.
Nasıl olsa aşağı gelecekmiş
Sewgiler
Beetlejuice
Syn BEETLEJUİCE Allah şahidim küçük al satlarım olur hep ama hedefimdeki fiyata gelmeden 1 lot bile satmam yazdıklarım kimseyi yanıltmasın ben burda uzun zamandır varım hisseyi tanırım neler yapıp ters köşe yapacağını iyi bilirim ben geçen yıl 2.50 den 1 lot çıkmadım 1.20 ye geldi lotumu 2 kat artırdım burda uçacak kaçacak diyenlwr o zamanda cardı ama buna güven olmaz benim malımın yarısını gün aşırı tavabda görebilirsin..
Benim hedefşm 3.30 ve 9 aylık bilançoya görede 5 lira adam olsalar spekler
Yabancı %3,99 doğrudur.
Düşüşte en önde burda bu kadar oyalanmamalıydı ve 2.50 geçilmedi 2.39 kurıldı gibi inşallah tersi olur aşağısında trend değişir...
Sanirim al fursati verecek bana,
Oyle görünmekte
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi Akşamlar Blcyt ,
Yabancı oranı % 4,04
Bilgilendirme içindir.
Ha gayret kop artık...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli bir bölgeyi kırmasına rağmen topik sesiz hedefimden aşağıda mal vermeyeceğim ytd
Bi cacık olmaz ...ytd
Yarın ne olacak bakalım bugün cacık oldu[emoji846][emoji846]
Ben kalanlarida burafan verdim,alan hayrini görsün
1,60___2,60 yeter,
Asagi salarsa bakarız
yarın da konaky dökülür ben kalırım sadece :) dökülün bakalım ... ytd
Syn mehmet tercüman benim dökülme yerim 3.10 ve üzeri kademeli satış.. 20000 bini elden hiç çıkartmam kafamdaki diğer hedefe kadar o hedefte bende kalsın...
Yabancı Oranı 10 Günlük Artış Matrisi
Hisse HAO(%) 11/09 10/09 09/09 06/09 05/09 04/09 03/09 02/09 29/08 28/08 27/08
BLCYT 33.08 4.10 4.10 4.04 4.02 3.99 3.70 3.41 3.03 2.93 2.65 1.91
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...91238892_1.pdf
Tahtada yüklü alım yapıyorum spek beni bekliyor sıkıştı tahtada aşşağı gitse maliyet düşüreceğim daha fazla alacağım ondan salamıyor tahtayı dün ve bugün 2.62 den geleni alıyor 2.40 yaptı geri 2.16 2.17 ikili dip yaptı hacimli 2.57 yaptı aşşağı geldi 2.37 2.38 ikili dip yaptı son 1 aylık maliyeti 2.45 hâlâ alıyor en fazla bekler buralarda kendine zarar yazacak kadar aptal değildir herhalde yaslanın arkanıza bekleyin hedef 3.13 orda biraz oyun yapacaktır bakın tarihi zirve pilim bitti deyip dökecek milleti biraz bekleyip ver elini koşalım kırlarda benden bu kadar dostlar kalın SAğLıCAKLA.
Kağıdın F/k sı çok düşük. 9 aylık Bilançoya kadar 3'ün üstüne atacaktır diye düşünüyorum. 12 aylık bilançoyla işi bitirecekler sanırım. Oyaktaki malın yarısı ve YKB deki malların maliyeti 1.20 civarı olması lazım Esas Oğlan orası. dışarıda mal bırakmadılar son dökülenleri topluyorlar. İş yatırım 3.5 milyon şirket geri alımı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bende az var bana gore cok sayilir. Hissenin daha 1 yillik bir vaktinin oldugunu dusunuyorum. Ev aldigimdan pek param yok ama olan paramin yuzde 35 i burada geri kalani 5 hissede. En guvendigim bu. Daha oncede yazdim. Belki 50 den fala bilanco inceledim. Tartismasiz en iyisi bu.
Evet bilanco iyide geriye donuk hep bakarsak belli bir kardan sonra hep basmışlar,
5 yıldır bilancoya bakan yok
2017 ve 2018 ornekleri var,
Ben bu nedenle sattim ,
Umarim ben yanilirim,buradaki arkadaşlar, hedef fiyatlarindan satarlar,
Mevcut ekonomik icinde bulunulan durumda goz ardi edilmemeli,bircok hisse fk si bu civarlarda,
En azindan asagi gelirse destek atariz,[emoji3]
10 lirayada gştsen şe.. fszlğinden bişey kaybetmezssşn adi hisse
Kimse kalmadı mı arkadaşlar çok sessiz buralar ben bir lot bile vermeden bekliyorum
Geçen seneki hataya düşmemek için düşeni kıran ve hareketlenmeye hazırlanan bir kağıt almak için portföyümü 5/3'ünü bu hafta verdim. Kalanlarla bekliyoruz.
YTD.
Merhaba BLCYT ,
Bekleyipdururuz işte , yapacak başka bir şeyimiz yok.
SPEXSZX EFENDİ'nin tecrübe kazanmasını ve daha profesyonel olmasını bekleyeceğiz bu hissede. Tabii ki kendisini geliştirebilirse......
