Heheh flama cok uzadi amcak sen alabilirsun bu satten sonra ☺ben yavruyken buldum onu ☺hadi mujdem olsun uzadikca yukari fiskirmasi cok olur 😅 haa bu arada tam tamamlanmaz genelde o yuzden acilip duriii.. ina yakin artik ytd
Printable View
Heheh flama cok uzadi amcak sen alabilirsun bu satten sonra ☺ben yavruyken buldum onu ☺hadi mujdem olsun uzadikca yukari fiskirmasi cok olur 😅 haa bu arada tam tamamlanmaz genelde o yuzden acilip duriii.. ina yakin artik ytd
Millet hele tchol formunu sayfa 2 den beri bi okuyun. Gorunce anlicaksiniz. Cabuk bitcek merak etmeyin. Cok komik ama ise yariyo mu ne
Neydu la.. du bakiimm. Hadi be guzelim 😅😅
Hadibe guzelim
Olmadu antony quin... noktaliymis. Seans acilmadan denicam. Konusmam yasak yoksa tutmaz. Konusturmayin beni. Hadi yine iisiniz 😅 sizin icin ne basdirelere katlaniom antony quin ..
Sabahki kuru hacim flama icin cok iiye isaret. Ytd. Hadi be gùzelim
Bülten geldi yeni basvurular bölüMünde bile yokuz yaw arkadaş bimere yazioz spk ya yazioz başvuru var dio ulan yeni başvuru bölümünde bile niye yayinlamion o zaman eyyyyy spk ne cevirionuz komple sirketiyle spk sıyla anlamakta zorlaniyorum hatta anlamıyorum wallahi...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kuruma sözleri geçiyor belli ki!