Sayın lonely tebrik ederim.Hislerime tecuman olmuşsun bu hissede 15. Yılımı doldurdum paramız pul oldu.
Printable View
En begendigim hisselerden bir tanesi. 1.30 uzerinde hedef 1.80. Bir ara grafik atarim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu günün takasını lütfeder misiniz acaba?
sizin adınıza gerçekten üzüldüm . Neredeyse 26 - 27 yıllık borsa yatırımcıyım , değişmedi bu ********lerin dünyası !!! hep milleti yolma kazıklama peşindeler... Şu borsada bulunmayı bile hak etmeyecek bir dolu içi boş sözde şirket , fahiş fiyatlara çekilip , işi bilmeyenlere yalanlarla dolanlar pazarlanıyor ve bir çok kimse mağdur ediliyor..... Pek çok yatırım yapan şirketlerde , yatırım sürecinde yatırımcı süründürülüp , ellerindeki senetler yok pahasına toplanana dek yükseltilmiyor !!! Çok basit , ZORLU Ya teklif etsinler tüm ZOREN i bu fiyattan satsın YAbancı yatırımcıya , bakalım satıyormu !!!!! ama Yatırımcının parası *** edilsin ve satmaya zorlansın !!! amaçları bu ..... Neyseki ZOREN de son 3-4 ayda pozisyon aldım , insanın delirdiği nokta, yukardada bahsettiğim bir diğer enerji şirketi sırf bilanço tabloları rezalet ve bence gerçekten kötü durumda diye almadım , o senet dibine göre %70-80 prim yaptı belki en az , tüm saçma sapan senetler gidiyor , ama ZOREN in bu şekilde *** edilmesi , insanın asabını bozuyorlar , hep mi bu saçma düzen devam edecek !!! Hayrını göremesin tüm *** spekler ve yatırımcıyı mağdur eden PATRON lar ....
kapanışa doğru 1.38 alacaktım vazgeçtim.almadığımamı sevineyim kapanışta pasife alış yazmadığımamı üzüleyim.y.t.d.
1.38 kalksaydı ralliye girecekti.engel olmuşlar.ama 5 milyonda alıcı gelmiş.3 kademede 25 milyon alıcı bulmuşlar yani hisse devri büyük ihtimal.....y.t.d.