Gübre tavan olsa zaten endeksi kaldırıyor neden şaşırdın bayım puhahaha
Printable View
Gübre tavan olsa zaten endeksi kaldırıyor neden şaşırdın bayım puhahaha
Daha tavan tavan Güdücüduk ney hahaha
Hikâyenin sonunda türk borsa tarihinin en büyük.. ky.ye giydirme operasyonu..yapılmış olup..yanılmıyorsam.. 20.000lerden..düşmüş.. bir-çok.. habere konu olan..olaylar olmuştu...onun için çoğu kişi şimdi korkuyor...ama ozaman endeks rekordaydı...dün gibi hatirlitorum
Gübre ficirt tavan kilit.. bizde görelim böyle günler yaa
Spot 1520 aşağı doğru ihlal edilmesine rağmen hem işlerimin yoğunluğu hem de 5-15 dk grafikte negatif uyumsuzluklar nedeniyle stop olamamıştım. Bu günlerde yakın takip yapamayacağım için mütevazi pozisyonlarımı kapatıyorum. Eski zirve üzerinde kapanışlar gelirse tekrar long olabilirim. Asıl niyetim long devam edip iz süren stoplara riayet etmekti ama hem PPK gününün yakın olması hem de APS yüksekliği nedeniyle olası volatilide zarar gömekten korktum. Ekran başındakilere bol şans diliyorum, çok fırsatlar gelecek gibi.
24 saat burda millet nöbet tutacak mı sanıyorsunuz :D komikler deryası burası...Tipler falan filan yakışmamış...(yakışmadıgını söylemek te suç sayılırmı yoksa moderatör bilir....) Atıp tutan heryerden kar almaya devam edenler hadi sizlere kolay gelsin işimize gücümüze bakalımmmm....sizlere iyi batmalar dileriz...Palaya ütüle ütüle doymadıgınızdandır sizlere birşey anlatmaya çalışanlarda kabahat....
Bu arada herkez sensörcü olmuş...Bol sensörler dileriz....
Oyunagelen arkadaşımız sanırım engellendi o nedenle yazamıyor , halbuki bana görede terbiyesizin atıp tutanın önde gideni sensördü....Adama söz hakkı yokken arkasından atıp tutun zaten iyilik edene yaranılmaz.....Bende o nedenle bundan sonra ne haliniz varsa onu görün deyip işimize gücümüze bakalım burdaki batıklarda batmaya devam etsinler....Hadi size kolay gelsinnnnn..... az daha mazot lazımmış gerçi sizin atacagınız mazot adamın nesine yetecek...
400 trilyon tavanda alış var puhahahaha
teminatlar yükseldi mi?
yoksa bu gün mü hesaptan ekleme olacak?