Originally Posted by
ozannn
sayınoyuna gelen günaydın.cumartesi günü anadolu grubu adı altında kap ortaklık payı geldi.okuyun bakın,hangi cümlede asuzu ismi geçmiş.bazı kişilerin mantığına göre asuzu da görev almıyor o halde..peki karsn yok,asuzu yok kim yapacak.
Seneler evvel hatırlayanlar bilir;sayın cumhurbaşkanımız ilk kez yerli otoyu gündeme getirdiğinde karsan sahibi sayın inan kıraç tek başına ben yaparım,o babayiğit benim demişti.vestl,asuzu,tcell,bmc sonradan istişareler ile ortaklığa katıldı.
Ilk yerli arabayı yapmak isteyen babayiğit sn.inan kıraç,kök ulaşım şirketi ile(bununda tamamı %100 kendisinin) olumsuz bi durumda(projenin iptali gibi vs) karsan şirketini korumak istiyor belkide,bilemeyiz.kaldı ki dünyanın bir çok yerine elektrikli araba üreten firma karsandır.
Sahi kök ulaşım a.ş. Ne iş yapar(15 günlük daha) alt yapısı nedir? Bilen var mı? öte taraftan basın ve tv dahil yerli otomobilde ortaklardan kıraca holding(karsn) diye ismi dile getirirken yatırımcılarda buna istinaen yatırım yapmışken kalkıp karsan bu projede yok diye görüş bildirenlerin düşüncesine ben katılmıyorum.hayırlı günler.yatirim tavsıyesı değıldır.ytd