Printable View
Alıntı: Originally Posted by EMLAK değermiydi 3 kademe banka için... nerelerdesin ses yok Bangaları aldılar [emoji102] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by nosfecagri Öyle deme başkan ya baksana 3 kademe kalktı benim boynuzlu nereden baksan iyi para :):):) Rezil olduk rezil allahtan banka pozum total portföyün %7'si filan. Ama beklentim var hala o alçalan var ya onu bi kıracak offf üfff :) :drunk: laguna ile geçmişimiz var işfin tahtasında :) ordan tanıyorum lagunayı uzun zamandır yok. umarım sağlığıyerindedir çok nazik biriydi.
Alıntı: Originally Posted by qumarbazz Bangaları aldılar [emoji102] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi ne kadar aldılar mesela :))
marcinleri sürdüm sahaya tekrar. asdas.
1315 çıtır şort :)
Alıntı: Originally Posted by EMLAK ne kadar aldılar mesela :)) 4 kademe oldu 4!!! zengin olduk başkan bu sefer tamam :) :drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK ne kadar aldılar mesela :)) %2 kadar accuk [emoji85] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by nosfecagri 1315 çıtır şort :) 313 benimkilerde geldi. dün geceden girmiştim ütülecez bence :he: