atmosfer uzaklığı 12 bin km olsa o bildiğiniz dolu yağmuru kurşun gibi deler geçerdi beynini.
Printable View
atmosfer uzaklığı 12 bin km olsa o bildiğiniz dolu yağmuru kurşun gibi deler geçerdi beynini.
Sn. spefikisk YouTube da Diamond tema videolarını izle belki yarım kalan şüphelerinde kaybolur
Kör bile görmediği şeyin doğru olup olmadığı hakkında bu kadar ısrar edip zırvalamaz
Paranın köleleri olmuşlar burda allahın ismini anıyorlar
Damadınız milyonluk sarayında size yaptığı aptallıklarının bedelini ödetince o zaman görücem sizi
c.tesi akşam yazmıştım ama insanın eline tokmağı alıp davul çalmayınca pek geçerliliği olmuyor. onun için bir daha yazayım istedim. GARAN_ yukarı gitmekte zorlanıyor olsada tepe aşağı itmeden bile maaşallahı var:) buna göre eğerki yarın 6.64 e tutunabilirse günü karmaşıkta olsa hasarsız atlatırız. ama kırılırsa... en çokta 6.54 ü önemsiyorum. tabii din"i tartışmaları okumuyor değilim, hepsini görüyorum. ama gereksiz görüyorum. al bi tane kültürel antropoloji kitabı oku. kim olduğunu, nerden geldiğini, nereye gittiğini, niye böyle olduğunu, neden bazıları inanırken bazılarının hiç inanmadığını bu şekilde anlamakta çok fazla zorlanmazsanız. tabii düşünme, sorgulama, yeteneğiniz varsa...
BorsA arenasında % 80 başarı sağlayan hiç bir insan buraya gelip fikrini beyan etmez her halde
Burada harcayacağı zamanı ayrı ayrı ülkelerde tatil yaparak harcar..
Misal bir arkadaşımız şahit olmuş 50 işlemde 45 kar alanı gördüm ve ona sormuş neden sosyal mecralarda twet atmıyorsun diye...
Aldığı cevap ise
Ne işim var twetterda Gülümseyen gözler ile sırıtan yüz ifadesi
Spesifik kardeş yazmaya devam et...
Sana abuk subuk cevap verenler burada akşama kadar lay lom ediyor. Bir tane doğru düzgün yorum atan yok.
Sizlerde saygılı olun , burası sizin dükkan değil...
Tusubasa , stockgeneration gibi süper traderlar bunlar yüzünden gitti.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.