Herkese bol kazançlar.
Sewgiler
Beetlejuice.
Spek efen gördün benşm malı tavanda gğya panik yaptıracaksın ölemi.. Aslında basmaya çalışarak kendin panik yapıyosun.. Şunuda belirteyim tavandaki yarısı daha... Kolay gelsşn sana
Sayın konak daha ne olmasini istiyorsun,ve sürekli şikâyettesin,
Kagit %100 uzeri prim yapmış,
70/80 gun önce 1,60 olan bir kagit 2,70 görmüş ve 5,10 kademe asagi gelmiş,anlayamadim,
Gayet saglikli ve normal hareketler,
Buda sirketin guzel olmadiyla doğru,
Çıkar biri biraz mal satar tahta asagi gelebilir,
Spek,spek gerçekten anlamsız ve boşuna yapilan bir muhabbet,ya beklersiniz ,her kademe hareketlerinde bu tarz paylasimlarin bir faydasi yok,
Ters bi durum olursa hissede fiyatsal olarak söylenmekte hakli olabilirsiniz,
80 gündür yukseken kanalda ve endeks çıkmadan cikmis bir kagit,
Cokta örneği yok borsada,
120 bin endeks fiyatı nı bike geçti,
Syn CUMBA KUKA evet yakınıyorum çünkü bu oranda büyüyen şirket az olmasına rağmen buna geldiğim durdo yüzde 300 gitti en basit örneği bunun son iki yılda yaşadığı kar patlamasına bakarsak 3.50 üstünde olması gerekirki normal fiyata gelsin bu ne yapıyo hala çalkalama derdinde hala diken üstünde.. Birde son 6 aya bakarsak yüzde 50 gitti bir çok senet.. mesela ilgilendiklerim eggüb.. Durdo.. Güneş.. Alarko.. Vs bunnda hayıflanma sebebim çok uyuz inan bu kara bu fiyatlar yakışmıyor buna... Tabi insanız yapımız gereği bir an önce hedefe gitsin öbür hissede hdefe odaklanalım diyoruz belkide bu olmayınca söleniyorum buraya geleli 2 yıla yakın oldu buraya gelmeden sırasıyla egpro.. Alka.. Erbos ve en son durdoda yüzde yüzlere hatta birkaçında yüzde 300 lere varan hedeflere kısa sürelerde ulaşmak alışkanlık yapmış olmalı ki bu bekletince hayıflanıyorum.. Gerçeği sölemek gerekirse hala borsanın ucuz ve üzerine koyan hisselerinde başı çekiyor benim baştan beri ilk hedefim 3.20 ler burdan bütğn malı realize edip aşağıdan tekrar almak bilonço istikrarına bakarak tabii.. Öbür hedefim 5 üzeri ama olurmu bilemem normalde olmaması için sebep görğnmüyo... Umarım benim gibi bekleyen sabreden 2.50 den 1.20 dahi geldiğinde üzerine koyan herkes kazanır.. 1.35 maliyetle ve kendimce yüklü (80 binle 100 bin arası depişiyor ) bir malla bütün bu hedeflerimi bekliyorum... Hayıflanmalarım şahsi lütfen yanlış anlamayın.. YTD
Sayin konaky soylediginiz şirketlerle bilicinin uzak yakin hic alakasi yok.
Yatirim tarzı olarak bilanco desteği olmayan sirketleri kiyasliyorsunuz tamamen spekülatif,
Tabi her karar insanin kendinin,
Bazen ederini bulmasi uzun surer bazen kisa,
İstanyonda gelecek treni beklemek gibi,1 saat bekleyenle bir dakika once gelen ayni trene biniyor,
Tabi inmeyi de becermek gerekli,
[emoji848]
Oyak Yatırım ve Alan Yatırım aynı grup mu değil mi ?
Oyak tatli tatli çıkıyor,bu kadarmış gücü
Bir hırpatoz 17:59:59 larda 2,64 yaktırıooo
Başka bir hırtapoz garanlık oda da 2,61’e verioooo.
Yok şirket sahibi adana nın yarısına sahipmiş
Yok tahta yapıcı şöyleymiş böyleymiş.
Sözde biz KY de yatırım yapacağız diyip uzun vade beklioruz beklioruz beklioruz.
Herkese hayırlı bol kazançler
"ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross, Türk iş dünyası temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde 'Başkan Trump tan talimat aldım, 100 milyar doları fifty-fifty (50-50) yapacağız. Çin'le ABD'nin yaşadığı gerginliği biliyorsunuz. Oluşacak boşlukta yerinizi almak için hızlı hareket edin' dedi.
Sayın Ross, Türkiye'nin ABD'ye ihracatında biraz dağınık tablo gördü. Şu 7 sektörün ihracatını artırmaya odaklanmamızı istedi: Otomotiv yan sanayi, hazır giyim, ev tekstili, mücevherat, beyaz eşya ve tüketici elektroniği, inşaat malzemeleri, mobilya."
Burdan gelecek % 15-20 yüzünden o da yükselirse tabi % 50 giden onlarca hisse kaçtı...adam gibi gitmedi uyuz eşek gibi ...