Biri vardı 80 altına versin sıkıysa falan diyordu . Ne oldu
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Biri vardı 80 altına versin sıkıysa falan diyordu . Ne oldu
Benimde finans doktoram var :))) sayın eredka
:kahkah::kahkah::kahkah:ah benim insanlarım.ah hergün nafakası için tıklım tıkış 500t de gidip gelenler.vah benim askeri ücretle geçinen insanlarım vah benim çoluk çocuğunun rızkını kazanmak için alın teri akıtan insanlarım..daha bugün gördüm belediye işçisi elinde salata tabağı üstü ter bel perişan gölgeye oturmuş onu yiyor.dolar 4.85 leri görmüş hala başka dünya da yaşıyanlar var ya hayret.Burası borsa kim kime korsa demeyen tüm ORTAKLARA kazançlar güzel günler gelir işallahhhhttps://www.youtube.com/watch?v=CZWHbfr9iBs
bu saatten sonra neler olacak bakicaz teknik taktik yok bam bam bam heralde. kacamadikda hayirlisi beklicez artik tektuuda az beklemedik yine bekleriz artik
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
insallah yine 0.6* lari gostermezler bir an once su villa haberri olumlu ciksada (sattik diye) nefes alsak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki Tavan yapsa maliyetime gelmiyor . Arazisinde petrol bulundu haberi çıksa ne yapar kestiremiyorum . sözde endeks kağıdı değil diyecem ama onuda dedirtmiyor. Hayırlı si borsa kan ağlıyor. Biz mi gulecez . Yatırım tavsiyesi değildir . Al sat tut tavsiyesi hiç değildir .