Alcar ı karel... gedzayi ozrdn yaptım ben biraz da böyle dursun bakalım.. kesinlikle ytd
Nakde ulaşımı konusunda enjsa dikkatimi çekiyor ama bu ozbekistan yatırımları nedeniyle aksen i de bırakamıyorum bakalım hayırlısı
Printable View
FK'sı 10 altında olan hisseler...
Bu hisseler şu anda BIST'de ucuz kalmış hisselerdir...
Bugün sıfırdan bir portföy yapacaksınız içinde mutlaka bu hisseler olmalıdır
https://resmim.net/cdn/2024/01/30/Z6rzeK.png
1 subat itibariyla portföy
Acsel. 3500 lot maliyetsiz
Akmrkz. 250 lot. 120 maliyet
Alcar. 151 lot. 180 maliyet
Clebi. 101 lot. 880 maliyet
Cmbeton. 151 lot. 182 maliyet
Egegub. 1501 lot. 44 maliyet
Goltas. 501 lot. 88 maliyet
Intema. 1001 lot. 135 maliyet
Ozrdn. 1001 lot. 44 maliyet
Pnelsan. 1001 lot. 52 maliyet
https://www.youtube.com/watch?v=zeRYcsUMsCY
Galiba bu hafta özrdn i tuclk ile değiştireceğim... portföyde cnc ile parça işleme işi yapan bir şirketin olması fikri zihnimde bir zehir gibi büyüdü
çok meşgul ettiğim için özür dilerim %5 X8 = ..aksen deva karel logo mgros pgsus tuclk ykbnk, %20 Afv, %40 afa düşünüyorum hayırlısı
Ozardan daha iyi tucelikten
Ben de ozrdn i çok beğeniyorum sayın nilkiz verimli çalışan çok iyi yönetilen bir şirket... özellikle yalıtımmalzemesi konusunu değerli buluyorum çünkü gerek enerji maliyetleri nedeniyle gerek iklim değişikliği nedeniyle bu sektor gittikce ön plana çıkacak bence
Ben dediğim gibi son dönemde belki de youtube da cnc videoları izlemekten olacak cnc ile parça işleme işi yapan bir şirkete ortak olmak istedim ... lisedeyken arkadaşlar olurdu sanayiye giden sürekli bu cnc işinde iyi para var dediklerini de hatırlıyorum:))
Başlığı meşgul ettiğim için çok özür dilerim inşallah Allah hepimizin sabrının sebatinin neticesini verir
Sağlıklı mutlu günler dilerim üstadım saygilar
Basligi kesinlikle mesgul etmiyorsunuz her zaman yazin iyi kotu buralar issiz kalmasin ben al sat yapmiyorum fazla o yuzden portfoy degistikce yaziyorum
Siz yazin tugcelik artik benim.sermaye kriterime uymuyor bolunme den.dolayi
Enflasyonist ortamlarda artik koca fabrika ve markalarin setmayeleri ev fiyatina kaldi onlar daha ilgi cekici benim icin riski ve getirisi cok
çok teşekkürler sayın nilkiz ... dediğiniz gibi düşük sermayeli şirketler hele bir de yaptığı işte iyiyse çok güzel fırsatlar sunuyor ... devrini bulunca hızlı gidebiliyorlar :)
tekrardan sağlıklı mutlu haftalar dilerim saygılar