Durun yav, ben de topa gireyim...
Varlığını benim elimde değil de kendi elinde tutan herkes teröristtir.!..
Printable View
Burdayız bir yere kaçtığımız yok. bekle 5 ay gör o zaman kaç olacağını.:)
iki günde 5 den 7 ye gittiği günleri unuttunuz mu şu an ki durum sadece psikolojik algı yaratma peşindeler yoksa ortada yapılan göze görünen bir şey yok svapları kapat viopta oyna rezervleri erit anlayacağınız günü kurtarma dertlerindeler..vs.vs..
ayrıca bu faiz oranları ile nereye kadar yakında faiz düşürmeye kalkarlar o da çözüm olmaz dolar yeniden hortlar hiç merak etmeyin dolar bir yıl bekler sonra birden çoşar faize koyduğunuz 1 yılda aldığınız parayı bir kaç günde kazanırsınız. Dolar bu ne yapacağı belli olmaz dolsa da olur dolmasada:yes:
Doları olan terörist dendiğine göre terörist olmayıp ta dolara yatırım yapanlar bu sözün muhattabı değil diye yorumluyorum. Yani cümle içinde iki koşul var. Hem terörist olmak hem de dolara yatırım yapmak.
O nedenle yabancı yatırımcı aynı zamanda da terörist değilse problem çıkmaz gibi. :)
Euro 5.99 vurdu çekti.
Hocam dolar için merkez bankası piyasalarla maç yapıyor.Bu zamanında ingiltere ile yaptığımız milli maçlara benzer:))))))))Yani ilk on dakika falan bazen dayanırdık.Hatta bir iki rakip kaleye yaklaştığımız da olurdu.Ama herkes maçın sonunu bilirdi maalesef :)))))))))))))
Hele bi de kalede kapıcı Yaşar varsa :he: