Ha ha ha dediğim çıktı mı çıkmadı mı.kağıdı spek yemledi bence.hafta sonu riske girmek istemedi.1.81 güzel kapanış yaptı.1.89 dan Nuray kadar tüm bentleri yıktı
Printable View
o kadarda karamsar olmamak lazım en azından satanların hepsını tek elden toplamıs..bu hıssede tum ümidim yavas yavas yuksek hacım yapmadan (alçak ucus yaparak radara yakalnamadan) sessız sessız canagı tamamlaması.. gerçi ümit ede ede 3 yıl olacak :D :D
http://imageturko.com/?di=GA34
Moku yedi kağıt.ters yaptı.20binlik satışlar gördüm bugün küçük yatırımcı o kadar lot almaz bu kağıtta
dostum senin ne dediğini ben anlamıyorum kendin anlıyormusun yazdıklarından hissede küçük ky iyice döküldü malı alanların niyeti bu kadar bir aksiyon olmadığı açık haftaya büyük bir ihtimal 2 tl ve üzerine geleceğini düşünüyorum alttan almak artık zor gibi çıkısın artık bakalım
Halka arz edildiginde 5 yil once 5 yil icerisinde temettu ve bedelsiz açıklaması varmis . 1 yıl kaldığı söyleniyor temettü ve bedelsiz icin. Bilgisi olan ?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temettü yok bunu bilançodan anlarız temettüyü de onlara bağışlayalım sattıkları hisseleri alsınlar yeter bu vaatleri gerçekleştirememek başka yapmamak başka doğru dürüst davranan şirkete kimse bir şey demez düşerse de ona güvenir desteğini verir hisse çıktığında sadece ky kazanmaz şirket de bundan fayda görür bilmiyorsanız diye yazdım sayın şirket yönetimi
bizim menkul 142 704 lot satmıs..alanlar karısık ...hıc hos tablo degıl..buralradan neden bu kdar sattın..bıktın mı yoksa bır cısımmı yaklasıyor...bakınız ızfas 5,50 lerden 1 lere dustu canak yaptı sımdı tekrar 5,50 lerde ve bugun bedelsız haberı gedı..aynı bızım hıssede yaptıkları gıbı..sımdı bedelsız haberıyle malı yıkacaklar.. bızım son 1 yılda yavas yavas toplamıstı..sımdı satıyor..bakalım sonumuz ne olacak..batacaksak beraber batacagız..nasıp