özellikle ETC ye dikkat, ETH nın epey vahşi bir sürümü. dikkat edersen BCH de BTC nin vahşisi. hareketleri çok çılgınca.
Printable View
Ben de aynen böyle birşey dusunuyorum. Ama daha sonra ulen bu kadar sistemi yazanlar veya işin içindekiler bunu düşünmedi mi de sen iki dk da buldun hemen diye kendime soruyorum. Bir de bu alt coin veya çöp coin herneyse heryerde satılmadığı icin coinleri ordan oraya geçirmek benim harcın degil diyorum. Mesela ben oyle cok işlem yapan birisi değilimdir. Alırsam beklerim, gerçekten de beklerim 1 2 sene. Saklaması, olur ha paranın geri alınması nasil olur, hâlâ çözemediğim daha doğrusu anlayamadigim noktalar....
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bügünkü IOTA toplantısı, IOTA toplantıdan sonra koptu gitti
https://www.youtube.com/embed/_ZO2ysgzKkM
sanirim tam acemi sansi oldu.
sonunda coinbase' e biraz daha para yatirip LTC aldim, ordaki BTC leride hepsini LTC yapip, gate.io 'ya transfer ettim.
BTC icin £12.5 fee istiyorlardi, LTC icin sadece £0.6 fee verdim, saka gibi.
nys amacim baska alt-coin'ler almak idi. bakiyordum ancak LTC teknigi cok begendim, 300 ve 320 deki tarihi zirvesini kirdigini gordum. pull-back de yapti, biraz tutayim dedim, simdi ise 347 oldu :) hay allah :)
Ltc 370 dolar ;)
Hizli ve fee si ucuz diye topukluyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcoin sakinlerken
Alt coinler cosuyor.
Eskiden bitcoin 2000 3000 dolarken.
Bir alt 2x yapinca
Oooo 5 bit 10 bit oldu
10 000 dolar 20 000 oldu deniyordu.
Simdi.
5 bit 100 000 dolar
2x 3x olunca 200 300 bin dolar olacak.
Sonra bu kazanimlar bitcoin e gidip bit i yukseltecek .
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar,
bitfinex'e üye olmak istiyorum ancak referans ile üyelik alıyorlar şu an.
Üyeliği olup "davet kodu" göndermek isteyen olursa sevinirim.
Dün bugüne kadar yatırdığım tüm anaparayı banka hesabıma çekip dolar yaptım. Bugüne kadar %400 kazanmışım. Bundan sonra elimdeki sıfır maliyetli onlarca farklı coini en az bir yıl tutmayı düşünüyorum. Sıfır stres ile sırf keyfine para kazanmak :) Bu arada Komodo, Neblio ve Asch'ı araştırmanızı tavsiye ederim. Asch'ı 0.20'den, diğerlerini 1.5 dolardan itibaren toplamaya başladım. Bakalım yeni Ethereum bu üçünden hangisi. Gelecek bu üçünde. Aklınızın bir köşesinde dursun.