asgari ücreti,
kainat lideri açıklayacaksa
show amaçlı yüksek bir rakam gelecektir.
müjdeler verecektir.
asgari ücreti,
kainat lideri açıklayacaksa
show amaçlı yüksek bir rakam gelecektir.
müjdeler verecektir.
https://pbs.twimg.com/media/FGpEbwwW...g&name=900x900
Op Dr Turhan Comez
@ComezTurhan
·
23 Std.
Korkunç bir haber. Birleşik Krallık ta bugün itibarı ile Türk kredi kartları ile ödeme yapılamıyor. Açıklamada ise Türkiye kara listede deniyor. Yurt dışına çıkacaklar lütfen dikkat etsin.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
193 Sayılı Gelir Vergisi Kanunu'nun Geçici 67. Maddesinde Yer Alan Tevkifat Oranlarına İlişkin Olarak 22/7/2006 Tarihli ve 2006/10731 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararının Eki Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, Türk lirası cinsinden açılan mevduat hesaplarından elde edilen faiz gelirleri ile katılım hesaplarından elde edilen kar paylarından, portföyü TL ve TL cinsinden ihraç edilmiş menkul kıymetler olan bazı yatırım fonlarından ve bankalar tarafından ihraç edilen tahvil ve bonolardan elde edilen gelirler ile fon kullanıcısının bu bankalar olduğu varlık kiralama şirketleri tarafından ihraç edilen kira sertifikalarından elde edilen gelirler üzerinden yapılan indirimli stopaj uygulamasının yürürlük süresi 31 Mart 2022'ye kadar uzatıldı.
Mustafa Sönmez
@mustfsnmz
·
6 Min.
Asgari ücretin açıklanma payesinin CB ye bırakılması ve TCMB politika faizi kararı ile aynı saatlere getirilmesi "manidar".
İster misiniz 100 yerine 300 baz puan faiz.
Pansuman niyetine de 4 bin tl asgari ücret...
Olur mu olur.
Ekonomik akıl devre dışı,
siyaseten bakıyor.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Tahminleri alalım ben 50 puan diyorum.
Bu arada tahminden ziyade ne sonuç çıkarsa ne yaparım senaryosu oluşturmak daha doğru olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://youtu.be/HHtatLRI6Lk
Atıyorum zari[emoji39][emoji2957]
Bakalım bugün de geçen seferki gibi saat 14.05 civarı mı yoksa zamanında mı açıklanacak karar. Karar saatiyle bile oynadı adamlar